Pozeral som už veľa stránok s platenými trénermi ale boli to hlavne české stránky, ako alltraining, cyklotrening.cz, vojtechovsky,.. Vedel by mi niekto poradiť niečo podobné na slovensku ? ide mi hlavne o kvalitného trénera s výsledkami..
najde sa par individualov, ale to su naozajstne talenty. Neviem mozno aj ty si . Nepoznam ta len bohuzial na SVK je to cele ubohe. Najlepsie spravil Sagan. Odisiel do Talianska. Myslim ze to nespravil len tak zo srandy ale asi je tam o volaco lepsie.
Nehovorim ze sanca nieje ale ja si radsej idem na biku dakde prec a vychutnam si, sem tam si aj tvrdo zatrenujem ale kombinujem to aj s turistikou a chodim na take miesta kde som este nebol. Jednoducho nebavi ma stale dookola tocit tie iste trasy okolo domu. LEbo ked chcem intervaly tak nemozem ist daleko. Ale teraz cez prazdniny idem radsej dakde prec.
Tak po vcerajsom svihu s Ronzon22 mozem povedat, ze potencial ma naozaj slusny... a je tam co zlepsovat
Zvysok cez SS.
vďaka za pochvalu ale ten deň sa mi nešlo zrovna najlepšie nohy neboli také ako bývajú (jazdil som aj pred švihom s tebou tak to tiež tomu nepridalo), a myslím že na môj vek je to výkonnosť primeraná,, aj na to akú dobu jazdím a jasnačka je stále čo zlepšovať hlavne u mňa... inak, vám to šliapalo super budem rád keď pôjdeme ešte niekedy kľudne aj na viac km ak to nebude vadiť. SS keď tak.
Mam syna, ktorý ma momentálne 6 rokov.
Bike ho baví a sliape na bike uz od svojích cca 2,5roka, myslím tým normálne sliapanie, t.j. bez pomocných koliesok.
V troch rokoch dal 25km dlhu trasu (bike s 12" palcovími kolesami), samozrejme s prestavkami.
Momentálne dáva okolo 30km za den v rámci výletu (20" kolesa).
Otázka na Vás najde sa niekto kto trénuje aj deti? Aby som ho nemotivoval len ja? Niekto kto tiež šliape s detmi?
Ja som hobby jazdec bez skúseností.
Baví nas MTB, nie cesta.
Syn na leto uz bude moct slapať aj na bike s 24" kolesami, tak o5 ho to posunie dalej, zatial sme dali len par vyletov s tymto bike, ale bolo vydno ze uz sa na to teší.
PS:gramatiku neriešte
PS2:Bydlisko BA
Som u Vojtěchovského od 1.12. 2015 (o dosť lacnejší ako Karas, čo pri rozhodovaní zavážilo). Komunikácia bez problémov, kvalitu tréningu a výsledky ešte nedokážem posúdiť, prvý raz v živote mám trénera a pravidelne trénujem. A ešte stále som vo fáze základnej vytrvalosti (tá sa určite o dosť zvýšila). Zatiaľ to vnímam tak, že vďaka tomu, že za to platím, mám motiváciu pravidelne a štruktúrovane trénovať, čo by som bez toho asi nedokázal.
Bol som u Vojtechovskeho, som u Karasa. Vojtechovsky lacnejsi, plan na 4 tyzdne dopredu, konzervativnejsi pristup - vacsie objemy. Karas viac individualny pristup, pestrejsie treningy. Ku Karasovi som presiel ked som kupil wattmeter.
Bol som u Vojtechovskeho, som u Karasa. Vojtechovsky lacnejsi, plan na 4 tyzdne dopredu, konzervativnejsi pristup - vacsie objemy. Karas viac individualny pristup, pestrejsie treningy. Ku Karasovi som presiel ked som kupil wattmeter.
