Nesuhlasim, ze moze jazdit ako chce. Pretoze tym dementnym yebnutim sa z praveho pruhu cez tri a este aj srafovanie do odbocovacieho nielen ze obmedzuje, ale aj ohrozuje vsetkych naokolo. Keby zabil len seba, ani pes po nom nestekne, ale raz zabije aj x dalsich v susednom aute a to uz je svinstvo najvyssieho stupna.
Schvalne sumacher, kolko krat v zivote si bol na skole smyku? Je to recnicka otazka, samozrejme ze ani raz, inak by si taketo somariny nepisal. Tam by si uz pri prvej situacii zistil, ze si zil na ruzovom oblaciku nevedomosti.
PS: Nielenze si to yebe na dialnicnej krizovatke cez srafovanie, ale este sa tym aj chvali na internetoch. Dnes si uz asi vyfajci vodicak kazdy ud...
za mňa +1 k cokupit, vôbec mi nevadí ak by sa takýto majster namotal na zvodidlá sám, problém je že väčšinou vezme niekoho nedobrovoľne so sebou ... či uz vo svojom aute, alebo niektorom inom ...
ivast, výborný príklad je to video, ktoré pridal misoR. Kde arogantný šofér (22 ročná sle*****) predbiehal v zákrute 3 autá, na čo doplatili životom dve nevinné obete v protiidúcom aute.
Ta sle***** dokonca predbiehala z veľkej časti už po rovnom úseku. Dovolím si tvrdiť z toho, čo som tam už pekných párkrát šiel, že už pomaly pred zákrutou vidno až do dediny Kobyly - https://maps.app.goo.gl/TA2NRqNRfL7v5Qgz9
Je to pre mňa jednoducho nevysvetlitelna chyba tej soferky.
Dnes som spravil chybu aj ja - nepozrel som sa poriadne do pravého zrkadla pri prechádzaní z jedného pruhu do druhého a obmedzil som šoféra v tomto pruhu. Potom som si však vravel, že ten mercedes tam vlastne nemal čo robiť, viď tabuľa so smerovaním pruhov na začiatku môjho videa. Niekoľko šoférov túto tabuľu nerešpektovalo... https://youtube.com/shorts/lRRD_uCmlf0?si=MusbSGlR8vwDGFLD
Sle***** je priznacne oznacenie, dodal by som "neskusena". Pozeral som to niekolkokrat a dovolim si tipnut, ze to spravila preto, pretoze "sa nechala strhnut davom" a videla, ako obiehal ten prvy. Tak sla obiehat aj ona aj ked to nevie a tunelove videnie sposobilo, ze sa sustredila na vybranie zakruty a nepozerala pred nu.
Neviem ako teraz, ale kedysi sa predbiehanie v autoskole neucilo a vodici si to skusaju az naostro v premavke, potom to takto vyzera. A zial ten vodic do ktoreho napalila bol zas opacny extrem, az moc vyjazdeny a tiez so spomalenymi reflexami babatka. Brzdil az ked ju mal pred nosom.. Toto bola extremne zbytocna nehoda a smrt dvoch ludi.
Lol, prišiel som dnes do Decathlonu pri Pharose a vedľa mňa stála Kia Sportage cez dve parkovacie miesta za sebou - zadné kolesá boli na jednom mieste a zvyšok na druhom. Reku parkuje ako pako.
Nakúpil som, čo som potreboval, išiel som k autu a pozerám, že za kiu sa postavilo ďalšie auto, čím trčalo do cesty asi meter ?
nebol som jediný, kto si neodpustil, že jeden zaparkuje ako ko*ot a druhy tiež ?
Lol, prišiel som dnes do Decathlonu pri Pharose a vedľa mňa stála Kia Sportage cez dve parkovacie miesta za sebou - zadné kolesá boli na jednom mieste a zvyšok na druhom. Reku parkuje ako pako.
Nakúpil som, čo som potreboval, išiel som k autu a pozerám, že za kiu sa postavilo ďalšie auto, čím trčalo do cesty asi meter ?
nebol som jediný, kto si neodpustil, že jeden zaparkuje ako ko*ot a druhy tiež ?
Marli cely cas hovorim o zakrute Z D1 na R1 v smere od zelenca na nitru… (nie, nieje tam cedula 80) , nie opacne z vlckoviec na TN a uz vobec nie z vlckoviec na Ba (ta zakruta sa fakt 130 prejst neda 😂)
...
