Ahoj chalani , potreboval by som poradiť ...keď zabrzdím a pohybujem bicyklom hýbe sa mi vidlica a keď idem po kameňoch alebo koreňoch nepríjemne hrká tak by som sa chcel spýtať či by sa to dalo opraviť doma alebo ju treba dať do servisu a koľko by asi stál repas...
zdravím všetkých, potrebujem poradiť...
Bratovi robím generálku na CTM BOXXER 2.0 všetko už mám akurát neviem vytiahnuť pevnú 20mm osku z vidlice.
Budem vďačný za akúkoľvek radu
Ahojte priatelia bikov. Viete prosím poradiť čo s prednou vidlicou Suntour 29, keď nereaguje prepínač LOCK/OPEN? A vidlica je zablokovaná. Netlmí. Pretáča sa dookola. Skúšal som do oboch smerov a nič...
Ak to niekto rozoberal, tak tam môže chýbať taký "imbusák", cez ktorý sa to ovláda.
Treba dať dole ten prepínač a skontrolovať, či tam je ten medzikus.
Prípadne potom keď to bude dole, tak vyskúšať 4mm imbusom, či sa dá odomknúť.
zaseklo sa to skor z toho dovodu ze ju zamykas. tie vidlice su sialene navrhnute co sa tyka zamykania a nevhodne na uzamykanie, aj ked maju tu funkciu. ked je zamknuta, darmo mas drsne vyzerajucu vidlu s 32 ci kolko mm nohami, cela vaha, vsetky otrasy pohlcuje miniprdi smejd patrona vo vnutri s 8 mm tyckou a bohvie co za ventil to ma vo vnutri
Suntour sa normalne zamyka odomyka, pravdelodobne sa ti vysunul povypadol z otacacieho lockout mechanizmu imbus pod zatkou a zatka ide na prazdno... Treba dat dolu lockout zatku a pozriet co sa udialo, ak to islo len zrazu ide naprazdno tak tam nebude velka galiba...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bratovi robím generálku na CTM BOXXER 2.0 všetko už mám akurát neviem vytiahnuť pevnú 20mm osku z vidlice.
Budem vďačný za akúkoľvek radu
Treba dať dole ten prepínač a skontrolovať, či tam je ten medzikus.
Prípadne potom keď to bude dole, tak vyskúšať 4mm imbusom, či sa dá odomknúť.
chcel by som sa opytat vas,nenasiel vhodnejsie miesto
jedna sa o tuto vidlicu
https://www.axit.cz/d135349_sr-suntour_raidon_rl-r_29_taper_15_mm_disc/89-cerna/?mena=eur
Je nejaka moznost prerobit to na uzatvaranie z vidlice ?
Nejaky presnejsi postup a link na diely by bodol
nepouzivam to skoro vibec a tie zbytocne bowdeny mi len "prekazaju" ubytocne.
Dakujem za odpovede.