vedeli by ste poradit nejaky dobry, spolahlivy servis v Ba, ak by bol aj relativne lacny, tiez by nebolo zle (prioritna je v kvalite a spolahlivosti) naj v Petrzalke, ale kludne aj v inych castiach.
priamo v DNV, pri TERNE je na terase obytneho domu "BIKE KING" a pod terasou je maly servis "VZ sport" - p. Dostal .... ja chodim k nemu a spokojnost
Ja som si v tom "VZ sport" pred pár rokmi chcel dať urobiť jarný servis. Po "vysvetlení" v predajni, že servis mi neurobia, lebo nemám od nich bicykel, som tam už nebol.
Ten "BIKE KING" nad nimi vyzerá rozumne.
kikili aj čítaš príspevky?napr. ten čo je hneď nad tvojim?
a k tomu VZ sportu - kedy si tam bol naposledy?
citam si prispevky, vdaka za opytanie a prave na ten tvoj som reagoval
a ty si postrehol, ze si na diskusnom fore?
... ci si nejako zainteresovany v "BIKE KING" a VZ-sport ti kole oci, ci nedajboze berie zakaznikov ??? ...
ale s5 k tvojej otazke:
... naposledy som tam bol v oktobri 2011, predtym 2x v septembri 1x v auguste a 2x v maji, servisujem tam dlhodobo 3 bicykle a moji znamy tam chodia tiez (nie som osobne zainteresovany na prevadzke VZ sport), preco sa pytas?
nie, nie, nijako zainteresovaný ani nič v zlom, v bike-king som sa bol len pozrieť a ešte nič som tam nekúpil, vo VZ sporte mám dve protikladné skúsenosti: rovnako ako milsu predo mnou zlú - poslal ma s mojim bike-om do zelených soplov, vraj ho nemám kúpeného u neho tak mi na ňom žiadny servis neurobí. druhýkrát, rýchlo a promptne vyriešil problémy s pedálom. kedy si tam bol naposledy som sa pýtal preto lebo keď som tam bol pozrieť ja tak priestory boli vypratané, prázdne a opustené, možno len maľovali, neviem, je to nejaký mesiac-dva určite, ešte pred zimou
ked som tam bol naposledy, tak som sa s nim bavil o poskladani nejakeho crossoveho zimaka a nespominal, ze by koncil .... skor som mal pocit, ze je spokojny a ma dost zakaznikov na "prezitie" do novej sezony )
ja mam najradsej na servis ten obchodik na mickiewicovej. aj ked vyzera uboho, tak v podzemi mi chalan za par supov vymenil novu vidlu aj nove kluky, a vela dalsich mensich ukonov. A to som tam chodil v lete bez ohlasenia dopredu nikdy ma nevyhodil, pritom mal vzdy vela roboty. Pracu robil rychlo pred mojimi ocami, takze som sa nebal toho ze ma osmekne o komponenty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bajkula.sk
Sportservis je aj v Petrzalke
priamo v DNV, pri TERNE je na terase obytneho domu "BIKE KING" a pod terasou je maly servis "VZ sport" - p. Dostal .... ja chodim k nemu a spokojnost
Ja som si v tom "VZ sport" pred pár rokmi chcel dať urobiť jarný servis. Po "vysvetlení" v predajni, že servis mi neurobia, lebo nemám od nich bicykel, som tam už nebol.
Ten "BIKE KING" nad nimi vyzerá rozumne.
Datum toho mojho prispevku bol 23.9.2010... Vtedy sa im o otvoreni druhej predajne ani nesnivalo...
citam si prispevky, vdaka za opytanie a prave na ten tvoj som reagoval
a ty si postrehol, ze si na diskusnom fore?
... ci si nejako zainteresovany v "BIKE KING" a VZ-sport ti kole oci, ci nedajboze berie zakaznikov ??? ...
ale s5 k tvojej otazke:
... naposledy som tam bol v oktobri 2011, predtym 2x v septembri 1x v auguste a 2x v maji, servisujem tam dlhodobo 3 bicykle a moji znamy tam chodia tiez (nie som osobne zainteresovany na prevadzke VZ sport), preco sa pytas?
Ahoj, viem, môj príspevok mal byť výlučne informačného charakteru