Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Takze dnes ma pekne nasrali ti nemecki ***** Od pondelka mali posielat reklamacie a dnes mi napisu ze mam cakat dalsie dva tyzdne lebo ten shapeshifter neni vobec naskladneny. A uz teraz viem ze to dva tyzdne nebudu. Tak som im napisal ze ho vymontujem z biku, poslem im ho a zacne mi plynut 30 dni behom ktorych mi musia reklamaciu vybavit. Nato mi odpisali ze reklamacia sa riesi podla nemeckych zakonov kde nikde neni pevne stanoveny cas do ktoreho su povinny reklamaciu vyriesit. Takze v podstate budem cakat do aleluja kym sa tam popreberaju a nic nezmozem.
tych 30'dni je ale skor podla eu a nie sk vymysel takze by to malo byt aj v nemecku . takze podla mna *****u ta pekne http://www.pravaspotrebitela.sk/?page=brochures&itemid=9 pripadne su tam nejake telefonne cisla a pod mozes si to skusit overit
Straca tlak je treba ho casto dofukovat, praska im tam nejake tesnenie a asi pred 2 tyzdnami mi pri pokuse nafukat ho vystrekol vsetek olej cez ventil von a na biku sa neda vozit vobec. Maju uz druhy model ktory ma odstranenu tu zavadu a na ten sa caka
Dnes som sa vratil po tyzdni z Amsterdamu a holandsky kolega si nevedel vynachvalit holandske zastupenie a servisne centrum Canyonu. Ma Nerve a nieco mu zacalo praskat v rame, poslali mu novy bikeguard, aby mohol zabalit bike, nakolko stary vyhodil. Zabezpecili dopravu a dostal predbezne info, kedy zacnu riesit jeho reklamaciu. Este uvidim, kolko ho to nakoniec vyjde, ale pristup sa mi zda radikalne odlisny od lokalneho zastupenia. Teda nie, ze by Tomas nebol ustretovy a ochotny, ale casto krat to zostane pri sluboch.
ked to tu tak citam, tak len rozmyslam ako by dopadla slovenska firma keby sa jej taketo nieco nedajboze stalo...no, myslim ze by sa na nej "vyriadilo" par zamestnancov SOI a mohli by zavriet.
toto bolo tretie potvrdenie co som dostal zevraj uz s tym "realnym" terminom dodania, oproti povodnemu terminu ktory bol 2-6.11 sa to posuva na 7-11.12 tak uvidime
toto bolo tretie potvrdenie co som dostal zevraj uz s tym "realnym" terminom dodania, oproti povodnemu terminu ktory bol 2-6.11 sa to posuva na 7-11.12 tak uvidime
Udajne uprednostnuju 2015ky pri expedicii, ale ak maju 2016 tak mozo ti poslu. Ja sa uz radsej nevytesujem na novy termin dodania. Pri prvom som zrusil skolenia a sluzobky na cely tyzden aby som bol cely den na mieste dorucenia, ale uz som vytriezvel ha ha...
Prémiový Canyon? Si robíš prdel? Ja som si " naordinoval " na okrúhle výročie mojej životnej cesty nový hardtail...Canyon som pozeral ako prvý bol to najvyšší model Grand Canyon alebo tento : https://www.canyon.com/sk/mtb/exceed/exceed-cf-slx-9-9-race.html ...No keď som sa začítal do "vašich " problémov , prehodnotil som svoje rozhodnutie a beriem Stumpjumper Elite World Cup 29 velkosť L. A na pohodu, žiaden stres , oddialovanie objednávky ala " tantrický sex" . Objednám zaplatím v stredu jazdím, a v zľave nieje čo riešiť...tak to to vidím ja . A osobný kontakt s Tmaxom-na nezaplatenie, poradil, rezervoval , pridal osobné skusenosti - nakolko ho vlastní.
Samalama takže som mal pravdu...su to cocoti / keby vyšli s pravdou vonku -nestíhame , výroba hapruje, dali sme niečo vonku čo má " nevychytané " muchy , tak to by som ocenil , ale takto...platí čo som napísal/
Vies co, ja som ziaden stres nemal, len som cakal 2 mesiace na bajk. Jazdil som zatial na starom.
A kedze moj Spectral stal 2400 a rovnako osadene Remedy 9 stalo 4000, myslim ze mi tie 2 mesiace cakania za to urcite stali.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aku pozitivnu info si dostal? Mne kazda nova order confirmation posuva dodanie biku 2015 o 3-4 tyzdne a uz mam 3 ci 4 confirmation.
Udajne uprednostnuju 2015ky pri expedicii, ale ak maju 2016 tak mozo ti poslu. Ja sa uz radsej nevytesujem na novy termin dodania. Pri prvom som zrusil skolenia a sluzobky na cely tyzden aby som bol cely den na mieste dorucenia, ale uz som vytriezvel ha ha...
Bike bol ale premiovy, ziaden zakladny model za litrik....
Samalama takže som mal pravdu...su to cocoti / keby vyšli s pravdou vonku -nestíhame , výroba hapruje, dali sme niečo vonku čo má " nevychytané " muchy , tak to by som ocenil , ale takto...platí čo som napísal/
A kedze moj Spectral stal 2400 a rovnako osadene Remedy 9 stalo 4000, myslim ze mi tie 2 mesiace cakania za to urcite stali.