k tomu zaoberaniu sa policajtov , oni nemusia mat snahu riesit ,oni maju POVINNOST riesit KAZDY podnet od obcanov aj anonym atd. ....to ci nieco aj "vyriesia" je uz druha vec
Okrem toho v predpisoch sa hovorí o tom, že vodiči musia rátať s tým, že nákladné vozidlá a autobusy si musia do zákruty nadbehnúť.
Skôr by bolo dobré pripomenúť "slepé" zóny pri výhľade z kamióna. A trochu som si spomenul na tú debatu o inom videu, kde cyklisti strihli šikmo cez prechod. Takéto krivolaké jazdenie výrazne zvyšuje riziko a tu máme na to dobrý príklad.
Otázne je, či kamionista tesne predtým niekde nepredbiehal toho cyklistu a možno mu malo byť varovaním, že ho zrazu stratil z dohľadu. Na druhej strane je v Číne toľko cyklistov, že to môže byť nemožná úloha, zapamätať si, že "tento jeden by tu ešte niekde mal byť". Ako šofér vždy spozorniem, keď vidím v zrkadle cyklistu alebo motorkára, premávka je spomalená a hrozí, že sa jednostopý vodič pokúsi kľučkovať. Stále sa snažím udržať si prehľad o tom, kde presne sa takýto člen nachádza.
Ten kamion by to dal aj v odbocovacom, ulica na ktoru isiel ma 2 pruhy a zatacka neni tak ostra. Samozrejme ze aj cyklista isiel zle. Asi skor jeho chyba sa tam tak pchat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://sport.sme.sk/c/8125400/stara-pani-vyradila-saganovho-supera-degenkolb-zrejme-vynecha-klasiky.html
Skôr by bolo dobré pripomenúť "slepé" zóny pri výhľade z kamióna. A trochu som si spomenul na tú debatu o inom videu, kde cyklisti strihli šikmo cez prechod. Takéto krivolaké jazdenie výrazne zvyšuje riziko a tu máme na to dobrý príklad.
Otázne je, či kamionista tesne predtým niekde nepredbiehal toho cyklistu a možno mu malo byť varovaním, že ho zrazu stratil z dohľadu. Na druhej strane je v Číne toľko cyklistov, že to môže byť nemožná úloha, zapamätať si, že "tento jeden by tu ešte niekde mal byť". Ako šofér vždy spozorniem, keď vidím v zrkadle cyklistu alebo motorkára, premávka je spomalená a hrozí, že sa jednostopý vodič pokúsi kľučkovať. Stále sa snažím udržať si prehľad o tom, kde presne sa takýto člen nachádza.
to by bol iny pracovny uraz ...
http://blog.autobazar.eu/ste-vyborny-vodic-aj-vy-mozete-doplatit-na-m%C5%95tvy-uhol-clanok1699.html
ved drive in, normalka