Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
MatoDA: jedine vyskúšať, ak sa dá u niekoho. Len pre zaujímavosť: kočík už máte a vyberáš "k nemu" auto? Alebo ani kočík nie je...
Btw: ja som dal do BMW 1er relatívne v pohode Hartan kočík s vaničkou, tie sú v podstate rozmerovo asi najväčšie na trhu, ALE už som do toho kufra nedal nič iné
pri cene auta za 100K ma aky vyznam jazdit na elektrinu? za 60k mas auto na tej istej urovni, nemusis sa bat kde ti dojde stava a ci tam bude moznost nabit to...a 40k neprajazdis nikdy aj ked to bude zrat 15L, takze este sa zvysi nieco na pivo...
Pol, to nemozes tak brat. Mozme tiez napisat, ze za 30 si kupis passata a za dalsich 30 jazdis a chlasces.. Tesla je pre nadsencov, ktori neriesia ci auto zerie tolko ci tolko. A hlavne je to stale prototyp, ktory bude urcovat trendy na dalsie roky. Podobne ako v 1998 malo 10 airbagov mozno akurat mercedes S.
Inšpirácia z Hayes Sole. Na Slovensku sa dá všetko. krajina neobmedzených možností. Takého majiteľa auta by som zavrel na pár mesiacov do väzenia za všeobecné ohrozovanie z nedbalosti.
to je este v pohode, kamarat robi v u nemenovaneho distributora nahradnych dielov a prisla zenska ze ci toto uz treba vymenit alebo sa s tym da este jazdit
P.S. ak by to niekto nahodou nespoznal, je to brzdovy kotuc
Kotuce su jedna vec, ale platnicky som uz par krat na kov isiel. Sice vzdy neumyselne a neplanovane, ale podarilo sa. Hlavne ked mi ostala pred 1300km cestou jemne pribrzdena zadna brzda. Tazke auto, nebrzdila dost na to aby to urobilo nejaky zavazny rozdiel, platnicka nebola tesne pred tym menena, ale mala nieco najazdene a ked som vylozil veci, tak som sa nestihal divit. Hned druhy den to bolo vymenene, ale aj tak - ten pocit ked som to zistil nikomu neprajem.
v tých servisoch sú tiež niekedy dobrí odborníci, mne na takéto kotúče nahodili v originálnom servise TOYOTA nové platničky, bez toho aby ma upozornili, že sú tie kotúče KO ešte mi na konci povedali, že sa ideme previesť na tom a že či mi ten brzdový pedál aj pred tým tak vibroval no bol som vtedy mladý a sprostý, že som im zaplatil a prevzal. každopádne viac som do toho servisu nevkročil, po tom čo som s tým autom potom neprešiel na STK a musel kupovať znova nové platničky a kotúče...
Ano da, osobne som to videl na svokrovom aute. Takto mu to odborne vymenili rovno v servise spojenom s STK, ked mu na stkcke zbadali SPOLOVICE zjazdene dosky a ukecali ho, ze nutne potrebuje nove (lebo asi inak neprejde)... Ked sa o 3 minuty vratil, ze auto hrozne huci, tak ho poslali kade lahsie, ze si nove dosky musia sadnut. Po 100km jazdenia boli brzdy samozrejme stale hlucne a kotuce na odpis. Mechanik, co to nasledne daval dokopy, povedal ze este 20km po meste a rozstrelia sa za jazdy.
Som precital len ten popis v inzerate a tam uviedol "veteran", tak som myslel, ze je na veteranskych znackach. Ale zjavne to je na normalnych znackach, takze normalna prevadzka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw: ja som dal do BMW 1er relatívne v pohode Hartan kočík s vaničkou, tie sú v podstate rozmerovo asi najväčšie na trhu, ALE už som do toho kufra nedal nič iné
Pol, to nemozes tak brat. Mozme tiez napisat, ze za 30 si kupis passata a za dalsich 30 jazdis a chlasces.. Tesla je pre nadsencov, ktori neriesia ci auto zerie tolko ci tolko. A hlavne je to stale prototyp, ktory bude urcovat trendy na dalsie roky. Podobne ako v 1998 malo 10 airbagov mozno akurat mercedes S.
toto sa aj da?
P.S. ak by to niekto nahodou nespoznal, je to brzdovy kotuc
Aj prvy diel je dobry.
http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000611/1422423/Horor-pri-technickych-kontrolach--fuserina-a-sokujuce-nedostatky
A rovno aj navod na opravu poskodenej bocnice na bajku.
toto sa aj da?
Ano da, osobne som to videl na svokrovom aute. Takto mu to odborne vymenili rovno v servise spojenom s STK, ked mu na stkcke zbadali SPOLOVICE zjazdene dosky a ukecali ho, ze nutne potrebuje nove (lebo asi inak neprejde)... Ked sa o 3 minuty vratil, ze auto hrozne huci, tak ho poslali kade lahsie, ze si nove dosky musia sadnut. Po 100km jazdenia boli brzdy samozrejme stale hlucne a kotuce na odpis. Mechanik, co to nasledne daval dokopy, povedal ze este 20km po meste a rozstrelia sa za jazdy.
no nekup to!
http://www.autobazar.sk/7657640/skoda-1202-1202-stw/
Este nieco pre zberatelov zachovalych crepov.
http://skoda-favorit.autobazar.eu/13-ls-id5430701.html
no nekup to!
http://www.autobazar.sk/7657640/skoda-1202-1202-stw/
super, a namiesto bajkovania sa budes rypat v nepojazdnom crepe
http://skoda-favorit.autobazar.eu/13-id3807885.html
Lenže ten črep si opravíš aj doma.