Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
@cokupit: ty si akoze policajt....? ak ano tak sa radsej staraj o Kalinaka a Ficka, zacnite robit poriadok s takymito vodicmi, lebo vy ste furt presne tam kde vas neni treba, @misopetrovic dobre ze si to tu zverejnil!
Inak celkom odvaha po takej vymene nazorov si kludne odparkuje a ide nakupovat. Nemyslim tym ze si mu mal na aute sposobit skodu (on ju tebe nespravil) ale stacilo by vypustit pneumatiky, ved vytahovak ventilov hadam nosis u seba Urcite by ho to nasralo viac, nez nejaka skoda, s ktorou by mohol odist. Takto by tam *****val ako chora vrana a mohol by si to nafukat hustilkou z kauflandu za 2,49€.
A este by som ho prisiel vysmiat na drzovku
A ak by si chcel byt velmi zly tak mu tie jadra ventilov zahodis
Otázka je, či tie prechody pre chodcov a pre cyklistov nie sú pokračovaním a teda aj súčasťou cestičky pre chodcov a cyklistov, vedúcej povedľa Kauflandu, a či teda cyklista nemá povinnosť ísť z Grinavy po prechode pre cyklistov.
Každopádne, keby si použil cestičku pre chodcov a cyklistov, ako zákon nariaďuje, tak ku Kauflandu odbočíš bez problémov ešte pred križovatkou.
Tvrdenie vodiča Fordu, že on bol na hlavnej, je samozrejme v každom prípade blbosť.
Hrach na stenu... Kde nie je zalobcu nie je sudcu pani. Namiesto mudrovania na internete si plnte svoju obciansku povinnost a potom sa niekam dostaneme. Ale ked chce kazdy iba nadavat pri pive a na nete tak to tu potom aj tak vyzera.
ja som ale nechcel ísť do kauflandu.... ja tú križovatku používam na to aby som sa popri móle, tescu a lidlu dostal domov
ten cyklochodník je len popri kauflande a nikam nepokračuje.. pre cyklistu idúceho z BA po hlavnej je blbosť ísť po ňom lebo ešte je na lavom chodníku tj. na križovatke smer limbach by som musel zastať odbočiť následne výsť na chodník ísť po ňom zísť z neho na cestu a zase pokračovať po ceste.... proste vzhľadom na to kam som išiel je najrchlejšia aj najjednoduchšia a dovolím si tvrdiť pre cyklistu aj najbezpečnejšia možnosť ísť po ceste....
palo1707 to vyfučanie ma ani nenapadlo aký som bol vytočený z toho jeho prístupu...nahučal som tam naňho riadne ale ním ani nemyklo....
cokupit do D my vysvetli.. kde som ho nepravdivo obvinil? obvinenie je totálne pravdivé...
a o tom či som ho urazil alebo vydal na posmech by sa dalo tiež diskutovať... posmech to nieje lebo príspevok nieje písaný posmešne...a označiť ho pologramotným je zase nieje uťážka vzhľadom na to že si niekto dokáže pomýliť značku daj prednosť v jazde so značkou hlavná cesta......
nehovoriac o tom že on toho napáchal viac ako dosť.. ohrozil ma, a hanlivé gesto je taktiež priestupkom..... a po upozornení že ja som na hlavnej a je tam značka ma poslal do teplých krajín... takže áno takéto chovanie má len bezmozog
cokupit a aka je nasa obcianska povinnost? ist na policiu ktora skonstatuje ze "skutok sa nestal"? keby som mal taketo veci stale hlasit na policii tak nepracujem ale travim cas na policii opisovanim skutkov ktore sa aj tak nestali.... mozno by nebolo odveci chovat sa normalne, to uz kde sme ked cyklista musi vodicovi auta vysvetlovat kde je sever...vy policajti ma neprestanete udivovat nikdy.
"Ako chceš preukázať, že sú tvoje tvrdenia pravdivé?" - ak by som mal v tej chvíli kameru na bicykli zapnutú a všetko nahraté? Berú policajti na to ohľad?
Hmm a ked este naznacim, ze som rom a gay, pridete ma rovno ukrizovat?
