Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Toto aspon fixnes. Ale mne ked sa na peugeote vysypali tiahla radenia volal som odtahovku.... paka je jeden kus az do podvozku, na klby sa to napaja az za motorom. Tam by som sice ruku strcil. Ale potreboval by som 20 klbov od ramena po zapastie
A toto sa vám už niekedy stalo? Mne sa dnes ráno v križovatke pri radení dvojky urvala radiaca páka od tiahla
..no. dakuj bohu ze nemas to co ja.. 2 rocna kia sportage - 30000 nakrutene, tazsie radila spiatocka a teraz aj jednotka... prva sprava zo servisu dnes : prevodovka v prdeli.
Hmmm, mne vypadol šroub z prevodovky, takže nešla jednotka a spiatočku som ani neskúšal. Rozbiehať sa do kopca na diaľnicu bolo na nezaplatenie. Ale medzitým mám už novú prevodovku...
Palo- a pri akej rýchlosti sa ti to vytiahlo? Mne to ruplo našťastie pri rozbiehaní z nuly.
Marina- tak to tiež nepoteší ale ako hovorí pol, to by sa malo vybaviť v záruke.
Mne to ruplo pri preradovani z 2 na 3.. pripajal som sa na dialnicu... pakou som narazil do palubovky takze to ruplo asi pri vyradeni dvojky. Skoda keby aspon zaradilo trojku tak pridem aspon z toho brna na slovensko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..no. dakuj bohu ze nemas to co ja.. 2 rocna kia sportage - 30000 nakrutene, tazsie radila spiatocka a teraz aj jednotka... prva sprava zo servisu dnes : prevodovka v prdeli.
Marina- tak to tiež nepoteší ale ako hovorí pol, to by sa malo vybaviť v záruke.
a ten bordel v riadiacej kulise.. to len svedci o majitelovi a jeho vztahu k autu... fuj
Ísť niekde na jamu a tam zaradiť cez tiahlo, zospodu, tú trojku by nešlo?
nieje kia korejska znacka? co si letmo pamatam, ludia tam boli sikmooky..