Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
tie baterie CR2032 teda moc dlhe skladovanie nevydrzia. Mal som doma dve nerozbalene od roku 2019 (viem to podla datumu objednania tu na mtbikeri), a obe su uz uplne vybite, ani to len nebliklo
Asi to bude kus od kusu. Mne prednedavnom klakla na cestnych dualoch v jednej pake. Po 4 mesiacoch a necelych 4k km. Navyse celkom rychlo po prvom upozorneni na slabu bateriu, nehovoriac o avizovanej vydrzi cca rok. Podla boha pravdy by sa mali vybijat rovnako v oboch, sak ked radim dole radim aj hore ta ne? V tej druhej ukazuje axs apka absolutne plny stav, takze jednoducho asi len zla/stara alebo akokolvek inac nekvalitna baterka z prvovyroby. Znacku som vobec nepoznal…
tie baterie CR2032 teda moc dlhe skladovanie nevydrzia. Mal som doma dve nerozbalene od roku 2019 (viem to podla datumu objednania tu na mtbikeri), a obe su uz uplne vybite, ani to len nebliklo
Na blistri byva datum spotreby.
hento treba kupovat kde je odber, napr kaufalnd sa dlho neohreju.
Otazocka: po 300km som zrusil krytku na na saltri GX AXS. Tak som sondoval vcera ake spare parts existuju a zistil som ze okrem tejto (nastastie za par eur) sa predava aj krytka na baterku. Uzitocne ? Pouzivate ?
Pouzival som krytku baterky, nakoniec som ju stratil pri zjazde. Kupil som druhu, ale nepouzivam ju. Ked je blato, tak ta krytka vybruje a vysucha farbu.
Neriesil niekto prosim problem s nefungujucou zadou prehadzovackou? XX1, baterka nabita, nereaguje to na nic.
Vysledok mojho problemu. Po nejakej komunikacii s R2 som im to poslal napriek tomu, ze to ma cez 3 roky a dnes mi prisla nova vyreklamovana prehadzovacka. ?
Wladix rovnaky problem, zadna prehazdovacka prestala komunikovat, zaslane na reklamaciu do Bike Discount a vyriesene vymenou. Prehadzovacka zacala stracat kontakt s baterkou postupne, vacsinou stacilo vytiahnut a nanovo nasadit. Az do momentu ked prestala fungovat uplne, vymena za novu baterku nepomohla. B&D po cca 2 tyzdnoch poslal novu sadu.
Prosim vas, da sa nejako upravit nastavenie AXS separatne len pre jeden pastorok? Konkretne - na 11. pastorok (tj druhy najmensi) mi to nechce skocit, ale iba ked nanho prehadzujem z 12. (najmensieho). V opacnom smere to ide ok, a takisto aj vsetky ostatne pastorky funguju ok.
Da sa to pls nejak jednotlivo v appke upravit? Niekde som tu cital ze jednotlivo sa to neda, a ze ten posun je vzdy aplikovany len pre cely rozsah, ale pre istotu sa pytam...
Kazeta garbaruk aj retaze by mali byt ok, poctivo striedam 6 a este maju len druhy cyklus.
Boha, furt nejake problemy a to este ani poriadne blato a dazde neboli :/ podla mna ju behom zimy kompletne znicim, mal by som asi switchnut naspat na klasiku
nie garbaruk na tychto pastorkoch horsie preraduje, este z 3 na druhy najvacsi. da sa to poladit B-skrutkou no podarilo sa mi to zatial iba raz. ma na to vplyv aj utiahnutie kazety.
iron.hide Ahoj, mne pomohlo skratenie retaze (myslim aj v tejto teme sa uz o tom pisalo par stranok dozadu), kazetu mam asice Sram 1275 10-52, vpredu oval Garbaruk 32Z. Ked som to montoval , odmeral som retaz na najvacsom pastorku + nechal som 4 clanky (tak som to niekde videl v navode, mam HT) . B skrutka vsak po nahodeni retaze a nastaveni bola velmi moc vysrobovana. A neradilo to presne, z najtazsieho prevodu na druhy najtazsi velmi zle, po skrateni retaze je to omnoho lepsie, mozno pred koncom zivotnosti retaze skusim este raz skratit (B-skrutka ma stale rezervu, len sa obavam ci uz by to nebolo moc).
A ked uz bola rec aj o Garbaruk, neskusali ste niekto kladku + kolieska do kladky od garbaruku? Mala by byt kompatibilna aj s Sram GX Eagle axs prehadzovackou. Na stranke Garbaruku je obrazok , podla obrazku je kladka prehadzovacky blizsie ku kazete: https://www.garbaruk.com/rear-derailleur-cage-for-sram-11-12-speed.html?category=15 https://www.garbaruk.com/rear-derailleur-pulleys-for-sram.html?category=16
aku mas retiazku? XX1? pozeral som nejaku rainbow co by mi pasovala ku kazete ale stoji to 3x tolko ako GX a neviem ci sa to oplati. Nasiel som este nejaku KMC X12 ale neviem ako sa to sprava na sram kazete a prevodniku.
Reťaz na foto už nepoužívam. Je to obdoba čínskej KMC. Výrobca sa vola SUMC. Namontovala som ju pretekárke (staršej žiačke), ktorá ju farebne ocenila. Funkčne jej na CX Sram Rival AXS radí parádne. Ako som písala, Ripley jazdím momentálne s reťazou XTR
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo to bude pochváľ sa
hento treba kupovat kde je odber, napr kaufalnd sa dlho neohreju.
Vysledok mojho problemu. Po nejakej komunikacii s R2 som im to poslal napriek tomu, ze to ma cez 3 roky a dnes mi prisla nova vyreklamovana prehadzovacka. ?
Da sa to pls nejak jednotlivo v appke upravit? Niekde som tu cital ze jednotlivo sa to neda, a ze ten posun je vzdy aplikovany len pre cely rozsah, ale pre istotu sa pytam...
Kazeta garbaruk aj retaze by mali byt ok, poctivo striedam 6 a este maju len druhy cyklus.
Boha, furt nejake problemy a to este ani poriadne blato a dazde neboli :/ podla mna ju behom zimy kompletne znicim, mal by som asi switchnut naspat na klasiku
A ked uz bola rec aj o Garbaruk, neskusali ste niekto kladku + kolieska do kladky od garbaruku? Mala by byt kompatibilna aj s Sram GX Eagle axs prehadzovackou. Na stranke Garbaruku je obrazok , podla obrazku je kladka prehadzovacky blizsie ku kazete:
https://www.garbaruk.com/rear-derailleur-cage-for-sram-11-12-speed.html?category=15
https://www.garbaruk.com/rear-derailleur-pulleys-for-sram.html?category=16