Planeta sa reguluje sama. Jediny zivocich ktory nici planetu je clovek. Bolo nas nie tak davno 6,5 mld a je nas 8 mld. Do nekonecna to takto rast nemoze a planeta nam to dava jasne najavo. To ale nie je nic nove.
No ale ekonomika je založená na neustálom raste. Musí nás byť stále viac, spotreba musí neustále rásť, ceny musia rásť. Život je pyramídová hra. Ak nás nezreguluje Putler, bublina raz praskne aj sama.
Tu je to este lepsie. Je tam slider a mozete si pozriet tu istu lokalitu ako vyzerala v roku 1950 a potom aj v roku 2010 https://mapy.tuzvo.sk/HOFM/default2.aspx
ano, sak na tom potom profituju taziari, ze v origo lesoch samy holorub ale statisticky zalesnenych ploch na sk pribuda, ze to je ale iba "bordel" okolo potokov a zanedbane neudrzovane pozemky uz nikoho moc netrápi. teda trápi ale taziarov nie 😁 celkom sa cudujem , ze teraz v tej energo krize nenabehli to tych jarkov a priekop okolo ciest robit štiepku
Tak sa mala robit ale neoplati sa to. Co aj vidim niekedy postiepkovane okolo ciest, hnije to tam a neodviezli to. Chodilo si to bravat par ludi. Lahsie je doviezt plne kamiony dreva pri stiepkovacku ako stiepkovat to, co sa ma
hej to dáva logiku, že keď je toho niekde málo, tak to zmysel nemá.... ale sú tu aj miesta, kde by sa aj vlaková súprava naplnila... akurát zas opačný problém "uzemia nikoho" tristo krát prededené na 1/100 a podobné podiely ... je tu toho veľa na slovensku, také územia, čo nie je ani les, ani lúka ani nič, len nejaká divo rastúca vegetácia bez hodnoty... vŕby, povyvracané, ktoré ďalej rastú v divných polohách a pod. ale tak to ešte roky budeme trpieť tým, že tu bol socializmus a že sa prerušila minimálne u jednej generácie prirodzená kontinuita v hospodárení + tie znárodnovačky, družstvá, rozorané medze, vytrhané sady, zrušené terasy a pod. a do toho chyby v tom dedičskom systéme, ešte v čase ked bola mnohodetnosť bežná a sme tam kde sme...
Sovicka30 kto spí - nežije... Záleží kde je problém, zobudia ťa vonkajšie vplyvy alebo vstaneš sám? Akú máš fyzickú aktivitu? 4h je ok, spával som aj menej keď bolo také obdobie... Inak dával som si persen. Najlepšie skočiť do lekárne a popísať im problém a oni ti na to niečo dajú...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ale ekonomika je založená na neustálom raste. Musí nás byť stále viac, spotreba musí neustále rásť, ceny musia rásť. Život je pyramídová hra. Ak nás nezreguluje Putler, bublina raz praskne aj sama.
https://mapy.tuzvo.sk/HOFM/default1.aspx
https://mapy.tuzvo.sk/HOFM/default2.aspx
https://zive.aktuality.sk/clanok/j9jR4Ya/nechcete-aby-vam-volali-firmy-s-ponukami-stat-spustil-nastroj-ktory-sa-o-to-postara/
neustále mi niekto volá zo všetkými možnými ponukami,skoro každý deň,sú neodbytný ako muchy