Ja som si včera našiel buchnutý blatník a vinník nespolupracoval.Neni?.
Ja som si už dlhodobo všímam, že v BA už prakticky neexistuje auto, ktoré by nemalo nejako otlčený aspoň jeden roh auta alebo dokonca aj dvere. Všimnite si to.
Mňa najnovšie fascinuje, aké obrovské odstupy sk vodiči nechávajú keď stoja napríklad v pruhu na semaforoch. Nedávno sme šli po Galvaniho do Ikei, odbočovací pruh doľava prázdny ale vpravo od neho rovný plný a aj by sme sa zmestili ale chlap pred nami 2 metre pred sebou a nekukal do speťáku, lebo si mobiloval 🤷 v BB včera to isté pod mostom pri kruháči, keby nemali všetci pred aebou po dva metre tak by sa nerobili potom vzadu také zápchy na križovatkách kde rad, ktorý čaká blokuje tých, čo idú iným smerom.
Tie dva metre nemusia byt az tak vela, ak stojis v kolone vozidiel a musis sa niekam uhnut, lebo ide sanitka/policia/hasici.
V stredu som bol na obede na terase restiky, vedla ktorej ide hned cesta v jednosmerke a zabocilo tam nove BMW 7 za XXX tisic eur. Sofer telefon v ruke pri ustach a cosi donho rozpraval...to auto urcite nema handsfree. Otocil sa tam este raz o 5 minut neskor a stale to iste. Tiez ked sedim v buse, pozeram sa, kolki soferi maju mobily v ruke. Je to neskutocne, kolko super dolezitych veci ludia riesia, ze nemozu zareagovat o par minut/o pol hodinu neskor. Ja to mam tak, ze ked je nieco surne, tak volam, nevypisujem.
V tonto prípade som myslela ten smer od Zvolena a doľava, tam sa jeden pruh rozdeľuje na dva a ľavý ešte na dva a miesta a miesta je tam a keď sa nestojí hospodárne, tak to robí zápchu, že ani rovno do mesta pomaly neprejdeš 🤷 A to čo ty hovoríš, to je peklo, všetci natrepaní v strede a minule som sa tam rozčúlila, pani v Lincoln Navigator vyblokovala križovatku 😃 lebo zo semaforov čo som spomínala chcela odbočiť vľavo ale do stredu ku kruháču, no tam bol autobus tak, že trčal kus do križovatky a ona sa samozrejme za neho nemala ako dostať tak najprv stála na zelenej, to už sme trúbili viacerí, potom sa pohla a vtrepala sa doprava okľukou za ten bus tak, že ešte aj tých, čo šli rovno k Európe vyblokovala, ja som sa zľava pichla do prázdneho ľavého pruhu popri buse k vnútru kruháč a pohoda. No tak to obkrúzim a idem k Úsvitu, ale jeden ujo na začiatku prispal tak bola pred ním medzera akurát pre mňa
misoRscarinko handsfree je v aute ale viackrát som ho zažil nepoužiteľné alebo nespoľahlivé... Odpaja, alebo vypne zvuk alebo tak... Neviem, či aj na prémiových osobných autách ale na kamiónoch asi všetkých
Môže sa stať, ale ja som nemal zatiaľ takú skúsenosť. A to nemám ani som nemal žiadne prémiové auto. Toto ale u takých ľudí podľa mňa problém nebude...
Radšej si odstup nechať, nelepiť sa. Niekto zozadu nedobrzdí, budeš mať rozbitý nie len zadok, ale aj čumák. Tiež kvôli vyhnutiu sa sanitkám a pod., ako už bolo spomenuté. Tiež je lepšie ísť v zápche plynule aj keď pomaly a čítať kolónu pred sebou ako ísť rozbeh, stop, rozbeh, stop... Vždy je pre spojku menšia námaha, ak sa auto aspoň trocha hýbe, ako ho pohýňať úplne zo stoja. Znižuje sa aj opotrebenie bŕzd a spotreba s emisiami. Priepustnosť závisí aj od vodičov, treba sa po naskočení zelenej svižne rozbehnúť (ak je to zelená rovno), nie ako s autobusom, že aj cyklista má odpich na semafore rýchlejší. Ostatní v poradí tiež nespať, že uplynú 2-3 sekundy a až potom sa začne rozbiehať ďalší (a tiež ako s autobusom). Potom jasné, že tí vzadu už nestihnú cyklus, hoci by inak mohli a prejde celkovo menej áut. Kruháče to isté. Treba dávať smerovku von z kruháča a včas, ideálne, keď vozidlo práve minulo posledný výjazd pred opustením kruháča (teda ak idem 2. výjazdom, tak dávam smerovku hneď za miestom, kde sa odpojil 1. výjazd a nasleduje vjazd z toho smeru). Vodič čakajúci na 2. vjazde tak môže už vojsť dnu, alebo ak je ďalej, nemusí brzdiť a plynule pokračuje dnu. Vyhodenie smerovky na poslednú chvíľu, často zarovno s odbočením von, je už neskoro a čakajúci vodič sa nerozbehne, lebo už dáva prednosť ďalšiemu vozidlu, alebo ak sa blížil, tak brzdil, lebo vozidlo, ktoré vyhodilo smerovku na poslednú chvíľu, vyzeralo, že pôjde po kruháči ďalej. Niekedy je lepšie dať aj smerovku v kruháči doľava, hlavne ak sa niekto do kruháča zdiaľky rýchlo rúti a bude musieť náhle zastaviť, aby vám dal prednosť, tak zo smerovky doľava sa z diaľky dozvie, že bude musieť dávať prednosť a tak môže včas pribrzdiť a plynule vojsť dnu za vami bez zastavenia.
