to je asi pravda ..... ale "pomáhať a chrániť" robili ČO ??
nebola náhodou aj ich úloha usmerňovať, riadiť, a napr. obmedziť rýchlosť na diaľnici,
keď už NDS po včerajšom celodňovom upozorňovaní v rádiách a TV zostala zase trošku prekvapená
predpokladám, že, prišli PO zdokumentujú a porozdávajú pokuty ...
a ešte budú večer v správach za múdrych
Prečo si myslíš, že policajti stoja každých 100 metrov a čakajú, kedy bude nehoda? Už si zažil nejakú na vlastnej koži?
V prvom rade sa pomodlíš, poďakuješ, že ešte žiješ. Potom začneš obzerať, čo sa vlastne stalo. Potom ak máš trochu zdravého rozumu, vytiahneš vestu a trojuholník. A nakoniec voláš 112. To je tak 3-5 minút po nehode. Vieš koľko áut sa dokáže naraziť do seba na diaľnici za 3 minúty? Nemusí byť ani nejaká hustá premávka. A keď niekto ubrzdí, tak ho zloží ten za ním, lebo ten to neubrzdí...
Policajti nestoja, tak ako si to predstavuješ, každých 100 metrov... Takže tiež im potrvá nejakých minimálne 10 - 15 minút, kým sa dostanú na miesto nehody. A vieš koľko sa áut dokáže zraziť za 15 minút na diaľnici?
Nemusíš si hneď o nich utierať klávesnicu, keď si na nich nasraný za pokutu za rýchlu jazdu...
Podľa všetkého išli v protismere pluhy... Niekto ich tam pustil, pretože si myslel, že diaľnica je uzatvorená. A niekto z druhej strany pustil odťahovku, pretože možno nevedel, že v protismere idú pluhy.
Prečo si myslíš, že policajti stoja každých 100 metrov a čakajú, kedy bude nehoda?
Netreba cakat, staci predvidat. Nemecki dialniciari v spolupraci s policiou ma dokazali donutit ist na ich dialnici 40km/h pre ine, az malicherne blbosti. Tuto nehodu davam za vinu spravcovi cesty a policii. Vedeli, ake pocasie sa blizi, mali moznost konat. Obmedzenie rychlosti mohlo pomoct...
Presne tak: návestidlá, výstražné svetlá, kamery atď. Hasič z miesta nehody hovoril, že bola nulová viditeľnosť, tak tú nulovú viditeľnosť predsa mal vidieť aj službukonajúci vo velíne. A čo sa týka odťahovky, je to jasný dôkaz "zosynchronizovania" všetkých zložiek. proste neprofesionalita najhrubšieho zrna. Ako celá NDS!!!
JoKo dôchodca skľudni hormón, hovoril som a myslel som presne TO čo napísal jfab
(a predpokladám, že vie veľmi dobre čo hovorí)
tejto zimy som bol 3 x v "západných horách" a na prekvapenie už v noci pred avizovaným zhoršením počasia robili tamojší cestári opatrenia a polícia dokonca vydala varovanie, že budúci deň bude predpoklad neprejazdnosti niektorých horských sediel, TAK asi TAK a obmedzenie rýchlosti na diaľnici kvôli hmle na 40 km som tam tiež zažil ... napríklad (u nás zatiaľ veľmi nie)
u nás "pomáhať a chrániť" čaká kým sa niečo stane, nič proti nim osobne nemám, ale robiť niečo preventívne som ich teda veľmi často nevidel, nie nečakám ich každých 100 metrov, ale keď rozhlas TV a shmu hlásia, že sa bude diať niečo mimoriadne, tak by mohli zdvihnúť rite a preventívne kontrolovať situáciu a aj niečo robiť
(napríklad dnes bola (a možno ešte aj je) kolóna od tunela Branisko po Spišský Štvrtok čo je cca 30 km a nik to neriešil a ľudia v autách poriadne netušili čo sa deje)
cokupit
pravdepodobne som sa osobne dotkol Tvojej "výložky" mrzí ma to
(mám svoju prácu a snažím sa ju robiť najlepšie ako viem ...)
