dnes som chvilu siel autom za cyklistkou, predsa obiehat natesno v plnej ciare serpentiny dole kopec je blbost tak som cakal kym zide az dole a ked som zacal obiehat uz mimo obce tak zrazu chlapik sa mi objavi 40m pred autom v strede cesty v zatacke les a pozeral sa na predne koleso asi mu daco vypadlo z vacku
zamnou dalsie auto obiehalo tiez cyklistku tak vyrazne som spomalit nemohol a najhorsie ze ten frajer na biku ostal brckovat v strede cesty a stale zahladeny do zeme, nakonec som ostal v lavom pruhu a on siel k pravemu kraju kde vyblokoval tu zenu na biku, cisty blazen som dva krat tak slabo zatrubil ked ich obehlo aj to druhe auto,, ludom chyba mozog v dnesnej dobe, ziadne predvidanie
inak strach docela je ked clovek ide v spdckach a netrpezlivy sofer obieha na tesno... suseda pracuje na CTcku v nemocnici a kazdu chvilu tam dakoho dovezu, ale najdu sa aj slusni soferi
Ten biker prechádzal cez cestu, alebo si len povedal že potlačí kúsok v strede viacprúdovky?
Za tie zapnuté hmlovky by som pokutoval!!!
Ako zásah proti agresivite to bolo celkom v poriadku.
Dnes super den... traja vodici predbiehali oproti mne akoby nic a este partia ozratych chalanov ma sprevadzali s vykrikovanim vulgarizmov a dokonca ma chceli obliat vodou. No proste inteligenti... :/
canopus, spz by som aj vedel ale nejak sa mi nechce natahovat sa na policii s nejakým hlupakom kde budeme kazdy tvrdit svoju pravdu. Aj ked v USA by som z toho mozno aj peniaze vybuchal za psychickú ujmu
Kedysi sa sťažovalo v krčme na pive, dnes na internetoch. Chlapci, zbytočne to tu zasierate, povedzte rodine, nech sem napíšu parte keď vás tí blbci zrazia... To, že ste niekde videli "kakaného uja vodiča" rozprávajte ostatným deťom na pieskovisku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zamnou dalsie auto obiehalo tiez cyklistku tak vyrazne som spomalit nemohol a najhorsie ze ten frajer na biku ostal brckovat v strede cesty a stale zahladeny do zeme, nakonec som ostal v lavom pruhu a on siel k pravemu kraju kde vyblokoval tu zenu na biku, cisty blazen som dva krat tak slabo zatrubil ked ich obehlo aj to druhe auto,, ludom chyba mozog v dnesnej dobe, ziadne predvidanie
inak strach docela je ked clovek ide v spdckach a netrpezlivy sofer obieha na tesno... suseda pracuje na CTcku v nemocnici a kazdu chvilu tam dakoho dovezu, ale najdu sa aj slusni soferi
http://www.cas.sk/clanok/426359/viceprimator-ruzomberka-smrt-po-pade-z-bicykla-zahadne-okolnosti-nehody-oldricha-47/#
https://www.youtube.com/watch?v=MAdlBukyCJ0
Za tie zapnuté hmlovky by som pokutoval!!!
Ako zásah proti agresivite to bolo celkom v poriadku.
Hlava celý čas sklonená. To si mohol tie oči rovno aj zatvoriť.