Ahojte, potreboval by som poradiť aký olej môžem dať do vidlice. Treba niečo špecíalne alebo stačí nejaký obyčajný motorový resp. hydraulický ?
P.S. Ak to tu už bolo tak sa ospravedlňujem, ale takúto tému som ešte nenašiel.
Zistil si nieco? Potrebujem vymenit vo svojej Vanke olej a tie original Fox oleje stoja strasne prachy.
Tak môžeš vidieť, že nie . Ale už som kúpil Rockshox 10wt olej a bude dobrý podľa mňa. Niekedy neskôr môžem aj napísať, ako to funguje, ale teraz nemám čas na bike.
Musel už niekto dávať do Foxiny Fox gold olej? Pozeral som internet, ale v slovenských obchodoch ho nemajú. Nedá sa tam proste hodiť green. Alebo ako bolo vyššie napísané, ten Ravenol, nevadí, že je minerálny?
áno,používam ho ma mazanie puzdier do vonkajších nôh vidlíc FOX aj RS,aj do tlmenia do FOX verzie OB-tá vizkozita 10 wt je fajn,dá sa nastaviť odskok na leto aj na zimu aby bol o.k.
je to kvalitný olej za dobrú cenu,ani sa neoplatí niečo vymýšlať z nejakými nesyntetikami (ktoré majú cenu niekedy aj vyššiu)
minerál do vidly v žiadnom prípade, gumené časti ho nemajú v láske
Ja mám totižto ten problém, že som kúpil ten Rockshox 10wt olej, lebo keď v tabuľkách na Fox stránke boli iba tie 10wt, ale napísal som aj do Foxu a odpísali mi, že do mojej Talasky ide 20wt gold . Hľadal som ho, ale na Slovensku som ho v žiadnom obchode nenašiel. Tak teraz neviem, že čo mám robiť. A zase už keď som kúpil ten 10wt tak mi je blbé ho vôbec nepoužiť. Som ja ale debko riadny.
Tak ja by som skôr potreboval vedieť, či tu už niekto kupoval ten 20wt olej a či ho má vyskúšaný, nejakú značku, keďže sa mi veľmi nechce objednávať 1 olej z druhého konca sveta.
ešte som nepočul o 20wt oleji gold do FOX vidlice,viem len o RED 10 wt,Green 10wt,Fox 7wt a hustom Fox float fluid (na vzduchové piestiky) - to máš nejkú extra edíciu Talas alebo čo ...
alebo nejde o nedorozumenie ? ten 7wt je myslím že žltý (gold) a ide ho tam 20 ml ...
tak oprava,fakt existuje FOX 20wt gold-to aby tých olejov nebolo málo typov je tam uvedené,že Formulated with mineral oil http://www.artscyclery.com/Fox_Fork_Oil_20wt_Gold_32oz/descpage-FSFOG20WT.html
Tak extra určite nieje . Je to obyčajný FOX Talas 32 Evolution O/C CTD; 120/150, 2013. A opýtal som sa ho, že kde mám dať koľko oleja, lebo moja vidla nieje v tabuľkách a odpoveď bola, že "This fork will require 10ml of FOX gold 20wt. oil in the TALAS side leg and 30ml of this same oil in the damper leg." Ja sa tiež čudujem, lebo o tom oleji som doteraz nevedel, ale existuje . Počkám ešte, či sa niekto vyjadrí. Aj vo všetkých videách čo som pozeral, ako to servisujú, tak tam dávali 10wt green, tak neviem.
vyzerá to tak,že ten olej má niečo spoločné z povrchom Kashima Factory series-najnovšie modely,takže bez obáv do toho Talasu daj ten,čo si kúpil-silne pochybujem,že niekto ten 20wt Gold od Foxu tu z fóra niekto používa ...
vyzerá to tak,že ten olej má niečo spoločné z povrchom Kashima Factory series-najnovšie modely,takže bez obáv do toho Talasu daj ten,čo si kúpil-silne pochybujem,že niekto ten 20wt Gold od Foxu tu z fóra niekto používa ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
theruck pri všetkých nepíšu hustotu, iba množstvo
theruck pri všetkých nepíšu hustotu, iba množstvo
no ved hustotu si das aku chces
Zistil si nieco? Potrebujem vymenit vo svojej Vanke olej a tie original Fox oleje stoja strasne prachy.
-30% BIKEWORKX Fork Star 10W olej do vidlíc, 1 l
15,99 € -30%
MOC 31,99 €Tak môžeš vidieť, že nie
na Kashimu daj niečo lepšie,buď plnú syntetiku 10wt:
http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/rsp-damp-champ-olej-do-vidlice-1l-k111.html
alebo lacnejší 10-wt RS (používam aj do FOX vidlíc-bez problémov,dobrá cena,syntetická zmes):
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/olej-do-vidlic-suspension-10wt-1l/337
r.s.p. olej do tlmiča DAMP CHAMP 1 litr, model 2021
29,99 €
MOC 30,99 €je to kvalitný olej za dobrú cenu,ani sa neoplatí niečo vymýšlať z nejakými nesyntetikami (ktoré majú cenu niekedy aj vyššiu)
minerál do vidly v žiadnom prípade, gumené časti ho nemajú v láske
Ja mám totižto ten problém, že som kúpil ten Rockshox 10wt olej, lebo keď v tabuľkách na Fox stránke boli iba tie 10wt, ale napísal som aj do Foxu a odpísali mi, že do mojej Talasky ide 20wt gold
alebo nejde o nedorozumenie ? ten 7wt je myslím že žltý (gold) a ide ho tam 20 ml ...
tak oprava,fakt existuje FOX 20wt gold-to aby tých olejov nebolo málo typov
http://www.artscyclery.com/Fox_Fork_Oil_20wt_Gold_32oz/descpage-FSFOG20WT.html
Tak to si ma potešil