správa z TV pred chvíľkou: (18:30) Vodiči hlásili problémy od polnoci, keď sa stala prvá nehoda
šéf polície z PP neodporúča jazdiť s letnými gumami,
ja som si doteraz myslel, že podľa platného zákona sa NESMIE jazdiť na letných gumách ak je súvislá vrstva snehu
cokupit pocuvaj ty policajny zmatek , ktory tu chrani cely policajny zbor, vy policajti ste hanbou tohto štatu spolu s Ficom a Kalinakom, v prvom rade by ste mali vy zacat od seba!!! a ked ste tam vsetci taki spravodlivi a poctivi, preco jednoducho nepridete vsetcia do prace na protest toho co sa deje u vas na policii.... zacinam mat z teba pocit ze si vobec neni cyklista a len si sa tu tak vyskytol. btw cisty offtopic LL asi si sa fakt dotkol jeho výložiek
Chranim policajny zbor? Naco by som to robil?! )
Len som chcel dotycneho inspirovat, aby si rozsiril obzory, pretoze nevie o com pise.
Netreba menit pracu, staci ist za starostom a stat sa dobrovolnym strazcom poriadku.
Potom mozno zisti, ze zije na Slovensku a nie v Alpach.
Policia je super fackovaci panak, ale lepsie je byt zodpovedny sam za seba a nespoliehat sa na nejakych panakov. A za volantom to plati stonasobne...
A preto tito nasi ochrancovia zakona nezastavuju drahe auta iduce v obci 90km/h a viac lebo sa ich boja lebo maju znamosti. Namiesto toho radsej zastavia stareho deduska iduceho na bicykli z dediny do dediny (300m), ktory nema prilbu.
Lebo treba vyberat pokuty.
Je mi jasne, ze to policajti nemaju lahke, a ze dostavaju sumy, ktore musia vybrat na pokutach, ale preco nevyberaju od vsetkych rovnako?
Ale ano mas pravdu, ja sa snazim dodrzovat denno denne predpisy a ignorujem vsetkych tych k*****v co ma obiehaju v obci aj mimo obce o viac ako 20-30km/h.
A pojdem sa nahlasit na obecny urad ako ochranca poriadku a nielen ze ma vysmeju aj ti ***** co nedodrzuju poriadok ale aj policajti sami. U nas sa spravodlivosti nikto nedovola. Lebo skutok sa nestal.
cokupit
ty sa zjavne nedáš ...
len taká mala príhodička zo života:
dvojica "pomáhať a chrániť" zastavila vodiča auta a robila rutinnú kontrolu, pre naplnenie štátneho rozpočtu a keďže sa jej nedarilo, tak pristupovali ku komunikácii podľa "svojej logiky" a dotyčný sa pridal do ich hry a oponoval, argumentoval a zjavné nezmyselne veci odmietal, keď dvojka prekročila únosnú mieru vytiahol preukaz inšpekcie MV, stiahol ich zo služby a "predviedol "
vrcholom bola ich OBRANA: A TO SME MALI ODKIAĽ VEDIEŤ, ŽE JE POLICAJT, KEĎ BOL V CIVILE
a končím s Tebou... lebo to nemá žiaden zmysel
ešte raz: problémy na diaľnici začali okolo polnoci a nočná smena si predpokladám povedala počkáme do rána nebudeme predsa chodiť do takého nečasu, nech to riešia kolegovia ráno ... napríklad ... však
Osobne si myslim,ze aj fizlov netreba hadzat do jedneho vreca.Taky obycajny radovy panacik to tiez nemusi mat lahke,ked ho j3bu zvrchu,vonku sa mu zas zahojeni sraci vyhrazaju vyzlecenim z uniformy a podobne... A dalsia vec,ze urcite sa dostavaju aj do takych stresovych situacii,o akych normalny clovek nema ani paru a potom je jasne ze podaktorym aj strihne... Nikoho sa nezastavam,ale kazda minca ma dve strany...
