No tak so zenami si budes musiet poopravit nazor tiez. Tiez som si myslel, ze zeny su ohladuplnejsie za volantom ale v zmysle emancipacie uz mohutnymi skokmi dobiehaju aj tuto oblast prasackeho jazdenia.
Dnes idem z práce, križovatka tvaru T, z vedľajšej chcem odbočiť do ľava na hlavnú. Na semafóroch asi 8 áut. Tak som ich obišiel a zaradil sa vedľa prvého. Čierne BMW, vodič niečo cez 20 rokov. Tiež odbočoval do ľava. Keď videl, že stojím vedľa neho, začal sa hrať s plynom a stále čumel na mňa. Myslím si, čo ma má čo očumovať idem viac dopredu, môže mi čumieť na chrbát.Dopredu k bielej čiare bolo ešte asi 2 metre. Tak som šliapol a potom zabrzdil. Ten vypatlanec si asi myslel, že skočila zelená a vyrazil, na tvári úškrn, že predsa nejaký bajker ho nebude predbiehať. Ten úsmev mu vydržal asi pol sekundy, kým sa nepozrel dopredu a nezbadal autá, ktoré odbočovali z hlavnej na zelenú. No, brzdil asi aj ušami, ale ubrzdil. Len ten úsmev mu nejak zamrzol.
Toto je skoro výborný vtip zo života. Už som bol na pokraji výbuchu smiechu, len to skončilo bez plechariny v jeho podaní. No jeho šťastie, inak by som ostal v kŕči na zemi s deficitom kyslíku a stiahnutou bránicou a slzami v očiach.
Krásne si ho nachytal.
No tak so zenami si budes musiet poopravit nazor tiez. Tiez som si myslel, ze zeny su ohladuplnejsie za volantom ale v zmysle emancipacie uz mohutnymi skokmi dobiehaju aj tuto oblast prasackeho jazdenia.
Mne jedna co ma nabrala autom povedala: "Prepacte je to moja vina, nenapadlo ma, ze moze po ceste ist cyklista" - Takze podla mna zenam patri nieco ine do ruky ale nie volant!!!
Na Bratislavskom obchvate ma uz par luxusnych limuzin obehlo sprava cez odstavny pruh. Na pocudovanie za volantom sedeli zeny a niektore vyzerali velmi pestovane - kostym, bezchybny uces, "zvaracske okuliare", ...
Tie na lacnejsich autach zase mysickuju, lepia sa na kufor, neuhnu na dialnici do praveho pruhu (toto mimochodom robia casto aj remeselnici na pickupoch ci mensich dodavkach) ... a o jazdeni v strednom pruhu TT-BA skoda reci, uz sa ich ani nesnazim predbiehat zlava ...
Na drahych velkych SUV zase ignoruju v mestach dopravne znacenie a idu systemom "vacsi pes yebe".
Boli casy ked ma vsetko toho dost znervoznovalo a bolo jedno kto je za volantom.
Ale uz to beriem tak, ze kto ako jazdi, tak aj raz dojazdi. Raz to manazerka napali v odstavnom pruhu do inej manazerky, ktora sa bude tiez niekam ponahlat. Baby si mozno najdu frajera, ked sa mu pozru zblizka do kufra a zoznamia sa, tety v SUV zistia (ak preziju) - ze na cestach jazdia aj vacsie auta nez ake im zohnal taticko.
btw, dnes mi v PK nedal prednost na krizovatke trololo na cervenej fabii. Uplne tupy pohlad pred seba ani sa neunuval na mna pozriet, ci ma neohrozi. Premyslal som nad tym, ci pojdem za nim na sidlisko a dohovorim mu ale stratil som chut. Keby som to robil zakazdym, tak si snad ani nezabicyklujem.
corsair : to nie je ani tak chyba tej zeny, ale tejto doby, ktora ju pokazila .. vsetci co chodia inak ako autom su povazovani za menejcennych , blaznov, idiotov. Prislo to k nam z USA, tam to tak bolo a je, staci pozriet ako reaguju na novinky v NY .. v autoskolach by mali na parkovisku namiesot pneumatik mat makety cyklistov
...tety v SUV zistia (ak preziju) - ze na cestach jazdia aj vacsie auta nez ake im zohnal taticko...
Ja by som skôr napísal "... než aké si vysúložili...". Jednej som už aj na križovatke povedal, že si pekné auto vysúložila, ale pri jazdení by mohla používať aj mozog.
Ja by som skôr napísal "... než aké si vysúložili...". Jednej som už aj na križovatke povedal, že si pekné auto vysúložila, ale pri jazdení by mohla používať aj mozog.
Klasická, ako môžeš čakať od blonďavej slepice. Najprv 5 sekúnd rozmýšľala, čo som to vlastne povedal, po pochopení vytreštila oči a ďalších 5 sekúnd rozmýšľala nad odpoveďou. A odpoveď bola hodná slepice - začala mi nadávať do genitálnych orgánov. Ale bola to mimoriadne inteligentná sle***** - uhádla pohlavie!
myslim ze to bol od nej nadludsky vykon vobec zapojit tu jednu mozgovu bunku do prace a vypotit aspon tu nadavku. Mozno ze ju pustala cm nahrateho CD Sliepka !!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
b0b0 asi som zatial stretol iba tie neemancipovane
Toto je skoro výborný vtip zo života. Už som bol na pokraji výbuchu smiechu, len to skončilo bez plechariny v jeho podaní. No jeho šťastie, inak by som ostal v kŕči na zemi s deficitom kyslíku a stiahnutou bránicou a slzami v očiach.
Krásne si ho nachytal.
Mne jedna co ma nabrala autom povedala: "Prepacte je to moja vina, nenapadlo ma, ze moze po ceste ist cyklista" - Takze podla mna zenam patri nieco ine do ruky ale nie volant!!!
Tie na lacnejsich autach zase mysickuju, lepia sa na kufor, neuhnu na dialnici do praveho pruhu (toto mimochodom robia casto aj remeselnici na pickupoch ci mensich dodavkach) ... a o jazdeni v strednom pruhu TT-BA skoda reci, uz sa ich ani nesnazim predbiehat zlava ...
Na drahych velkych SUV zase ignoruju v mestach dopravne znacenie a idu systemom "vacsi pes yebe".
Boli casy ked ma vsetko toho dost znervoznovalo a bolo jedno kto je za volantom.
Ale uz to beriem tak, ze kto ako jazdi, tak aj raz dojazdi. Raz to manazerka napali v odstavnom pruhu do inej manazerky, ktora sa bude tiez niekam ponahlat. Baby si mozno najdu frajera, ked sa mu pozru zblizka do kufra a zoznamia sa, tety v SUV zistia (ak preziju) - ze na cestach jazdia aj vacsie auta nez ake im zohnal taticko.
btw, dnes mi v PK nedal prednost na krizovatke trololo na cervenej fabii. Uplne tupy pohlad pred seba ani sa neunuval na mna pozriet, ci ma neohrozi. Premyslal som nad tym, ci pojdem za nim na sidlisko a dohovorim mu ale stratil som chut. Keby som to robil zakazdym, tak si snad ani nezabicyklujem.
b0b0 : presne ako pises
JoKo si borec
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=17106