Dokument vychádza z jednoduchej a o to účinnejšej úvahy: Nikto z nás by sa nechcel stať vinníkom závažnej dopravnej nehody. Nikto z nás by nechcel do konca života žiť s vedomým, že ste niekomu blízkemu, či naopak úplne cudziemu, zobrali život. Prostredníctvom piatich vinníkov dokument približuje príbehy vodičov, ktorí si všetkým uvedeným prechádzajú. A pri tom im jazda šialenou rýchlosťou na trase Praha-Brno ušetrila nanajvýš 13 minút.
dnes je daky kktny den alebo sa disicky blizia? ani nie na pol km najprv zozadu ma chcel obiehat ked slo oproti auto - ten uz siel kolesami takmer po trave, len mi prdel stislo, o kusok dalej v zakrute obiehal dalsi prezmenu oproti, zrazu sa mi zjavil v mojom pruhu a nestihol som to ani rozdychat tak mi dalsi vycuval z dvora v style mam ta v pazi. ok konecne v lese, klud. vyleziem z lesa a hned po par metroch sa zadubenec otaca na krizovatke na konci dediny a vobec sa nepozrie mojim smerom. pekne krasne mi vojde do cesty. od vychadzkarov uz len pocujem - pekne ti tam behol. ani nie par 100m dalej ide na mna skodovka. pozeram co robi, kam chce zahnut, nema kde? ale stale ide na mna. zas mi zovrelo, ked sme sa tesne minali pozeram ze pako sa kocha pohladom cez bocke okienko a absolutne nevnima ze je uz v protismere a niekto ide oproti.
prajem im vsetkym rozbehnutu tatru alebo kamion do zivota. koniec hlasenia
Mna skor fascinuje preco ludia to HF nepouzivaju. Ja to mat v aute tak na telefon ani nesahnem 😁
Ja mám HF origo a ani naň nesiahnem, vôbec som ho nespároval .... v mojom živote ešte nebol tak dôležitý telefonát, aby nepočkal 20 min., kým zastanem a prezvoním.
Keď šoférujem, tak šoférujem.
Keď slopem, tak slopem.
Keď tr..kám, tr...kám.
Kompromisy to sú krysi.
Asi som príliš jednoduchý, aby som si komplikoval život dvoma činosťami súčasne.
Ty cestuješ do 20m, alebo si robíš telefonické prestávky? Chvíľu som si myslel že by som vymenil, ale vlastne nie, to by som nedal ... a krysy majú ženský rod ...
Mozno keby isiel dalej ako do obchodu tak by to videl inak. Niekto napr v aute pracuje a ma nonstop nejake hovory lebo je to jeho praca. Casto volam ja niekomu ked idem pre neho aby som nemusel cakat kym sa oblecie a vylezie z domu atd. Par ludi to tu vidi velmi jednoducho z ich pohladu. "Ja to nepotrebujem tak je to zbytocne"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Diky!
Kice, najprv je ale dôležité vinníka identifikovať a konfrontovať 🙂
Ja som si už dlhodobo všímam, že v BA už prakticky neexistuje auto, ktoré by nemalo nejako otlčený aspoň jeden roh auta alebo dokonca aj dvere. Všimnite si to.
V stredu som bol na obede na terase restiky, vedla ktorej ide hned cesta v jednosmerke a zabocilo tam nove BMW 7 za XXX tisic eur. Sofer telefon v ruke pri ustach a cosi donho rozpraval...to auto urcite nema handsfree. Otocil sa tam este raz o 5 minut neskor a stale to iste. Tiez ked sedim v buse, pozeram sa, kolki soferi maju mobily v ruke. Je to neskutocne, kolko super dolezitych veci ludia riesia, ze nemozu zareagovat o par minut/o pol hodinu neskor. Ja to mam tak, ze ked je nieco surne, tak volam, nevypisujem.
tam hlavne minimum vodicov vyuziva vnutorny pruh kruhacu - uz na semafore su natlaceny v pravom pruhu.
13 minút
Dokument vychádza z jednoduchej a o to účinnejšej úvahy: Nikto z nás by sa nechcel stať vinníkom závažnej dopravnej nehody. Nikto z nás by nechcel do konca života žiť s vedomým, že ste niekomu blízkemu, či naopak úplne cudziemu, zobrali život. Prostredníctvom piatich vinníkov dokument približuje príbehy vodičov, ktorí si všetkým uvedeným prechádzajú. A pri tom im jazda šialenou rýchlosťou na trase Praha-Brno ušetrila nanajvýš 13 minút.
prajem im vsetkym rozbehnutu tatru alebo kamion do zivota. koniec hlasenia
Ja mám HF origo a ani naň nesiahnem, vôbec som ho nespároval .... v mojom živote ešte nebol tak dôležitý telefonát, aby nepočkal 20 min., kým zastanem a prezvoním.
Keď šoférujem, tak šoférujem.
Keď slopem, tak slopem.
Keď tr..kám, tr...kám.
Kompromisy to sú krysi.
Asi som príliš jednoduchý, aby som si komplikoval život dvoma činosťami súčasne.