zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Mimo týchto patálií je všetko ostatné čo sa týka bezdušákov skvelé.
Tak tmel už vieme aký nebrať, plášte máš aké?
Ešte že ťa tu máme. Na začiatku som nabomboval a nielen na začiatku, aj predvčerom. Prt to je platné, chyba bude v tej americkej gebuzine. Už keď som dával krytku z hrdla fľaše dole a bol tam viac ako centimetrový štupeľ "zemiakovej" kaše, moc som tomu neveril. Možno je to bežné a možno nie a má to súvis s mojimi problémami. Zajtra ježa vydurím z nory, tmel vymením a nabombujem. Potom uvidíme.
Plášte sú RaRa 2012, ráfy ZTR Crest.
Kde si to tvoje balenie kupoval a ake stare bolo? Sisi isty ze to nebol nejaky fake?
... no by som to obratom siel vratit.
http://www.notubes.com/Stans-Tire-Sealant-Quart-P51.aspx
Tiez mam jedno balenie doma nachystane, tak az sa k tomu konecne dostanem a otvorim ho, poreferujem akej bolo konzistencie.
Tak to je chyba, určite by som odporúčal Snake Skin verziu, na bezdušové použitie (a aj celkovo) je to výrazne lepšia voľba.
Mal som a mam Stans NoTubes na vselicom od Schwalbe: RaRa, RoRo, DirtyDan, IceSpiker Pro ani jedno z toho nie je Snake Skin a problemy som nikdy nemal. Takze tam by som chybu nehladal. Skor mi pripada divna ta kasa pod uzaverom. Mozno blba otazka, ale ked si to nalial do pneu plavali tam nejake pevne ciastocky, alebo to bola iba riedka voda?
Ten tmel je vodou rieditelny resp. umyvatelny, takze asi tu bude problem. Podla mna, vela vody na dlhy cas mu moc neprospieva. Mal som podobne problemy po polhodinovej jazde v dost hustej prietrzi, ale to bol aj tym, ze v pneu bolo po 2 mesiacoch uz pomerne malo tmelu. Prejazd potoka to zvlada bez problemov ale dlho stat vo vode vyse rafov by som to urcite nenechaval.
Inak co najviac tych pevnych casti sa snaz dostat do pneu - preto poriadne pretrepat dole hrdlom chvilu pockat a naliat, odmerku este "preplachni" v tom co je v pneu. Ale to je tusim popisane aj v navode...
Vymením tmel a premiešavaciu a dole hlavou odstávajúcu procedúru s fľašou poriadne predĺžim. Ak nepomôže, tak len nový tmel ale zase Notubes - nikde som sa nedočítal že existuje kvalitatívne zrovnateľná alternatíva. Teda, ak neberiem do úvahy môj prípad.
S funkčným tmelom by sa tie plášte dali samozrejme "normálne" používať, ale stále platí čo som napísal - ak na použitie bez duše, tak rozhodne radšej SS (to platí aj pri použití s dušou, aj keď niektoré výhody sa neprejavia