Ahojte, potreboval by som poradiť aký olej môžem dať do vidlice. Treba niečo špecíalne alebo stačí nejaký obyčajný motorový resp. hydraulický ?
P.S. Ak to tu už bolo tak sa ospravedlňujem, ale takúto tému som ešte nenašiel.
Zdar prerabam SR axon na olejove mazanie sú tam takéto krúžky nie je to moc molitanove ako píšu myslíte že to bude stačiť aby to mazalo a nasiaklo olejom ?
Ahá tak to potom mení vec teoreticky ak sú to original krúžky tak pred tým držali vazelinu a asi nebudú mať schopnosť udržať alebo natiahnuť olej tak možno bude treba iné. Podľa mňa v tvojom prípade ak môžem poradiť gufera podmazat silikónovou vazelinov a nejaké lepšie podložky aby mohli nestihnut olej a vidla by mala mať pekný chod.
Ja som si dával robiť mazacie krúžky z plsti. Ešte som to ale nerozobral (chystám sa na to v najbližšej dobe). Ak tam z toho nebude bordel v oleji, tak si dám vyrobiť aj ďalšie. Cena oproti origo bola polovica, tak uvidím, či sa oplatilo šetriť.
Zdar prerabam SR axon na olejove mazanie sú tam takéto krúžky nie je to moc molitanove ako píšu myslíte že to bude stačiť aby to mazalo a nasiaklo olejom ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kup si zakladnu sadu od RS s molitanymi a guferami.. axon aj RS maju 32mm nohy.. použiješ molitany aj gufera
http://www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/rock-shox-fork-service-kit-basic--xc32-solo-air-a3.html
napr:.. odmetŕaj si najprv nohy maju aj pre 30 či 28mm sady
RockShox Service Kit Basic pre vidlice XC32 Solo Air A3 a Recon Silver B1
18,39 €
MOC 22,99 €