Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Kúp si fľašu dobrého chlastu a hondu nechaj hondou😀. Pokiaľ to nemá turbo tak nemá význam nejako zvyšovať výkon. Radšej jej dopraj co treba a ona bude dlho a bez problémov slúžiť.
ked chces do toho investovat, resp. mat viacej koni tak sviecky, filter je len taky placebo efekt. Po case ta zacne ten filter srat, lebo viacej huci ked nasava vzduch. Sviecky ti pomozu minimalne. Ak nemas ist do turba, pripadne co dost robia je kompresor od Rotrex-u tak to nerob vobec. Ak das turbo/kompresor zistis, ze mas slabe brzdy a spojku, ze potrebujes podvozok atd. Nasledne zistis, ze si stale moc rychli a platis zbytocne pokuty. Ja som si tym vsetkym presiel a skoncil som pri R6 diesli (340ps/650nm). Jedine tie brzdy a pokuty mi ostali aj nadalej
takze typ od jana na dobru flasku je viacej ako vhodne riesenie
Dik, to som potreboval pocut Nemal som v plane nejako vehementne do toho investovat, skor len take drobnosti vo viere nejakeho efektu a dobreho pocitu. Ale v tom pripade kaslem nato a radsej doprajem kasni nejaky ten welnes na zatraktivnenie po rokoch. Tym som aj povodne zacinal, ale postupne som sa dostal az pod kapotu a uz som nevedel prestat a rozlisit co zato stoji a co nie Mimochodom, pozrel som do knizky a iridiove sviecky by tam aj mali byt od vyroby, takze tym sa nevyhnem... Jano12345 dostava co ma a sluzi velmi dobre
Iridiove sviecky vykon nijak nezdvihnu- pokial pravda nemas sucasne na odpis, to by si si mohol vsimnut rozdiel. Vraj dlhsie vydrzia, davaju sa tam aj origo (Denso/NGK), ja ich do 8g 1.8 tiez davam. Filter rozdiel spravit moze- skor by asi malo vyznam cele sanie, tupritomny Supafly by ti povedal o Injene. Ale stale je to minimalny rozdiel. Ked seriozne zvysenie, na R18 sa robi aj turbokit aj kompresor, ale za to das ~4k. Pokial to nemas ako hobby, ale ocenil by si viac sviznosti, chvilku ho este pojazdi a potom vymen za 10g s 1.5t.
huskro1 tiez mam R6 v e320cdi 2005 a najnovsie V6 v R320 cdi 2006. Ked mas nejaky dobry navod ako na ten vykon sem snim Sorry za polski vyraz pre BMW Co je SAV x3 ?
Zoidberg To vobec take investicie, a zabit ten krasny tah 10g ide mimo mna, aj ked zrovna stojime pred otazkou noveho, resp. druheho auta. Tak vahame ci nechat Civica ako to “rodinne” a dokupit nieco mensie do mesta, alebo kupit nieco vacsia a toto nechat ako to mensie, mne by sa ked uz tak lubilo bmw 3gt, samozrejme jazdenka. Lenze 1,8 sa zrovna na mestske vozenie dvakrat nehodi, tak vahame ho predat, ale to sa nam zas zda blbost, tomu autu absolutne nic neni. A ukaz mi 6 a pol rocne auto s 80k km s neznicitelnym motorom, takeho sa skratka nezbavuje
Na lacne vylepsenie vykonu u tak maleho atmo motora nic moc neexistuje. Ak chces byt rychlejsi na okreske, tak zacni podvozkom a brzdami. Niekedy pomoze aj investicia do seba sameho
Izzi68 : sav x3 je vlastne bmw f25 sport active vehicle a nie suv .. museli sa odlisit od zvysku 😉 a premapovanie, tu pouzi google moznost. Napr. Profituning na zakladne ladenie, ked uz nieco lepsie tak to je na par navstev. Pripadne obd flasher a urob si sam, mas vzdy moznost pred stk vratit seriu
Práveže do hondáckej R18a2 by mali ísť iba irídiové sviečky. Výkon nijak nezvýšia, sanie Injen posilnilo jemne priebeh výkonu v stredných otáčkach, žiaden dramatický nárast netreba čakať, hlavný benefit je zvuk😁 Jediný relevantný nárast výkonu bude po prifúknutí, ideálne kompresorom, ale to minimálne o 50% zvýšiš cenu auta. Viac význam má riešiť podvozok a brzdy.
Tak tie mladé dievčatá môžeš aspoň povoziť Inak veľmi pekná toyotka. Yaris je presne to auto pri ktorom moje prvotné zhnusenie prešlo postupom času až ku tomu že sa mi začalo páčiť Čím viac som sa naň pozeral a študoval ho, tým viac sa mi začalo páčiť. Takže pekná toyota Veľa šťastných kilometrov prajem
michal9, zatiaľ fajn, spotreba v meste cca 3,3 až 3,5 l. Ale ešte si musím dávať pozor na ľavú nohu. 😀
milarin, kúpil som predvádzacie vozidlo, ktoré malo najazdených 17 km (lebo korona). Mal som šťastie a ušetril som 1800 € oproti bežnej predajnej cene.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze typ od jana na dobru flasku je viacej ako vhodne riesenie
Jano12345 dostava co ma a sluzi velmi dobre
alebo jednu, alebo jedno
Aj si ho skusal? 1,6 bude dost lenive... ci?
ako si zatiaľ spokojný? tiež nad takýmto vozítkom uvažujem ale obyčajný benzín s automatom bez hybridu
milarin, kúpil som predvádzacie vozidlo, ktoré malo najazdených 17 km (lebo korona). Mal som šťastie a ušetril som 1800 € oproti bežnej predajnej cene.