vedeli by ste poradit nejaky dobry, spolahlivy servis v Ba, ak by bol aj relativne lacny, tiez by nebolo zle (prioritna je v kvalite a spolahlivosti) naj v Petrzalke, ale kludne aj v inych castiach.
najlepší servis je ten ktorý si spraví cyklista sam,ušetríš a nikto ťa neodrbe,lebo neviem ešte o tom,že by niekto okrádal samého seba,vždy len druhých.
triki nesuhlasim,nie všetko človek vie v domacich podmienkach spraviť,nie všetko vie odborne,nie každý ma doma potrebne vybavenie.Servis si treba vedieť vybrať a myslím si že bude spokojnosť.
určite nie všetko,ale ten základ kazeta,reťaz,lanká,prípadne kluky...podaktorí si trúfnu aj na odvzdušnenie...
samozrejme treba byť aj trochu zručný bez toho určite servis,lebo aj tu už bolo pár ludí čo to doma dodrbali a potom tu pýtali rady,že ako ďalej.
Chodim uz X rokov k Otovi na prizemi starej vratnice atelierov Koliba. Som spokojny, veci robi na pockanie, nikoho neodmietne, opravuje aj ako on vravi "staré vraždy", nepovysuje sa. Posedim si u neho, kukam ako mi na biku meni veci, pokecame, drobnosti robi zadarmo a idem hned bike prehnat a vyskusat do lesa. Mam u neho vzdy dobry pocit bikerskej spolupatricnosti. Nezmyka z ludi peniaze.
v Bike-Kingu som v utorok daval odvzdusnit brzdy...Hayes Strokery...mam k nim tu sadu ale je pokazena a prepusta vzduch...prisiel som okolo 12tej, mlady chalan mi vravi aby som prisiel o 15tej...ze tam uz bude servisak a urobi to hned...o 15tej mi povedal ze za polhodku tam je...nebol tak som to tam nechal...vecer mi volali ze zajtra (v stredu) po 18tej to bude hotove, zastavil som sa a kukali na mna co tam chcem, ze to este neni, ze zavolaju...dnes je piatok a nikto sa neozyva...
Robota na 15 minut trva tyzden....
Tak ja som uz par krat navstivil novootvreny sprtservis v Petrzke, a musim povedat ze su v pohode...chalani mi vzdy vysli v ustrety ak nieco nemali na predajni tak to nechali doniest z Podunajských a ihned ako to mali tak mi volali. Naposledy som im dal tlmic na generalku a do tyzdna mi volali ze uz ho mam nech si pren dojdem. a Taktiez aj Civisport na Znievskej je v pohode...pánko tiez ochotný a drobnosti spravi obcas aj gratis zadarmo...
ad Civisport: Pánko fajn, na môj vkus "veľa rečí". Prvotný dojem malej predajne so skúseným cyklistom-mechanikom odišiel, keď som nahodil koleso s meneným orechom. Značná vôľa osky ma prekvapila...
Asi tak ako píše Tomáš. U mňa začali pochybnosti, keď mi svojho času na biku Author dával dole kľuku z osky kladivom, pričom mi párkrát ***** šupu do domčeka. Definitívne som tam prestal chodiť, keď som čakal dva mesiace na platničky do bŕzd Deore XT a aj tak som sa nedočkal. Nič v zlom, ale Civisport je skôr "sídlisková" predajňa.
Ja chodím do I.M.K cycles na Exnárovej a spokojnosť veľká. Len pre porovnanie
Výplet 72 š*****v
Niple 72 kusov
2 pásiky do ráfikov
Vypletenie 2 kolies ---> I.M.K cena do 50€ Športservis mi vypočítal cenu 100€...
Samozrejme v I.M.K dostanem výplet Dt Swiss v Športservise by bol tiež nejaký taký...
Taktiež výmena kľúk I.M.K 5€ Športservis 9€ to proste nie je normálne.
Tak v tom Civisporte, som vzdy nakupoval iba nejake blbosti ked sa mi nechcelo cakat na zasielku z netu a raz som si tam dal centrovat kolesa, tak podla pristupu som sudil ze su v pohode...ale ziadny iny vacsi servis som tam nedval robit...a teraz uz ked nieco tak idem do sportservisu na betliarskej
CraObs fakt ťahaj za slovíčka. Pochop to lacný výplet ale ne k.rva dajaké blato. Tak pre teba to znie
Dobrý deň, ja Branislav Rovenský, už tretia generácia rodená v Bratislave si prosím na svoj Taiwanský Kgb Fidel nový výplet ktorý by mal byť v čiernej farbe podľa kódu X233567247346XVCGD274347634 (iný odtieň nechcem, musí byť pevný najlepšie ako 1,5467893098763524567890487365% diamantu (menej ani viac neprichádza do úvahy), a nech je lacný. Ďakujem, odchádzam, prídem po to v pondelok o 17:04:36 aj 28 stotín. Cenu si predstavujem do 50€ a 39 centíkov. Dovidenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
samozrejme treba byť aj trochu zručný bez toho určite servis,lebo aj tu už bolo pár ludí čo to doma dodrbali a potom tu pýtali rady,že ako ďalej.
Tu je na Ota kontakt http://www.azet.sk/firma/448109/oto-kollarik-atacama/
aha tu CraObs: biky/navrat-po-rokoch-t25907-15.html
Robota na 15 minut trva tyzden....
Výplet 72 š*****v
Niple 72 kusov
2 pásiky do ráfikov
Vypletenie 2 kolies ---> I.M.K cena do 50€ Športservis mi vypočítal cenu 100€...
Samozrejme v I.M.K dostanem výplet Dt Swiss v Športservise by bol tiež nejaký taký...
Taktiež výmena kľúk I.M.K 5€ Športservis 9€ to proste nie je normálne.
http://www.bottico.cz/admin/modules/vyrobkysk.php?idKateg=3&idsk=34
revolution 28kč, champion 10kč, aerolite za 100 ti tam dávať určite nechceli
kua dnes som na teba fakt zlý, mal by prispieť niečím zas dynatom
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,
Dobrý deň, ja Branislav Rovenský, už tretia generácia rodená v Bratislave si prosím na svoj Taiwanský Kgb Fidel nový výplet ktorý by mal byť v čiernej farbe podľa kódu X233567247346XVCGD274347634 (iný odtieň nechcem, musí byť pevný najlepšie ako 1,5467893098763524567890487365% diamantu (menej ani viac neprichádza do úvahy), a nech je lacný. Ďakujem, odchádzam, prídem po to v pondelok o 17:04:36 aj 28 stotín. Cenu si predstavujem do 50€ a 39 centíkov. Dovidenia.