Tu by som sa ale zastal vodiča. Ak má od zamestnávateľa pokyn, že cyklistov prepravovať nemá bez ohľadu na to, či to je niekde vyznačené alebo napísané pre cestujucich, tak by som na jeho mieste tiež trval aby cyklista vystúpil. Ak by sa niečo pri preprave náhodou stalo všetkú zodpovednosť za to by mal vodič.
tak už na 4och kolesách jazdím po cestách aj ja zatial len v autoškole.... konečne som sa dokopal k vodičáku....bajk je super ale len pokial sa človek nepotrebuje presúvať niekam ďalej/ s viac vecami :/
EDIT: no tak zrovna toto nemuselo skončiť na novej strane čím to je že pravidelne trafím prvý príspevok na strane?
Ja som raz nastúpil do električky v kolieskových korčuliach a sadol si na sedadlo. To bolo ešte v časoch, keď o tomto veľmi nechyrovali a v električkách to zákázané nebolo. O chvíľu doletela vodička električky ako fúria a "Ven". "Vypadnite, tu sa nikto korčuľovať nebude." Pozerám na ňu, veď sa nekorčuľujem, sedím.
"VEN! Inak neodídem! Tam je cestovný poriadok! Ven!" Presne ako ten vodič v Petržalke. Čaba neblázni.
Pozrel som na ňu ako keby jej statočne drbalo, vystúpil a nastúpil do prvej čo išla. Bez problémov.
Zhodou okolností som túto fúriu stretol v ten istý deň, tentokrát už normál v civile. A čo nevidím, fúria si veselo trkoce počas jazdy s nejakým cestujúcim. Tak som jej to pekne vrátil až sa nezmohla na nič lepšie ako "Nevrieskajte po mne". Hlavná vec, že ona po mne mohla.
v ZA kamosa skusil s bajkom nastupit do trolejbusu a bol vykazany ...
asi to bude vzdy o ludskom faktore ... pre sofera je istejsie, ak v spoji nema ziadneho cyklistu / korculiara
to je taká blbosť ako zákaz jazdy bicyklom lesom a pod... keby šlo o bezpečnosť tak by museli vykázať veľa cestujúcich, od ožratých, po nejakých imobilných až po takých čo ide dom s garnižou a podobne..
vcera prisla priatelka domov z prace, tak na krizovatke Zbrojnicna - Masiarska ju ohrozilo auto, nejaky modry ford combi sofer s detmi. Nedal jej prednost na hlavnej ceste pri odbocovani dolava, + nezastavil na stopke. Rozhodla sa, ze mu vysvetli znacku, ale na konci Zbrojnicnej na Moyzesovu siel vlavo, opat nezastal na stopke a uz bol prec... cyklista - jednou nohou furt v hovne namoceny...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je.
Na starej je - posledné dvere.
EDIT: no tak zrovna toto nemuselo skončiť na novej strane
ale že si to ty tak najbližšie zajtra, piatok, utorok 8:00-9:30
Na starej je - posledné dvere.
Ja som raz nastúpil do električky v kolieskových korčuliach a sadol si na sedadlo. To bolo ešte v časoch, keď o tomto veľmi nechyrovali a v električkách to zákázané nebolo. O chvíľu doletela vodička električky ako fúria a "Ven". "Vypadnite, tu sa nikto korčuľovať nebude." Pozerám na ňu, veď sa nekorčuľujem, sedím.
"VEN! Inak neodídem! Tam je cestovný poriadok! Ven!" Presne ako ten vodič v Petržalke. Čaba neblázni.
Pozrel som na ňu ako keby jej statočne drbalo, vystúpil a nastúpil do prvej čo išla. Bez problémov.
Zhodou okolností som túto fúriu stretol v ten istý deň, tentokrát už normál v civile. A čo nevidím, fúria si veselo trkoce počas jazdy s nejakým cestujúcim. Tak som jej to pekne vrátil až sa nezmohla na nič lepšie ako "Nevrieskajte po mne". Hlavná vec, že ona po mne mohla.
asi to bude vzdy o ludskom faktore ... pre sofera je istejsie, ak v spoji nema ziadneho cyklistu / korculiara
Mohol by si prosím ťa zverejniť harmonogram a trasu tvojich jázd, aby sme v tom čase nevychádzali na ulicu?
Dík. Len srandujem
http://www.cyklonovinky.cz/Clanky/Mlady-talentovany-jezdec-zabit-po-srazce-s-dodavko.aspx
a ked niekto povie, ze na ceste nie je bezpecno, tak je zle
http://www.cyklonovinky.cz/Clanky/Mlady-talentovany-jezdec-zabit-po-srazce-s-dodavko.aspx
... neskoro ... dnes o 01:04 v RIP-e . Reťaz KMC eviduješ a toto nevieš ?