vedeli by ste poradit nejaky dobry, spolahlivy servis v Ba, ak by bol aj relativne lacny, tiez by nebolo zle (prioritna je v kvalite a spolahlivosti) naj v Petrzalke, ale kludne aj v inych castiach.
no dobre dobre, nenafukuj sa.. ale nieje problém spraviť 50€ rozdielu na DT výplete.. a rovnako 300g na jednom kolese keď nevieš čo chceš a čo ti tam dajú tak sa nečuduj cene..
Velosport som navštívil asi polroka dozadu. Na starej bratovej Meride som potreboval prebehnúť závitníkom závit pätky. Popri tom doriešil radenie a došlo k výmene reťaze.
S Liptákom 2x skúsenosť, asi 5 rokov dozadu, keď ma v čase sezóny poslali z Velosportu ďalej. Kompletné nastavenie bicykla a druhý raz výmena stredu.
K tomu asi len toľko, že nie som odborník, ktorý by vedel dostatočne oceniť kvalitu servisu, ale...autor témy sa zaujímal o servis v Petržalke, takže som dal "tip" (s tým, že možno niekto bude vedieť pridať aj odbornejší postreh)
Rovnako neviem, či je záujem o bežný servis, ktorý zvláda snáď väčšina alebo niečo špecifickejšie.
Dnes prvá skúsenosť s TUMA športom na Mickiewiczovej. Potreboval som len špic doplniť, resp. vycentrovať, keďže doma stolicu (centrovaciu) nemám. No a pekne aj dorantaný náboj "by Civisport" opravili.
Napisal som im zo srandy mail:
Zdravim,
Zahrna tento kupon aj kontrolu a servis zozadu?
Dakujem za skoru odpoved, Peter
Odpisali:
Dobry den,
dakujeme za upozornenie na chybu. Samozrejme ze sa jedna o preklep, malo tam byt
STREDU. A co sa tyka otazky, robime to aj zo zadu
S pozdravom, TRIAX
Viem, ze nazov temy je Dobry servis a nie zly, ale neda mi nepodelit sa o jednu zlu skusenost s obchodom BIKE KING na terase v Dovina Passage v Devinskej Novej Vsi.
Ked sa mi ohla stredova oska, dal som si ju k nim do servisu vymenit, asi po tyzdni mi bicykel vratili s tym, ze stred nevedia vymontovat z ramu, kvoli akemusi "zapeceniu", vdaka ktoremu nesiel povolit ani s meter dlhou pakou.
Tak som skocil za jednym znamym z ineho servisu (Wika Bike v Koloseu), ktoremu plne doverujem a ktory mi stred -cudujsasvete dokazal vymenit a to nie je vsetko, zaroven mi povedal, ze stred nebol v rame zapeceny, ale ti AMATERI z BIKE KING pouzili na jeho vymontovanie nespravny stahovak a vylamali tak drazky urcene na zachytenie stahovaka.
Pre tuto skusenost nikdy viac servis (a ani celu predajnu) BIKE KING v DNV nenavstivim, lebo vdaka tym PatMatom som skoro prisiel o cely ram, keby sa uz z neho ta ohnuta stredova oska nedala vymontovat, cely ram mohol ist do srotu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S Liptákom 2x skúsenosť, asi 5 rokov dozadu, keď ma v čase sezóny poslali z Velosportu ďalej. Kompletné nastavenie bicykla a druhý raz výmena stredu.
K tomu asi len toľko, že nie som odborník, ktorý by vedel dostatočne oceniť kvalitu servisu, ale...autor témy sa zaujímal o servis v Petržalke, takže som dal "tip" (s tým, že možno niekto bude vedieť pridať aj odbornejší postreh)
Rovnako neviem, či je záujem o bežný servis, ktorý zvláda snáď väčšina alebo niečo špecifickejšie.
"celkový servis spredu, centrovanie kolies"
"nastavenie radenia, kontrola spredu/nábojov"
Napisal som im zo srandy mail:
Zdravim,
Zahrna tento kupon aj kontrolu a servis zozadu?
Dakujem za skoru odpoved, Peter
Odpisali:
Dobry den,
dakujeme za upozornenie na chybu. Samozrejme ze sa jedna o preklep, malo tam byt
STREDU. A co sa tyka otazky, robime to aj zo zadu
S pozdravom, TRIAX
Ked sa mi ohla stredova oska, dal som si ju k nim do servisu vymenit, asi po tyzdni mi bicykel vratili s tym, ze stred nevedia vymontovat z ramu, kvoli akemusi "zapeceniu", vdaka ktoremu nesiel povolit ani s meter dlhou pakou.
Tak som skocil za jednym znamym z ineho servisu (Wika Bike v Koloseu), ktoremu plne doverujem a ktory mi stred -cudujsasvete dokazal vymenit a to nie je vsetko, zaroven mi povedal, ze stred nebol v rame zapeceny, ale ti AMATERI z BIKE KING pouzili na jeho vymontovanie nespravny stahovak a vylamali tak drazky urcene na zachytenie stahovaka.
Pre tuto skusenost nikdy viac servis (a ani celu predajnu) BIKE KING v DNV nenavstivim, lebo vdaka tym PatMatom som skoro prisiel o cely ram, keby sa uz z neho ta ohnuta stredova oska nedala vymontovat, cely ram mohol ist do srotu.