ja nerozumiem tomuto paradoxu, kde ziletkari nariekaju, aka su krehka sucast cestnej premavky a v zapati takato arogancia pri jazdeni... tak ***** rovnaky meter, ked vyzadujete toleranciu!
Zatial ma nikto nezramoval takto zozadu (iba zboku a preto sa radim rovno do zorneho pola vodicov) je pravda ze by slo pockat na kraji cesty a potom "preutekat" ale ruku na srce, kto to tak robi?
Ja. Nie v meste. Tam ked dokazem ist v stojke 40-45km/h dokazem sa prekluckovat medzi autami. Mimo obce to uz nejde. Staci ze natrafis na jedneho pretekara ktoreho nemas sancu vidiet spoza kamiona alebo mu zle odhadnes rychlost a ani prilba ti nepomoze.
ja nerozumiem tomuto paradoxu, kde ziletkari nariekaju, aka su krehka sucast cestnej premavky a v zapati takato arogancia pri jazdeni... tak ***** rovnaky meter, ked vyzadujete toleranciu!
Si ty vobec cyklista, alebo len nevyzrety vodic, co sem prisiel vyvolavat flame? Aka arogancia? To, ze sa chalan nevedel / obaval preradit neznamena, ze je arogantny. Takze sa skludni a nesnaz sa tu vyvolat zbytocny flame, ze cyklisti su zlo a Ty ako vodic si najvzornejsi ucastnik premavky. Palo TT dal dobry tip ako to vyriesit v buducnosti na tom useku a tam to konci, Tvoj provokacny koment bol uplne zbytocny. A ak napises v takomto duchu dalsi, tak ho pokojne vymazem (to len pre info, ak by si mal potrebu dalej pisat hejty).
Si ty vobec cyklista, alebo len nevyzrety vodic, co sem prisiel vyvolavat flame? Aka arogancia? To, ze sa chalan nevedel / obaval preradit neznamena, ze je arogantny. Takze sa skludni a nesnaz sa tu vyvolat zbytocny flame, ze cyklisti su zlo a Ty ako vodic si najvzornejsi ucastnik premavky. Palo TT dal dobry tip ako to vyriesit v buducnosti na tom useku a tam to konci, Tvoj provokacny koment bol uplne zbytocny. A ak napises v takomto duchu dalsi, tak ho pokojne vymazem (to len pre info, ak by si mal potrebu dalej pisat hejty).
oj ale si mi nalozil... ano som cyklista, ale v poslednej dobe mam vela zlych skusenosti so ziletkarmi... a nereagoval som na cripa, ale na corsaira, takze jaky flame? ked ma dakto problem, ok treba riesit, ale ked dakto zareaguje tak, ze ja mam na haku, idem co to da... tak daco asi nie je v poriadku nemyslis?
na margo dochodcu ma nenapada len> ludia ludom. No co, dnes rano v dubravke si so zenou slapeme do prace na bajkoch a blizime sa k upchatej ceste kde auta cakali v rade kedy sa im postasti sa dostat na inu upchatu cestu do dalsieho radu. A v tom nas zozadu obieha natesno autoskola, natesno pretoze oproti slo auto, aby sa 20 m pred nami mohla zastavit do radu ktory mal 100+ m. Tak vo mne svitlo svetielko nadeje... cestny adrenalin este nevymiera a dlho nebude. A idioti co k arogancii svojich ziakov ucia, navadzaju alebo k nej dopomahaju su este tu
na margo dochodcu ma nenapada len> ludia ludom. No co, dnes rano v dubravke si so zenou slapeme do prace na bajkoch a blizime sa k upchatej ceste kde auta cakali v rade kedy sa im postasti sa dostat na inu upchatu cestu do dalsieho radu. A v tom nas zozadu obieha natesno autoskola, natesno pretoze oproti slo auto, aby sa 20 m pred nami mohla zastavit do radu ktory mal 100+ m. Tak vo mne svitlo svetielko nadeje... cestny adrenalin este nevymiera a dlho nebude. A idioti co k arogancii svojich ziakov ucia, navadzaju alebo k nej dopomahaju su este tu
napisat srdecny email autoskole, cas, miesto a auto pre lepsiu identifikaciu... nic ine ma nenapada...
mas recht, ale nezistil som, ani zena co to bola za dekonstruction-derby-a-skola... iba viem ze to bol stary crep dakej zltej farby, skoda fel. al. fab.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde je vola (pripadne zdravy pud sebazachovy), tam je cesta.
Videl som viackrat cyklistov, ktori tu zastali http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x17.20723y48.19059z18m2v36 a ked neisli auta, tak presli na kraj vozovky cez tie pripajacie pruhy.
oj ale si mi nalozil... ano som cyklista, ale v poslednej dobe mam vela zlych skusenosti so ziletkarmi... a nereagoval som na cripa, ale na corsaira, takze jaky flame? ked ma dakto problem, ok treba riesit, ale ked dakto zareaguje tak, ze ja mam na haku, idem co to da... tak daco asi nie je v poriadku nemyslis?
http://youtu.be/7PfQomezYPM
Totalny pacient...
http://youtu.be/kZekcP58Sac
napisat srdecny email autoskole, cas, miesto a auto pre lepsiu identifikaciu... nic ine ma nenapada...
http://www.autoskola-feki.sk/index.php/nase-sluzby/nase-auta.html
http://www.pluska.sk/slovensko/martinu-zrazila-autoskola.html
hned z fleku
Fabka na singláči
Inak 10 za hodinu asi dedo nesiel ked tak rozbil ten predok. A zrovna tam to vyzera tak, ze by presiel keby nebol nesika.
http://fiat-panda.autobazar.eu/10-4x4-id7843688.html