mne sa nieco podobne stalo ba pezinskej babe - stado muflonov prechadzalo /skakalo/cez zvodidla a cestu este ze som slapal do kopca a nesiel dolu v cca 45-55km/h kebo ak by mi skocil muflon do cesty asi by som toho vela nespravil a pekne sa rozbil
Náraz do zvodidiel, následne nekontrolovaný šmyk. Po pristátí vodič vyskočil a vytiahol spolujazdca. Auto začalo horieť až potom, len asi nemali po ruke hasiaci prístroj...
Loser: mne to skor pripada, akoby to Lambo rozhodilo na nejakej dilatacii mosta, akoby poskocilo a az nasledne slo do zvodidiel.. teda aspon podla kamery. V kazdom pripade mozu byt vobec radi, ze prezili...
Nadskočil na nejakom hrbe, dostal vzduch pod seba, a to sa auto mení na lietadlo... Tak nejak to dopadá, keď sa ide 300 po ceste, ktorá nemá parametre ani na 200....
Čo sa týka Pallovej, už je to príliš medializované, aby sa to uhladilo do stratena...
Ale keď ťa niečo nadhodí, potom už let nekontroluješ, pokiaľ nemáš krídla. Narazíš do zvodidiel, možno aj brzdíš, ale po náraze sa smýkaš do preč. Rýchlosť 300 km/h je sviňa.
Jezus: nemusis.. V podstate ty sa sice odlepis od vozovky v priamom smere, ale vplyvom vsetkych moznych parametrov (hmotnost a rozlozenie hmotnosti auta, aerodynamika, vietor a neviem co vsetko este) je len velmi malo pravdepodobne, ze to auto aj dopadne na "vsetky styri" a sucasne aj v priamom smere.. A teda vodic sa to snazi okamzite korigovat, ale ako bolo povedane - v tej rychlosti je to zlomok sekundy a je vo zvodidlach
Asi si nerozumieme. Mne je jedno, ci auto odlahcil vzduch, ktory sa dostal pod neho a preto dostalo smyk, alebo ho dostatocne odlahcilo len samotne nadskocenie na nerovnosti, alebo donho fukol vietor z boku, alebo ho odlahcil nejaky neviditelny tazny luc z lietajuceho taniera plneho ufoncov. Poukazal som len na to, ze naraz do zvodidiel nastal v dosledku smyku. Loser vyssie napisal, ze smyk nastal v dosledku narazu do zvodidiel. Dufam, ze som uz objasnil, kam smerujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/user/SonofthewindsInc/videos
U nas by sa na to asi tiez vyprdli
http://zpravy.e15.cz/byznys/doprava-a-logistika/rakousko-snizilo-rychlost-na-nekterych-dalnicich-kvuli-ekologii-1149988
DOE Road Safety Cyclist SafetyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Lamborghini, amiből por - se - lettOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
a jak to dopadlo vlastne s tym kacacim zobakom Pallovou? kedy bude mat sud?
Čo sa týka Pallovej, už je to príliš medializované, aby sa to uhladilo do stratena...
Hadam v opacnom poradi, nie?
Kto sa kam zahľadí?
ľ/l opravené...Dik
http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=20900