Vcera okolo 23.30 som mal jednu z mala prijemnych skusenosti s vodicmi. Zastal som na poslednej zastavke v Devinskej smer Devin a pisal som mladej svoju aktualnu polohu. Ked som odkladal mobil vsimol som si pribrzdujuci golf v protismere, po chvilke sa otocil a zastal pri mne, v aute dvaja chalani, pozdravili a pytali sa ci mam nejaky problem s bicyklom uistil som ich, ze nie a podakoval.
Mal som z toho ozaj dobry pocit, mozno to boli bikeri
par rokov dozadu, pri zeleznicnom priecesti, ked isiel vlak, oslovili ma cigani z auta zn. asi lada, mozno felicia, ci nechcem kupit auto. nebolo tam vtedy nikoho, len ja a oni. dialog nastastie aj po druhej rovnakej otazke skoncil. auto a od "doveryhodnych nechcem. keby som odpovedal podrazdene, asi by vyskakovali. auto vobec nechcem.
pri mne tiez obcas spolujazdci vyziapuju z okna, mozno povzbudzuju, alebo sa pohorsuju, co je dobre, ze im nerozumiem, iba blá blá, hú hú, lebo huci motor, fuka mi do usi, je to necakane... obcas sa demonstrativne dokotulava spak z cigarety, asi prave dosiel po filter, mozno som pre nich odpad... som fajciar, tak tymto ma nepodrypli, ignorujem to, co ma po nich.
Dnes ráno sa mi stala takáto vec, na parkovisku do môjho auta nacúval pánko s ťažným zariadením. Videl ho kolega z okna, zapísal si aj značku aj typ auta. S ťažným trafil akurát značku, takže škoda nie je veľká, len pokrčená značka. Cítiť to musel, lebo autom riadne zatriaslo. Štve ma len to, že pánko sa ani neobťažoval ísť pozrieť, čo spôsobil (lebo veď on tam má ťažné a jemu sa nič nestalo). Čo by ste robili?
Keď ti ide o to aby si ho donutil sa isť pozireť čo spáchal lebo to môže urobiť zase tak mu povedz že ho nahlásiš na policiu nakolko čo viem gula bezdôvodne je zakázaná nosiť. Samozrejme bude sa brániť.
ano, ide mi hlavne o tú bezohľadnosť, na škody sa vykašľať, sú zanedbateľné...známy za niečo podobné prišiel na rok o VP, tiež odišiel z miesta nehody a nedal vedieť, ale videli ho...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bolo , já to tu už videl...
Mal som z toho ozaj dobry pocit, mozno to boli bikeri
http://navratdoreality.com/?p=view&id=22623