Lacné nie sú, ale tak existuje aj veľa drahších značiek, takže asi taký stred. Napr. aj ten čo som dal na tom GXku a je celkom pekne osadený, myslím, že by som nemal potrebu na ňom niečo meniť. Predávajú sa aj u nás. Neviem teda či robia nejaké akce, ak áno, tak by to bol fajn a stálo by to za zváženie, prípadne minimálne za vyskúšanie Ale ako písal aj mdfk tak je pre mňa sú jednými z najkrajších bajkov na trhu
Ramon1: tak tento Trek to ma tak, ako to ma byt
... : pretoze dlhsi predstavec je nevyhnutnost, ked jazdis postojacky. A nielen kvoli zakopavaniu .. Ak si vsimnes ako vysoko ma vytihanute sedlo, tak (co si urcite myslel) mensi ram by je bol na skodu. Tuna len vidno, ze sa jej lepsie slape priamo pod seba. To je dost individualne .. staci si predstavit sedlo Kulhaveho a zacne to boliet
AdMich: rozobrali by ju na kusky, na tomto fore, nielen bajk
napisem zaujimavy posed a poniektorym blikne zly - mne to nenapadlo. lto napadlo mi presne, ze slape pod seba, alebo ma kratke stehenne kosti nepredpokladam, ze by pre nu urobili specialnu geo na jej zvyk, tak to ladi takto. a nenapadol mi mensi ram.
Len ten bovden od diaľkového ovládania tlmiča , ma trosku ináč ... patented by Kristína ?
No ja som ho dal úplne dole, zatiaľ mám len dočasný patent. Je tam ešte riešenie po hornej rámovej trubke. Vedel by si mi prezradiť Kristínin patent? Za info ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lacné nie sú, ale tak existuje aj veľa drahších značiek, takže asi taký stred. Napr. aj ten čo som dal na tom GXku a je celkom pekne osadený, myslím, že by som nemal potrebu na ňom niečo meniť. Predávajú sa aj u nás. Neviem teda či robia nejaké akce, ak áno, tak by to bol fajn a stálo by to za zváženie, prípadne minimálne za vyskúšanie
Od budúcej sezóny sa sedlá tento žrebec
Len ten bovden od diaľkového ovládania tlmiča , ma trosku ináč ... patented by Kristína ?
... : pretoze dlhsi predstavec je nevyhnutnost, ked jazdis postojacky. A nielen kvoli zakopavaniu .. Ak si vsimnes ako vysoko ma vytihanute sedlo, tak (co si urcite myslel) mensi ram by je bol na skodu. Tuna len vidno, ze sa jej lepsie slape priamo pod seba. To je dost individualne .. staci si predstavit sedlo Kulhaveho a zacne to boliet
AdMich: rozobrali by ju na kusky, na tomto fore, nielen bajk
No ja som ho dal úplne dole, zatiaľ mám len dočasný patent. Je tam ešte riešenie po hornej rámovej trubke. Vedel by si mi prezradiť Kristínin patent? Za info ďakujem.