Bol som sa dneska povoziť a postretal som asi 30 "bikerov". Vždy keď idem na
bike cez týždeň a stretám bikerov, odzdravia, uhnú sa, usmejú sa, hocičo. Ale dneska z tých 30 odzdravil jeden, dvaja aspon zdvihli hlavu, ostatní nič. V lese uzučká cesta, vidím chalanov ako zjazdujú, uhnem sa do kríkov; ani náznak vďaky. O 2 km ďalej na úzkej štrkovej ceste (rovina) sa vyhýbam "víkendovým bikerom" do žihlavy. Opäť ani náznak vďaky. V zjazde na 3 metre širokej ceste musím ísť po rozbitom okraji, lebo pánovi a dáme sa uhnúť nechce. A dorazilo ma, keď sa mi za uhnutie vo výšlape poďakoval motorkár...
Neberte to ako vyplakávanie sa, ale ono to dosť pokazí zážitok z jazdy. Vždy je príjemnejší výjazd, keď stretnete bikerov, s ktorými sa pozdravíte, prehodíte pár slov. A nemusíte ich vôbec poznať.
Ak máte podobné skúsenosti, môžeme dať dokopy takú menšiu "etiketu bikera". Nič si od toho nesľubujem, ale snáď to prispeje aspoň k tomu, že "bikeri", ktorých v lese pozdravíš nebudú na teba čumieť v zmysle "nie si ty trochu drzý?"
No a neviem či to tu bolo spomenuté ale k tej etikete, pridal by som čo si so sebou prinesieš do lesa, si aj zober späť, samozrejme ak to na teba nepríde...
Bikera poznas na daleko tak ho aj pozdrav nie? nechod popri ako mumak.
Blb nieje ten co pozdravi ale ten co prejde popri ako .....
ja som tiez taky ja prilbu nemusim. ale jazdim len cestu tak preto keby som jazdil iny styl tak by som ju urcite mal
ale zdravim
-----
nie, to nie som ja.
PS: mladez velmi nestretavam, teraz je to skoro vsetko rozlezene po krcmach, atd. ...pravdaze cest vynimkam
Zdravím, zdravím, až sa uzdravím...
nemam rad takych *****ov, ved som slusne poprosil aby uhol, ale obaja boli taki tlusti, ze asi bol pre nich problem sa aj uhnut...navyse je na mna drzy...asi sa mi ani neoplatilo sa s nim pustit do reci, ale nedalo mi len tak odist ked zacne na mna pindat...
k teme hentach mudrych *****ov co by sa len hadali tiez nemam rad .
ale uz robim aj taketo veci takychto si vzdy zapamatam a ked je voda tak nechtiac prejdem vdla neho 30 po vode alebo skocim do blata a idem prec. na hentakych *****ov sa inac neda