Ta 80tka tam bola ked robili most ponad D1 uz tam nieje mam taky pocit, zajtra preverim 😇😂
Tak som sa pozrel, je tam najskor 110 (v case medzi 5-19) a potom DVAKRÁT žltá tabula obmedzujuca rychlost na 80 v pravom pruhu (a tusimze 110 v lavych dvoch).
Ta druhá žltá je sice mierne ohnuta, otocena asi od vetra, ale viditeľná tiež.
dnes som sa na bajku skoro vysypal kvôli debilovi v červenej dodávke,idem si po cyklochodníku,vedľa je cesta a akurát tam je jedno miesto kade zvyknú občas autá prejsť ku garážiam, išiel po ceste a zrazu to stočil rovno predo mňa, pribrzdil som ,jasné že na tom zmrznutom povrchu bajk hneď do šmyku,kým som to vyrovnal už som bol ďaleko aby som mu aspoň gestom ukázal čo si o ňom myslím a on už aj tak páral preč . ja nemôžem mať jeden výjazd bez toho aby som nenatrafil na nejakého magora v aute...
Človeče, to si si teda tú MPR v tej odbočke interpretoval hodne zaujímavým spôsobom...
Ale teda budiž, jazdi si ako myslíš. Ja len nenápadne pripomeniem, že nejeden z takýchto samozvaných majstrov volantu čo "na všechny vyzráli" by pri konzervatívnejšom spôsobe jazdy mohol ešte stále jazdiť na pozemských cestách a v tom horšom prípade so sebou nezobrať aj nejakého toho nevinného/nevinných. Tak prosím s rozumom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Schvalne sumacher, kolko krat v zivote si bol na skole smyku? Je to recnicka otazka, samozrejme ze ani raz, inak by si taketo somariny nepisal. Tam by si uz pri prvej situacii zistil, ze si zil na ruzovom oblaciku nevedomosti.
PS: Nielenze si to yebe na dialnicnej krizovatke cez srafovanie, ale este sa tym aj chvali na internetoch. Dnes si uz asi vyfajci vodicak kazdy ud...
Je to pre mňa jednoducho nevysvetlitelna chyba tej soferky.
Dnes som spravil chybu aj ja - nepozrel som sa poriadne do pravého zrkadla pri prechádzaní z jedného pruhu do druhého a obmedzil som šoféra v tomto pruhu. Potom som si však vravel, že ten mercedes tam vlastne nemal čo robiť, viď tabuľa so smerovaním pruhov na začiatku môjho videa. Niekoľko šoférov túto tabuľu nerešpektovalo...
https://youtube.com/shorts/lRRD_uCmlf0?si=MusbSGlR8vwDGFLD
Neviem ako teraz, ale kedysi sa predbiehanie v autoskole neucilo a vodici si to skusaju az naostro v premavke, potom to takto vyzera. A zial ten vodic do ktoreho napalila bol zas opacny extrem, az moc vyjazdeny a tiez so spomalenymi reflexami babatka. Brzdil az ked ju mal pred nosom.. Toto bola extremne zbytocna nehoda a smrt dvoch ludi.
obaja môžu si zaspievať
https://youtu.be/J1d0Jv9wYKg?t=81
https://tv.idnes.cz/zahranicni/ridic-uviznout-v-mycka-pri-snaha-vyjet-ji-prevratit.V250115_140608_idnestv_prr
...
a
Tak som sa pozrel, je tam najskor 110 (v case medzi 5-19) a potom DVAKRÁT žltá tabula obmedzujuca rychlost na 80 v pravom pruhu (a tusimze 110 v lavych dvoch).
Ta druhá žltá je sice mierne ohnuta, otocena asi od vetra, ale viditeľná tiež.
Takže je, je 80.
Ked niekto ide svizne idem za nim, ak sa niekto chce vliect, Tak ho obehnem lavym
Ale teda budiž, jazdi si ako myslíš. Ja len nenápadne pripomeniem, že nejeden z takýchto samozvaných majstrov volantu čo "na všechny vyzráli" by pri konzervatívnejšom spôsobe jazdy mohol ešte stále jazdiť na pozemských cestách a v tom horšom prípade so sebou nezobrať aj nejakého toho nevinného/nevinných. Tak prosím s rozumom...
Myslím, že v tomto vlákne je viac príspevkov, z ktorých sa dá pochopiť, že to od neho nemôžeš čakať.