planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
luigy mas recht, ked porovnam tie foto tak uz to vidim aj ja. A je dost mozne ze mam zle tie skrutky, kupoval som ich samostatne a asi mi boli dane zle. nickovw08 dva zavity by to riesily, ale uz sa to bojim o tolko dotiahnut a neviem vobec ci by to este islo bez poskodenia, uz teraz su fest dotiahnute, nechcem prasknut novu paku To radsej iba prelepim izolackou tu medzeru ak by sa tam chytal bordel a ked budem casom menit hadice tak to vymenim...
No to teda nie je.
EDIT: zírám, je. Tak divné, až mám asi 50 otázok podpásoviek na kolegyňu z farmácie (v skratke: prakticky všetky uhľovodíky sú, nazvime to, "podozrivé").
Ahojte, potreboval by som zatlačiť piestiky na SLX brzde (prasa M675 páka M7000). Problém je, že keď sa mi piestiky podarí trochu zatlačiť aby to bolo akceptovateľné, po prvom stlačení sa vrátia do polohy v akej aj boli čiže moc vysunuté. nemám ten špeci tool nahodil som staré platne a skrutkovačom jemne roztláčal, expanzka bola otvorená. Nejaké rady prípadne zlepšováky ako na to? Vďaka
Ahojte,minule som tu mal dotaz ohladom jednej brzdnej packy..mala vacsiu volu ako druha a obcas to tlacilo az na prsty. Rady sa mi nedostalo,vraj sa to da len doliatim oleja.
A pritom stacil imbus.
zle som sa vyjadril..nie volu,ale vzdialenost..pretoze predtym mi to uz zvieralo prsty..len som sa potesil ze som na to prisiel sam..sry za OT len je divne ze mi toto vtedy nikto neporadil
ahojte mam taky problem s brzdou , skrcoval som hadicu a brzda mala hubovy chod tak som odvzdusnil pokial neprestali liezt bubliny, zlozil som to a teraz ked zabrzdim paka sa do 2 sekund ako brzda brzdi prepadne ku riaditkam myslite ze je furt zavzdusnena? jedna sa o brzdu Magura MT7 ak mate nejaky trik ako to odvzdusnit lepsie pripadne co to moze byt budem vdacny.
pri odvzdušnení treba uzavieť natlakovať pakou a zase otvoriť, a znova proces odvzdušnenia, bublinky sa ešte nájdu.... lme tak padala paka na magure ked som mal biajk na zemi položený a omylom som stlačil... hned bola zavzdučnená. ta koncepcia nadržky bola nahovno.... ako je to u týchto neviem ale má rovnaké príznaky
ako to myslíš uzavrieť? v strmeni nechat striekačku zlozit packu napumpovat a zase nahodit striekacku na paku? nvm nemoze byt zle nejake tesnenie v packe ? pretoze ja stlacim paku na doraz a potom sa pomaly zacne prepadavat az na riaditka olej ale nikde neunika. edit: teraz som zistil ze sa prepadne len prvy krat ked napumpuujem tak sa neprepadne
opravene ak by mal niekto podobny problem vyriesilo to toto:najprv som odpojil spodnu striekacku z prasata a vrchna s olejom tam ostala a sla az potom dole , manual to kaze robit opacne no vzdy sa to potom opätovne zavzdusnilo. dik za radu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nickovw08 dva zavity by to riesily, ale uz sa to bojim o tolko dotiahnut a neviem vobec ci by to este islo bez poskodenia, uz teraz su fest dotiahnute, nechcem prasknut novu paku
https://www.velohanak.cz/cyklo/shimano-sm-bh90-krytka-brzdove-hadicky/
https://www.velohanak.cz/cyklo/shimano-sm-bh59-krytka-brzdove-hadicky-1-ks/
EDIT: zírám, je. Tak divné, až mám asi 50 otázok podpásoviek na kolegyňu z farmácie (v skratke: prakticky všetky uhľovodíky sú, nazvime to, "podozrivé").
A pritom stacil imbus.