planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
Prosím vás, dnes som nahodil nový kotúč Sram Centerline center lock nové platničky, po rokoch používania metalických som sa rozhodol, že vyskúšam organické. Brzdy som pred tým odvzdušnil, roztiahol piestiky dal ten žltý blok od shimano, a ked som to nahodil boli medzi tými platničkami tak malo miesta, že som tam ledva kotúč mestil. Su organické platničky o toľko hrubšie alebo čo je zle? Nahodil som tam potom staré platničky vyjazdené tak na 70% a všetko v poriadku. Mám brzdy shimano slx 7000.Je to tými organickými alebo čím??
Piestiky ti idu roztlacit az po prasa?
Je mozne,ze mas v systeme vela kvapaliny.Otvor expanzku na pake,roztlac piestiky az po telo prasata,kvapalinu co ti vytlaci z paky utri,paku zatvor a malo by to byt dobre.
Pise ze tam mal zlty blok, tak kvapaliny musi mat dobre mnozstvo, skor zeci nieje ten sram kotuc hrubsi ako su shimana, premeral by som ho, shimana napr. Slx ma novy 1,75mm
Ten zlty blok zabazpeci nielen presne mnozstvo oleja, ale aj nastavi presnu sirku pre to aby prve nasadenie noveho oblozenia a kotuca pasovalo, a samozrejme rozpocet je urobeny pre kompatibilitu so shimanom. Ja ked som kupil cinsky kotuc ktory mal 2,05mm hrubku tak som mal presne tento problem, ze medzi nove oblozenie ledva vosiel, tak som srubovakom este skusil roztiahnut oblozenie, trocha to povolilo, no packa zaberala velmi rychlo, lebo medzera medzi oblozenim a kotucom bola dost mala, ale stacilo chvilu pojazdit, oblozenie sa trochu zbrusilo a bolo vsetko ok.
Alebo moze byt aj to, ze oblozenie je hrubsie, vo vyrobe usla norma.
Ale ten zlty blok neni na sirku celeho prasata myslim,takze aj tak by som skusil spravit to,co som pisal.Ale sak mne je jedno teda,ked mate svoju pravdu.
Ano mas pravdu, mna v tej situacii napadlo presne to iste ako teba, cize roztlacat piestiky a az uplne nakoniec som zistil ze mam kotuc hrubsi o 0.3mm ako ten co by tam mal byt, preto aj pisem, ze som mal rovnaky problem a nakoniec sa ukazalo ze bol kotuc hruby. A ten zlty blok nemusi byt na celu sirku prasata, stacil by uple taky aby pokril sirku piestika, aby splnil svoj ucel.
Ja hovorim o sirke,nie dlzke.Ide o to,ze s tym zltym blokom pri odvzdusneni su neni piestiky uplne zasunute.Ale sak nech skusi,alebo neskusi.Co som vedel som poradil.
Nazdar... dotaz ohladne servisu brzd Formula. Mam R1, starsie aj s tym FCS systemom, co je otocna matica na hadicke a da sa s tym jemne nastavit odskok platniciek. Dlhsie som ich pouzival bez problemov, ale pri jedenj demontazi a montazi a naslednom odvzdusneni mi kvapalina isla len v smere od packy do strmena. Naspat to kladlo odpor. Pri dalsom odvzdusneni mi do kvapaliny v hornej striekacke vplavalo cosi ako nejaky gumenny zmolok, kvapalina uz isla oboma smermi (pri odvzdusnovani) ale zase neslo tocit s tou jemnou regulaciu. Zostalo to zaseknute. Teraz, po dlhsej prestavke ( pouzival som ine Fromule) mi uz nejde ani odvzdusnit a kvapalina ide velmi v oboch smeroch velmi neochotne. Predpokladam ze sa vo vnutri nieco udialo. Ma niekdo skusenosti so servisom tychto brzd? Ma to vyznam rozoberat a popripade menit nejake tesnenia, ci radsej to predat ako nefunkcne na suciastky? Lebo ak mam do toho vrazit cas a peniaze na tesnenia a aj tak to nebude OK, tak radsej investujem do novych brzd. Vdaka za Vase nazory...
Okej čiže moja teória je hovadina? Organické platničky su hrubšie než metalické? Nemám to teraz s čím porovnať.
Osobne vozim v predu organicke a vzadu metalicke, no rozdiel som v hrubke nikdy nepostrehol, ale vies, mozes natrafit na hrubsie, usla im norma. Ak si vsetko dodrzal tak ako sa ma pri odvzdusnovani a hrubka oblozenia je taka aka ma byt, tak by som fakt zmeral hrubku toho kotuca, ja som mal tento problem vtedy ked som namiesto shimana ktory ma novy 1,75mm hodil plavajuci cinsky ktory mal 2,05mm, vtedy mi kotuc do noveho oblozenia vosiel len tak tak, ale zas packa zaberala takmer hned, lebo medzi kotucom a platnickami bola minimalna medzera, chvilu som tak jazdil a ked sa oblozenie obrusilo tak sa to dalo do normalu.
Mozno si natrafil akurat na taku kombinaciu, ze mas hrubsi kotuc a aj hrubsie oblozenie, ak ti uz nejde viac roztlacit piestiky v strmeni, tak mas 2 moznosti, ak sa da s tym jazdit, tak bud vydrzis kym sa ti obrusi oblozenie alebo obrusis oblozenie rucne.
Podla manualu shimano ma mat oblozenie hrubku 2,0mm ale iba treci material bez zakladovej dosky, skus si to premerat, aj ked mas kotuc 1,9mm oproti shimanu 1,75mm tak by ti to taky rozdiel nemalo urobit. Teraz ked som premeral tak uplne nove metalicke oblozenie do xt brzd ma 4,1mm aj so zakladnou a zlty blok presne 10mm, skus si to tiez premerat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je mozne,ze mas v systeme vela kvapaliny.Otvor expanzku na pake,roztlac piestiky az po telo prasata,kvapalinu co ti vytlaci z paky utri,paku zatvor a malo by to byt dobre.
Alebo moze byt aj to, ze oblozenie je hrubsie, vo vyrobe usla norma.
Osobne vozim v predu organicke a vzadu metalicke, no rozdiel som v hrubke nikdy nepostrehol, ale vies, mozes natrafit na hrubsie, usla im norma. Ak si vsetko dodrzal tak ako sa ma pri odvzdusnovani a hrubka oblozenia je taka aka ma byt, tak by som fakt zmeral hrubku toho kotuca, ja som mal tento problem vtedy ked som namiesto shimana ktory ma novy 1,75mm hodil plavajuci cinsky ktory mal 2,05mm, vtedy mi kotuc do noveho oblozenia vosiel len tak tak, ale zas packa zaberala takmer hned, lebo medzi kotucom a platnickami bola minimalna medzera, chvilu som tak jazdil a ked sa oblozenie obrusilo tak sa to dalo do normalu.
Podla manualu shimano ma mat oblozenie hrubku 2,0mm ale iba treci material bez zakladovej dosky, skus si to premerat, aj ked mas kotuc 1,9mm oproti shimanu 1,75mm tak by ti to taky rozdiel nemalo urobit. Teraz ked som premeral tak uplne nove metalicke oblozenie do xt brzd ma 4,1mm aj so zakladnou a zlty blok presne 10mm, skus si to tiez premerat.