Lokalizácia
Formulár sa odosiela
break dance
Zobraziť komentár 19.05.2012 - 22:00:58
00
Nebež, lebo sa *****, povedal jež a ***** sa tiež - inak uprimnú sústrasť ku všetkým pádom.
Zobraziť komentár 19.05.2012 - 22:35:10
00
http://pics.kuvaton.com/kuvei/did_he_win_or_not.gif
Zobraziť komentár 23.05.2012 - 12:47:51
00
U23 La Bresse (tak som ako malý rád skákal do postele :lol:)

podobne som v nedelu letel na Povazskom Inovci. Skoncilo to vyklbenym ramenom a teraz cakam v ruzinove na zajtrajsiu operaciu ;(
Zobraziť komentár 24.05.2012 - 13:26:48
00
hmm to nepotesi drzim palce nech to dobre dopadne.
Zobraziť komentár 24.05.2012 - 13:31:10
00
Nejaké odporúčania: http://www.bike-forum.cz/forum/vykloubene-rameno.html
Tiež držím palce.
Zobraziť komentár 24.05.2012 - 13:34:29
00
dakujem

no uz som si co to pozistoval a zda sa, ze cez letnu dovolenku na Garde budem mocit nohy v jazere namiesto bajkovania. Moja chyba, bol som unaveny a nesustredil som sa, urobil som chybu a za tie sa plati. Inak stalo sa mi to ked som isiel zo Sedla pod Panskou Javorinou po cervenej smer Bezovec. Su tam zo dva-tri take schodiky z kmena, zhora zakryte zeminou. Nic vysoke tak cca 30-35cm. Na jednom som nezvladol dopad, dopadol som na predne a uz som letel...
Zobraziť komentár 24.05.2012 - 14:54:23
00
to v tom prudkom zjazde z Preliaciny ? To tam dobre poznam , prudky kopec, listie a cely den je to tam bez slnka + tie schodiky. :-(
Zobraziť komentár 24.05.2012 - 21:42:21
00
:( Skore uzdravenie prajem.
Posledna cast strmsieho zjazdiku z Prielaciny, je rizikova najma tym, ze laka na rychlu jazdu. Bol si sam? Ako si sa odtial dostal do civilizacie?
Zobraziť komentár 24.05.2012 - 22:21:26
00
myslim, ze to bolo este kusok pre smerovnikom "Pod Preliacinou" (od "Sedlo Pod Panskou Javorinou"), ale neviem presne mal som aj Garmin, ale este som nemal chut pozriet zaznam a teraz ho nemam pri sebe.

Inak operacia sa nakoniec nekonala. Zistilo sa, ze som mal zriedkavu (tusim len 4%) tzv. zadnu luxaciu, ktora ked je spravne reponovana, tak byva minimalna recidiva. Len to treba nechat riadne zhojit. 4tyzdne orteza, po 6tyzdnoch mozem zacat zlahka zatazovat.

O 6tyzdnov idem na Gardu, tak to bude riadne pokusenie, ale nemienim sa precenovat. Ked sa nebudem na to citit, tak radsej skusim turistiku...

@Pal TT: Isiel som radsej naspat k autu. Ked som zletel tak pri pade cosi zapukalo. Myslel som, ze klucna kost, ale ked som ju postlacal tak bola neporusena. Chcel som chvilu posediet a ist dalej. Ale aj o pat minut ma stale napinalo na zvracanie od bolesti tak som zacal hmatat dalej a zistil som, ze lave rameno mam nejako viac vzadu ako by bolo zdave :) , samozrejme rukou som nemohol ani pohnut. Tak som zastrcil ruku za bedrovy pas na Cameli a tlacil som spat na Pansku Javorinu, odtial skoro az na Kulhan. Na asfaltke som nasadol a nejak som to odbajkoval do Prasic k autu. Potom uz len cca 70km domov, este som rozmyslal, ze pozriem aj hokej, ale nastastie mi nedovolili lebo bolest sa stupnovala a v nemocnici sa mi uz zahmlievalo pred ocami :)

Kurna historka na pol strany :)

PS1: Dakujem bikerovi co so mnou potlacil na Pansku Javorinu a poradil skratku do Prasic.

PS2: Ak tu mal niekto vyklbene rameno, tak by ma zaujimal po akom case zacal jazdit, ci ma/mal kvoli tomu nejake problemy. A este ci niekto nosi bandaz pocas jazdenia (mozno aj na inej casti tela), ci to ma zmysel aspon zo zaciatku. Dk
Zobraziť komentár 26.05.2012 - 15:47:00
00
ja nosim bandaž na zapastí, a ked si ju nedám tak ma potom dosť pobolieva paprča :-)
Zobraziť komentár 27.05.2012 - 20:23:11
00
Rozbeh, chcené spomalenie pri rozjazde, no zmačknutie brzdy až vo vzduchu a je to. Kamoš (Ján Gazda) skončil na Kramároch so zlomenou kľúčnou kosťou a zajtra ho budú operovať :tmi:
Zobraziť komentár 27.05.2012 - 22:35:11
00
neprijemna zlomenina.. prajem skore uzdravenie
ale zase, ktora je prijemna
Zobraziť komentár 28.05.2012 - 21:31:45
00
No a na Kramároch naňho s prepáčením zvysoka *****... Od včera tam leží a operovať ho budú až zajtra.
Zobraziť komentár 28.05.2012 - 22:08:39
00
A jediné čo mu podávajú sú nejaké placebo utišovadlá čo mu bolesť ani trochu nezmierňujú. Takže tam leží, nevie zaspať už druhú noc a dúfa že ho zoberú na operáciu čo najskôr.
Zobraziť komentár 28.05.2012 - 22:12:08
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up