Otazka do plena. Kolko vam zhruba vydrzia klzne puzdra a reducery na tlmicoch Fox? Uz ma to stve, pretoze za sezonu uz budem musiet vymenit druhykrat (naj. 8600 km).
klzné púzdra tam majú rovnaký priemer, takže spacery v podstate môžeš prehodiť s toho foxu do rs tlmáku (priemer skrutky udávajú spacery a samozrejme skrutka v ráme )
Tak uz mam 2. puzdro vymlatene a to nemam ani 4000km najazdenych na tom biku. Idem objednat toto teda http://www.spoke-store.sk/fox-m8-mounting-hardware/ , podla vsetkeho na Trance X ide 21.85mm. Snad to vydrzi viac.
no ani nestraš, monarch kukám že tam má 9 mm napísané a fox neviem či nemám 8mm, tak ako to vyriešiť?lebo tie spacery všade majú 6,8,10 mm ale do 9 mm som nenašiel
Ja som mal trochu inú šírku a hlavne iný priemer - potom ma už šírka moc nezaujímala.
(fox má väčšiu dieru ako manitou a suntour )
Potreboval som nové spacery a nechal som si ich vyrobiť v Nemecku z titánu na mieru - pri mojej váhe tam bola blbosť dávať nejaké plastové alebo hliníkové čosi
no pekne tak vie mi niekto poradiť čo budú spacery pasovať ked fox mám teraz 22,2 x 8 a pri Monarchu v popise je Shaft Diameter: 9mm ?Myslel som že sa robia nejaké normované len 6,8,10 ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ebay.de/itm/Fuer-den-harten-Einsatz-Daempferbuchsen-aus-Titan-auf-Wunsch-auch-exzentrisch-/321601503281?
Ja som to mal na Fox RP2 takze bude pasovat
Sem tam som premazal to lozisko ale inac bez problemov,cca 3 roky a ziadna vola nevznikla.
A este to aj dobre vyzera
(fox má väčšiu dieru ako manitou a suntour )
Potreboval som nové spacery a nechal som si ich vyrobiť v Nemecku z titánu na mieru - pri mojej váhe tam bola blbosť dávať nejaké plastové alebo hliníkové čosi