Tipujem že normálny človek, ak pracuje u pomáhačov, to tam má veľmi náročné. Nik mu jeho dobré úmysly neverí a u kolegov musí byť za exota čo "čúra proti vetru". No za to ako ich ľudia vnímajú si môžu sami, pretože je to presne tak ako u takých malých bielych .... len jedna z milióna spraví svoju robotu dobre.
ešte raz: problémy na diaľnici začali okolo polnoci a nočná smena si predpokladám povedala počkáme do rána nebudeme predsa chodiť do takého nečasu, nech to riešia kolegovia ráno ... napríklad ... však
Kludne aj sto krat. Ty si tam bol? Alebo si sa len docital niekde? Ty si tam volal hliadku? Sedel si s tou hliadkou niekde pred tv celu noc? Nie. Nevies o tom vobec nic. Ty len predpokladas.
Ty ani netusis ze ziadna hliadka a ziadny operacny by si nedovolila ignorovat preverenie. To je isty trest. Tiez netusis, ze v pripade podobnych situacii sa chodi na urcene useky a celu noc sa hlasi, v akom je vozovka stave.
Ty sa len docitas, ze sa niekde zrazilo xy aut a hned vies, ze za to moze policia. Skutocny Sherlock.
Ps: dopravna nehodovost a umrtnost na cestach je jedna z mala oblasti, v ktorych Kali&company splnili to, voci comu sa zaviazali. Nepacia sa mi prostriedky, ale dosiahli slubene vysledky. A ver, ze ja som ten posledny, ktory by ich chvalil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Pri záchranných prácach sa vodič odťahovej služby zrazil v nepriaznivom počasí so snežným pluhom. Muža s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Podľa informácií televízie Markíza mu budú musieť lekári amputovať nohu. "
http://www.topky.sk/cl/100370/1623795/MIMORIADNY-ONLINE-Hromadna-nehoda-na-dialnici-pod-Tatrami--Hrozive-FOTO-bieleho-pekla
nebola náhodou aj ich úloha usmerňovať, riadiť, a napr. obmedziť rýchlosť na diaľnici,
keď už NDS po včerajšom celodňovom upozorňovaní v rádiách a TV zostala zase trošku prekvapená
predpokladám, že, prišli PO zdokumentujú a porozdávajú pokuty ...
a ešte budú večer v správach za múdrych
Prečo si myslíš, že policajti stoja každých 100 metrov a čakajú, kedy bude nehoda? Už si zažil nejakú na vlastnej koži?
V prvom rade sa pomodlíš, poďakuješ, že ešte žiješ. Potom začneš obzerať, čo sa vlastne stalo. Potom ak máš trochu zdravého rozumu, vytiahneš vestu a trojuholník. A nakoniec voláš 112. To je tak 3-5 minút po nehode. Vieš koľko áut sa dokáže naraziť do seba na diaľnici za 3 minúty? Nemusí byť ani nejaká hustá premávka. A keď niekto ubrzdí, tak ho zloží ten za ním, lebo ten to neubrzdí...
Policajti nestoja, tak ako si to predstavuješ, každých 100 metrov... Takže tiež im potrvá nejakých minimálne 10 - 15 minút, kým sa dostanú na miesto nehody. A vieš koľko sa áut dokáže zraziť za 15 minút na diaľnici?
Nemusíš si hneď o nich utierať klávesnicu, keď si na nich nasraný za pokutu za rýchlu jazdu...
Netreba cakat, staci predvidat. Nemecki dialniciari v spolupraci s policiou ma dokazali donutit ist na ich dialnici 40km/h pre ine, az malicherne blbosti. Tuto nehodu davam za vinu spravcovi cesty a policii. Vedeli, ake pocasie sa blizi, mali moznost konat. Obmedzenie rychlosti mohlo pomoct...
dôchodca skľudni hormón, hovoril som a myslel som presne TO čo napísal jfab
(a predpokladám, že vie veľmi dobre čo hovorí)
tejto zimy som bol 3 x v "západných horách" a na prekvapenie už v noci pred avizovaným zhoršením počasia robili tamojší cestári opatrenia a polícia dokonca vydala varovanie, že budúci deň bude predpoklad neprejazdnosti niektorých horských sediel, TAK asi TAK a obmedzenie rýchlosti na diaľnici kvôli hmle na 40 km som tam tiež zažil ... napríklad (u nás zatiaľ veľmi nie)
u nás "pomáhať a chrániť" čaká kým sa niečo stane, nič proti nim osobne nemám, ale robiť niečo preventívne som ich teda veľmi často nevidel, nie nečakám ich každých 100 metrov, ale keď rozhlas TV a shmu hlásia, že sa bude diať niečo mimoriadne, tak by mohli zdvihnúť rite a preventívne kontrolovať situáciu a aj niečo robiť
(napríklad dnes bola (a možno ešte aj je) kolóna od tunela Branisko po Spišský Štvrtok čo je cca 30 km a nik to neriešil a ľudia v autách poriadne netušili čo sa deje)
Osobne ta odporucim.
