Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
EČv je neprenosna na druhe auto ale pri zmene Ečv pri predaji je normalne mozna zmena ecv na internete alebo na pumpe . Treba dolozit kopiu stareho a noveho osvedcenie o evidencii mot. Vozidla
Motor by mal ísť raz do mesiaca do červeného poľa, a raz za čas priamo do obmedzovača, lebo zlenivie. Moje staré auto (1.2 HTP) malo tiež max výkon pri 5500ot a obmedzovač na 6000.ot. a pravidelne tam bol. Na 5 raz bol aj na 6250ot.
Proste " tri zbešňete válce".
Keď som ho predal tak mi stál 3 týždne pred barákom tak že ho prevetrám, normálne som nespoznával ten motor, musel som ísť dvakrát na výpadovku a 2-ka ,3-ka do obmedzovača až sa začal chovať ako predtým.
Svokrova felda nechcela isť viac ako 105km/h no nijak ani na 4-ke ani na 5-ke plyn, na podlahe. Po natankovaní nie na Jurky a vypálení továrenskej farby na výfuku po 10 rokoch som v 120km/h uberal.
Teraz štandartne radím pri 2200-2400 ot. hore, ale raz za čas ide do červeného. Obmedzovač už ani veľmi nie, lebo na 3-ke v obmedzovači ide 147km/h A je to moje prvé auto, kde neviem aká je maximálka.
neviem ako benzin, ale diesl som bral od svagra a ten jazdil velmi setrne, skor motor podtacal, nechcelo to vobec tahat, natankoval som poriadnu naftu, par krat som ho pritlacil hore kopcom, par krat po rovnej ceste a isiel ovela zivsie, teraz jazdim skor zivsie ale tocim len ked obieham a casto az po obmedzovac a ide tu uplne inac(rozumej lepsie) ten motor, aj svagor mi to potvrdil ked sa na nom po nejakom case previezol
Kolega si "zarobil", do dieslu s polovicou nadrze natankoval do plna benzín. Doma ma rovnake auto na benzin. Par km este prešiel, rano sme volali odtahovku.Som zvedavý na výšku uctu
Nema nahodov diesel uzsie hrdlo nadrze ze tam nestrcis pistol na benzin?
Na diesli treba jazdit normalne. Ani pomaly ani ako pretekar. Skratka taka zlata stredna cesta. Obcasne vytocenie nezaskodi, aspon sa uvolnia sadze v sani, ale netreba to ani prehanat. Urcite nejazdit stale na spotrebu. Vtedy je egr stale otvorene a neskutocne to zasiera sanie.
Ja som na zimu kupil 215/60R16 miesto 225/50R17 letnych. Zimne teda maju o 8mm viac v priemere nez letne - mensi disk a vacsi balon. Myslel som ze to bude na zimu lepsie. No aj napriek tomu je auto na zimnych menej komfortne. Nechapem tomu. Obe sady mam na origo diskoch. Fukam predpisany tlak.
asi to bude v tej zimnej pneu, možno s inou by si to cítil inak, tiež mám zimné R16 a rozhodne to cítim oproti letným R17, aj v zákrute tie balóny cítiť a o výmoloch ani nehovorím.. keď ale niekto jazdí v zime 95% diaľnice tak by som si balón na zimu nedával.. ja aktuálne jazdím len do kopca a dole a občas natankovať, keď už nie je na čo jazdiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ty si neni kamarat s Ramon1???
Proste " tri zbešňete válce".
Keď som ho predal tak mi stál 3 týždne pred barákom tak že ho prevetrám, normálne som nespoznával ten motor, musel som ísť dvakrát na výpadovku a 2-ka ,3-ka do obmedzovača až sa začal chovať ako predtým.
Svokrova felda nechcela isť viac ako 105km/h no nijak ani na 4-ke ani na 5-ke plyn, na podlahe. Po natankovaní nie na Jurky a vypálení továrenskej farby na výfuku po 10 rokoch som v 120km/h uberal.
Teraz štandartne radím pri 2200-2400 ot. hore, ale raz za čas ide do červeného. Obmedzovač už ani veľmi nie, lebo na 3-ke v obmedzovači ide 147km/h
neviem ako benzin, ale diesl som bral od svagra a ten jazdil velmi setrne, skor motor podtacal, nechcelo to vobec tahat, natankoval som poriadnu naftu, par krat som ho pritlacil hore kopcom, par krat po rovnej ceste a isiel ovela zivsie, teraz jazdim skor zivsie ale tocim len ked obieham a casto az po obmedzovac a ide tu uplne inac(rozumej lepsie) ten motor, aj svagor mi to potvrdil ked sa na nom po nejakom case previezol
Nema nahodov diesel uzsie hrdlo nadrze ze tam nestrcis pistol na benzin?
No a na takomto ako?
...milo prekvapený som z neho, príjemné vozenie, na najbližšie 3-4 roky
https://youtu.be/xBJ2h967VxA