Miso svoje som povedal, nemam co viac. Je to tenky lad no najma je uplne zbytocne z tvojej strany to sem alebo na fb pisat. V realnom svete sa to riesi inak. Nikomu si nepomohol a seba zbytocne ohrozujes. Ak chces s vecami skutocne pohnut a nie len ventilovat svoju frustraciu, musis to robit inak.
canopus Ale no tak. Len upozornil co sa moze stat. Pokojne moze ten tvor podat trestne oznamenie za ohovaranie a to ohovaranie je lahko dokazatelne, pricom jeho priestupok nie. Takze, zial, zakon je na jeho strane.
cokupit práveže pomohol... tá križovatka je v PK úplne nová a preto som to dal do Pk skupiny lebo viac ludí malo podobnú skúsenosť.. dokonca bola fotka ako chlapík vošiel v protismere do toho odbočovacieho pruhu... -_-
O tom, čo je ohováranie by napokon rozhodol súd. Ale ak Mišo nemá svedkov na celú udalosť, sú jeho tvrdenia proti tvrdeniu. Zato chlapík si môže urobiť screenshot a zabezpečí si svedkov na obsah a hneď má v rukách relevantné dôkazy. Mišo má pocit, že je v práve, ale v prípade sporu by asi narazil na dôkazovú núdzu. Keby chcel jeho oponent prejsť do protiútoku a tvrdil by, že ho Mišo očierňuje, má k dispozícii niečo, čo mu tam Mišo ponúkol na tácke.
kovbojku z toho robi ten policajt co sa tu nalogoval. Vyhraza sa tu kadejakymi udaniami, normalny clovek toto (trestne oznamenie za ohovaranie) absolutne neriesi.
on sa nevyhraza, len uviedol co by henten fanusik Slovanu mohol podniknut. To, ze je nastastie tupy a nepodnikne nic je druha vec. A ak by aj podnikol, tak som toho usudku, ze by sa nejaky svedok jeho priestupku nasiel.
Ten sofer nemoze podniknut nic, je to pravda tak ake ohovaranie? Chalan nech to dava kde chce pokial je to pravda. Keby to riesil cez policajtov bolo by to tvrdenie proti tvrdeniu podla mna a "skutok sa nestal".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A este by som ho prisiel vysmiat na drzovku
A ak by si chcel byt velmi zly tak mu tie jadra ventilov zahodis
Každopádne, keby si použil cestičku pre chodcov a cyklistov, ako zákon nariaďuje, tak ku Kauflandu odbočíš bez problémov ešte pred križovatkou.
Tvrdenie vodiča Fordu, že on bol na hlavnej, je samozrejme v každom prípade blbosť.
PS miso, pismeno a a d
ten cyklochodník je len popri kauflande a nikam nepokračuje.. pre cyklistu idúceho z BA po hlavnej je blbosť ísť po ňom lebo ešte je na lavom chodníku tj. na križovatke smer limbach by som musel zastať odbočiť následne výsť na chodník ísť po ňom zísť z neho na cestu a zase pokračovať po ceste.... proste vzhľadom na to kam som išiel je najrchlejšia aj najjednoduchšia a dovolím si tvrdiť pre cyklistu aj najbezpečnejšia možnosť ísť po ceste....
palo1707 to vyfučanie ma ani nenapadlo aký som bol vytočený z toho jeho prístupu...nahučal som tam naňho riadne ale ním ani nemyklo....
a o tom či som ho urazil alebo vydal na posmech by sa dalo tiež diskutovať... posmech to nieje lebo príspevok nieje písaný posmešne...a označiť ho pologramotným je zase nieje uťážka vzhľadom na to že si niekto dokáže pomýliť značku daj prednosť v jazde so značkou hlavná cesta......
nehovoriac o tom že on toho napáchal viac ako dosť.. ohrozil ma, a hanlivé gesto je taktiež priestupkom..... a po upozornení že ja som na hlavnej a je tam značka ma poslal do teplých krajín... takže áno takéto chovanie má len bezmozog
Miso svoje som povedal, nemam co viac. Je to tenky lad no najma je uplne zbytocne z tvojej strany to sem alebo na fb pisat. V realnom svete sa to riesi inak. Nikomu si nepomohol a seba zbytocne ohrozujes. Ak chces s vecami skutocne pohnut a nie len ventilovat svoju frustraciu, musis to robit inak.