pravdepodobne som sa osobne dotkol Tvojej "výložky" mrzí ma to
(mám svoju prácu a snažím sa ju robiť najlepšie ako viem ...)
správa z TV pred chvíľkou: (18:30)
Vodiči hlásili problémy od polnoci, keď sa stala prvá nehoda
šéf polície z PP neodporúča jazdiť s letnými gumami,
ja som si doteraz myslel, že podľa platného zákona sa NESMIE jazdiť na letných gumách ak je súvislá vrstva snehu
LL asi si sa fakt dotkol jeho výložiek
Len som chcel dotycneho inspirovat, aby si rozsiril obzory, pretoze nevie o com pise.
Netreba menit pracu, staci ist za starostom a stat sa dobrovolnym strazcom poriadku.
Potom mozno zisti, ze zije na Slovensku a nie v Alpach.
Policia je super fackovaci panak, ale lepsie je byt zodpovedny sam za seba a nespoliehat sa na nejakych panakov. A za volantom to plati stonasobne...
Lebo treba vyberat pokuty.
Je mi jasne, ze to policajti nemaju lahke, a ze dostavaju sumy, ktore musia vybrat na pokutach, ale preco nevyberaju od vsetkych rovnako?
Ale ano mas pravdu, ja sa snazim dodrzovat denno denne predpisy a ignorujem vsetkych tych k*****v co ma obiehaju v obci aj mimo obce o viac ako 20-30km/h.
A pojdem sa nahlasit na obecny urad ako ochranca poriadku a nielen ze ma vysmeju aj ti ***** co nedodrzuju poriadok ale aj policajti sami. U nas sa spravodlivosti nikto nedovola. Lebo skutok sa nestal.
ty sa zjavne nedáš ...
len taká mala príhodička zo života:
dvojica "pomáhať a chrániť" zastavila vodiča auta a robila rutinnú kontrolu, pre naplnenie štátneho rozpočtu a keďže sa jej nedarilo, tak pristupovali ku komunikácii podľa "svojej logiky" a dotyčný sa pridal do ich hry a oponoval, argumentoval a zjavné nezmyselne veci odmietal, keď dvojka prekročila únosnú mieru vytiahol preukaz inšpekcie MV, stiahol ich zo služby a "predviedol "
vrcholom bola ich OBRANA:
A TO SME MALI ODKIAĽ VEDIEŤ, ŽE JE POLICAJT, KEĎ BOL V CIVILE
a končím s Tebou... lebo to nemá žiaden zmysel
http://bystrica.dnes24.sk/foto-bystrican-18-si-vodicak-dlho-neuzil-poskodil-kontajnery-stlp-aj-stojace-auto-268192
Kludne aj sto krat. Ty si tam bol? Alebo si sa len docital niekde? Ty si tam volal hliadku? Sedel si s tou hliadkou niekde pred tv celu noc? Nie. Nevies o tom vobec nic. Ty len predpokladas.
Ty ani netusis ze ziadna hliadka a ziadny operacny by si nedovolila ignorovat preverenie. To je isty trest. Tiez netusis, ze v pripade podobnych situacii sa chodi na urcene useky a celu noc sa hlasi, v akom je vozovka stave.
Ty sa len docitas, ze sa niekde zrazilo xy aut a hned vies, ze za to moze policia. Skutocny Sherlock.
Ps: dopravna nehodovost a umrtnost na cestach je jedna z mala oblasti, v ktorych Kali&company splnili to, voci comu sa zaviazali. Nepacia sa mi prostriedky, ale dosiahli slubene vysledky. A ver, ze ja som ten posledny, ktory by ich chvalil.