A vidis aj zmenu vo wattoch? Aky mas vykon na ANP watty absolutne a w/kg? Nad trenerom rozmyslam aj ja, aj som rozmyslal nad Karasom, ale, ako pozeram na stranke tak vacsina borcov ma vykon na ANP okolo 4,7 w/kg, s tym, ze len jeden ci dvaja maju vykon okolo 4,85 w/kg. Myslel som, ze budu mat lepsie vykonove parametre. K 4,7w/kg sa pomaly dostavam aj bez trenera.
A vidis aj zmenu vo wattoch? Aky mas vykon na ANP watty absolutne a w/kg? Nad trenerom rozmyslam aj ja, aj som rozmyslal nad Karasom, ale, ako pozeram na stranke tak vacsina borcov ma vykon na ANP okolo 4,7 w/kg, s tym, ze len jeden ci dvaja maju vykon okolo 4,85 w/kg. Myslel som, ze budu mat lepsie vykonove parametre. K 4,7w/kg sa pomaly dostavam aj bez trenera.
Ak mas ANP na 4,7. Tak si medzi top 30 cyklistov na slovensku. Alebo hovoris o max. Vykone?
Zmenu vo wattoch citim, aj ked zmenu v cislach ti presne nepoviem, lebo prvy test som absolvoval na vrchole minulej sezony a teraz som na konci zakladneho obdobim ale subjektivne sa citim najlepsie pripraveny ako som na jar kedy bol.
s Karasom spolupracujem 3/4 roka.
veslar - pri vojtechovskom si test das u niekoho spravit a posles mu vysledky. Na zaklade toho robi plan.
Ak mas ANP na 4,7. Tak si medzi top 30 cyklistov na slovensku. Alebo hovoris o max. Vykone?
Zmenu vo wattoch citim, aj ked zmenu v cislach ti presne nepoviem, lebo prvy test som absolvoval na vrchole minulej sezony a teraz som na konci zakladneho obdobim ale subjektivne sa citim najlepsie pripraveny ako som na jar kedy bol.
veslar - pri vojtechovskom si test das u niekoho spravit a posles mu vysledky. Na zaklade toho robi plan.
viem ake mam ja (mal som pri poslednej navsteve sportoveho lekara) a tiez viem ze v top30 nie som.
uvidim za tyzden najnovsi update ale horsie na tom snad niesom
viem ake mam ja (mal som pri poslednej navsteve sportoveho lekara) a tiez viem ze v top30 nie som.
no tak prezraď koľko máš w/kg na ANP a na základe čoho to vieš?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zvysok cez SS.
vďaka za pochvalu ale ten deň sa mi nešlo zrovna najlepšie nohy neboli také ako bývajú (jazdil som aj pred švihom s tebou tak to tiež tomu nepridalo), a myslím že na môj vek je to výkonnosť primeraná,, aj na to akú dobu jazdím a jasnačka je stále čo zlepšovať hlavne u mňa...
Mam syna, ktorý ma momentálne 6 rokov.
Bike ho baví a sliape na bike uz od svojích cca 2,5roka, myslím tým normálne sliapanie, t.j. bez pomocných koliesok.
V troch rokoch dal 25km dlhu trasu (bike s 12" palcovími kolesami), samozrejme s prestavkami.
Momentálne dáva okolo 30km za den v rámci výletu (20" kolesa).
Otázka na Vás najde sa niekto kto trénuje aj deti? Aby som ho nemotivoval len ja? Niekto kto tiež šliape s detmi?
Ja som hobby jazdec bez skúseností.
Baví nas MTB, nie cesta.
Syn na leto uz bude moct slapať aj na bike s 24" kolesami, tak o5 ho to posunie dalej, zatial sme dali len par vyletov s tymto bike, ale bolo vydno ze uz sa na to teší.
PS:gramatiku neriešte
PS2:Bydlisko BA
@110ericko diki,pozriem
S ANP 4,7 máš teda k top 30 ešte poriadne ďaleko
myslím, že ani nie..
prečo?
no tak prezraď koľko máš w/kg na ANP a na základe čoho to vieš?
4.7w/kg je fajn na nahananie sa ale je vela borcov v okoli ktori ti pri 4.7w/kg upravia ego
ano na honenie si brka aky si dobry to s ludmi co su 10x za rok na bicykli to staci