pri Kuchajde, niektore vlaky idu rano rovno na ZS Nove Mesto
PhilJ ked som sa musel par tyzdnov dozadu vyskytnut v tych koncinach, tak sa zdalo, ze byvale travniky su preferovane parkovacie miesta kazdopadne, cela ta stvrt je tiez jedna z katastrof BA (ak z dovodu tej spominanej dopravy), potemkinova dedina cislo xy
Heh, toto je luxusný povrch. Tade by som v pohode išiel aj 40km/h.
Nedávno som išiel cez podobnú cesu ako vedie cez záhradkársku oblasť Žabí majer. Na trčiacom šutri si tam niekto rozbil olejovú vaňu a tuším to ani nezistil. Lebo olejová stopa postupne slabla až po Černockého ulicu. A túto poľňačku používa čoraz viac ľudí. Okrem osobákov aj kuriéri, poštári, domiešavače, nákladné autá - hoci tam majú zákaz. Aj keď je to úplne rozbitá cesta, stále je to kratšie a rýchlejšie ako cez Nobelovú alebo Vajnorský nadjazd.
ano poznam to, raz som tam isiel lebo som si myslel ze je to skratka, auto bolo Micra a siel som na STK na zabom majeri, divil som sa preco tam vidim len navary, pathfindery a podobne auta kym som neprisiel medzi tie zahrady kde je to cista trasa na testovanie podvozku navyse bolo krasne poprsane tak sa ma na STK pytali ci som prave dosiel rally.
Uz tade nikdy nepojdem.
Jezus, asi niesi fanúšik dsl.sk
(ak som ti náhodou pokazil karmu a prišiel si o zľavu v shope, tak nepáčik zoberiem späť)
(a celkovo by sa mohlo brať páčikovanie trochu menej vážne)
(skracovače mám rád, ale tu sú trochu zbytočné, pokiaľ teda niekto nepotrebuje štatistiku klikania)
Nemozem sledovat vsetko. A o moju karmu sa naozaj neobavaj a pokojne mi nepacikuj aj kazdy prispevok ak mas pocit, ze je to vhodne. Ja to neberiem vazne, ale mna zaujima motivacia ludi - kedy to kto ako pouziva. A ked mi to pouzitie nedava uplne zmysel, tak sa pytam zo zvedavosti a nie preto, ze sa to nejak dotyka mojho ega.
P.S. Az teraz som si vsimol, ze to poskytuje aj statistiku. A to je podla mna o dovod viac, preco to pouzivat. Teda plati pre tych, ktorych statistiky zaujimaju.
Serpentiny hore kopcom a rodina na bicykloch sa pomaly trapi hore kopcom. Nevidel som cez zakruty, tak som spomalil, vyhodil smerovku a pomaly cakal kym prejdeme cez zakrutu. A kreten za mnou proste preleti cez neprehladnu zakrutu? Mna na aute obehol cez vedlajsi pruh, sak nemal na vyber. Ale pri cyklistoch sa uz zaradil nazad. Ked uz obieha ako ***** tak by mohol vsetkych a nie ohrozit okrem seba a (nastastie len potencionalne) oprotiiduceho auta aj cyklistov.
Nj, včera - pekný vláčik asi 10ks cyklistov pekne za sebou idúc cez Stupavu, a trtko, ani nie prvý vodič ale druhý vytruboval o 100 6... Čo už..
Alebo žeby ich hecoval ?
xemanpet Ved sme sa na tom zabavali, ze je prvy (a bol aj jedinym), kto po nas trubi. A to sme sli pekne za sebou uplne po krajnici. Skutocne netusim, co mu vadilo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PhilJ ked som sa musel par tyzdnov dozadu vyskytnut v tych koncinach, tak sa zdalo, ze byvale travniky su preferovane parkovacie miesta
povrch takyto http://dopice.sk/jvw
Heh, toto je luxusný povrch. Tade by som v pohode išiel aj 40km/h.
Nedávno som išiel cez podobnú cesu ako vedie cez záhradkársku oblasť Žabí majer. Na trčiacom šutri si tam niekto rozbil olejovú vaňu a tuším to ani nezistil. Lebo olejová stopa postupne slabla až po Černockého ulicu. A túto poľňačku používa čoraz viac ľudí. Okrem osobákov aj kuriéri, poštári, domiešavače, nákladné autá - hoci tam majú zákaz. Aj keď je to úplne rozbitá cesta, stále je to kratšie a rýchlejšie ako cez Nobelovú alebo Vajnorský nadjazd.
Uz tade nikdy nepojdem.
Lukas, je na bit.ly skracovaci nieco zle? Ved napis ak je v niecom zly, nepacik mi to nevysvetli.
pre tych je tam tato ikonka
Palo, nemam kramy.
(ak som ti náhodou pokazil karmu a prišiel si o zľavu v shope, tak nepáčik zoberiem späť)
(a celkovo by sa mohlo brať páčikovanie trochu menej vážne)
(skracovače mám rád, ale tu sú trochu zbytočné, pokiaľ teda niekto nepotrebuje štatistiku klikania)
P.S. Az teraz som si vsimol, ze to poskytuje aj statistiku. A to je podla mna o dovod viac, preco to pouzivat. Teda plati pre tych, ktorych statistiky zaujimaju.
Inak https://i.ytimg.com/vi/txftibY5DlE/hqdefault.jpg .. foto miesta & dodavky, co zabila Scarponeho
Alebo žeby ich hecoval ?