dnes v puchove na kruhaci sa stala nehoda auto cyklista. videl som len cloveka leziaceho na zemi okolo ktoerho bolo lar ludi a davali mu prvu pomoc kym cakali na sanitku. tak dufam ze sa nic vazne nestalo. bolo to okolo pol siedmej poobede.
Ja som dnes pred druhou videl túto nehodu, nechapal som veľmi ako ale budiš, nastastie nič vážne aj keď sanitaci tam boli. Zároven, hádanka kde to je?:-)
Po dlhom case nova cast Silly cyclists Pre mna #1 je ten na mieste 4. Inac neviem ci naozaj chcem, aby takyto cyklisti jazdilo po cestach. Uf... Silly Cyclists - Episode 51Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ale možno by táto téma mala byť vyhradená len na sťažnosti na motorizovaných vodičov a už dávno tu malo byť vlákno: "Skúsenosti vodičov, chodcov a turistov s cyklistami" – inak tu bude nekonečné hašterenie a nervózne reakcie.
randy Bol som v Británii vyše pol roka a je to podobné ako v Beneluxe, že tam je omnoho miernejšia klíma, tak je veľa ľudí zvyknutých jazdiť celý rok. Poznám viacero našincov cyklistov, čo jazdia len kým nezačnú mrazy, sneh, poľadovice a potom zrazu prejdú na nejaký iný druh dopravy. V tomto je teda podnebie dôležitý faktor, ktorý napomáha cyklistike a tiež je tam vôľa tú cyklistickú infraštruktúru zriadovať a zveľaďovať. Šoféri si zvykli, lebo ich tam je naozaj veľa a viac to berú do úvahy na rozdiel od našich končín. Porovnaj to už len s takou Viedňou, my sme v tomto 100 rokov za o*****mi. Vyhradené cyklotrasy sú požehnaním pre obe strany.
Ale ak si dáš toto do gúgla, tak zistíš že aj tam sa nájdu ľudia, čo sa nechajú parádne vytočiť, tak by som to úplne neidealizoval. Ak si predstavíme, že sa vložilo veľa úsilia do budovania cyklotrás, aby sa zvýšila plynulosť a bezpečnosť, a potom ti budú takí mamľasi ako z toho videa stvárať tieto chlopotiny, tak to naisto viacerých ľudí vytočí.
dnes jeden vyšinutý pacient medzi modrou a častou, šli sme traja, dvaja boli za sebou tesne pri čiare, ja som bol za čiarou na rozbitej krajnici vedľa nich.. čosi pindal z okienka ako chalanov tesne lízal a potom nám ukázal fuckera, tak som mu to vrátil, po chvíli vybočil na krajnicu, vyzeralo, že zastaví a potom si to rozmyslel, škoda SPZ začínala NA PK nejaký tmavý minivan..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Silly Cyclists - Episode 51Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale možno by táto téma mala byť vyhradená len na sťažnosti na motorizovaných vodičov a už dávno tu malo byť vlákno: "Skúsenosti vodičov, chodcov a turistov s cyklistami" – inak tu bude nekonečné hašterenie a nervózne reakcie.
Ale ak si dáš toto do gúgla, tak zistíš že aj tam sa nájdu ľudia, čo sa nechajú parádne vytočiť, tak by som to úplne neidealizoval. Ak si predstavíme, že sa vložilo veľa úsilia do budovania cyklotrás, aby sa zvýšila plynulosť a bezpečnosť, a potom ti budú takí mamľasi ako z toho videa stvárať tieto chlopotiny, tak to naisto viacerých ľudí vytočí.
Občas sa hanbíš za cyklistov, občas za šoférov.
https://www.hzs.sk/typy-aktualit/tragedia-vo-fackovskom-sedle/
---
asi nemal prilbu?