Tento tiez nie je kompletny: Taxikár David z Prešova za volantom auta Kia Cee´d v obci Haniska obišiel polovičné závory, ktoré boli spustené, a narazil do schodíkov prechádzajúceho rušňa nákladného vlaku. Zrážka mala tragické následky. Jeden zo štvorčlennej posádky osobného auta - Marek († 22) zahynul na mieste, ostatní traja sú zranení. Vodiča a dvoch spolujazdcov (21) záchranári previezli do prešovskej nemocnice. Poškodená bola aj vedľa stojaca budova.
V TT je nastavenie tej krizovatky nie uplne idealne v tom (svetla su riadene dynamicky), ze mam dojem, ze moze nastat stav, ked ku zelenej pre priamy smer naskoci zelena aj dolava (pre lavy odbacaci pruh) a potom sa zelena pre priamy smer zmeni na cervenu (lebo zelenu dostanu chodci). Staci, ked si sofer iduci priamo povie, ze to este stihne, aj ked je cervena uz dlhsie, vsak nikoho nekrizi... https://goo.gl/maps/W7iynLwCoKx
chlapec bol akcny a hral sa na kobru 11, ale trosku nedomyslel, taky snad uz nikdy nesadne za volant, ked sa po rokoch vrati z basy
Alebo si spravi licenciu na lietadlo. Tam semafory nie sú.
Teda ale netuším, kde títo chlapci robili autoškolu. Mňa ešte nenapadlo obísť autom spustené závory. Mňa inštruktor dodrbával za také veci, ktoré robia dnešní vodiči úplne samozrejme. Nepoužívajú smerovky, nepoužívajú spätné zrkadlá - aj tak ich majú nahovno nastavené, náhle zmeny smeru, že telefonujú počas jazdy bez handsfree to je ešte nič ale že bežne vidím vodičov na diaľnici ťukať správy do smartfónov - to by ho 100% položilo. Keby som počas jázd čo len kukol na mobil, tak by ma okamžite vyhodil z auta reku nech si idem robiť autoškolu dakde inde. To bola čistá sekera ten inštruktor.
Raz som videl ako panko pocas jazdy cital noviny rozlozene na volante co zakryvali komplet vyhlad.
Uz to asi poznal po panati.
Co takym spravit?
Zbavit svojpravnosti?
"21-ročný vodič Volkswagenu Passat z obce Bohdanovce nad Trnavou pravdepodobne nezastavil na červenej a do ženy narazil vo vysokej rýchlosti."
21 rocny na 22 rocnom Passate ......idealna kombinacia na pruser. Dufam, ze tento si do 40-ky uz nezasoferuje a dufam, ze mu v base pekne natrhnu rit. Smrad jeden!
ja to vobec neberiem osobne, preco by som mal? Sice mam nahodou tiez passata, ale ja auto beriem ako spotrebak, resp. vec, nemam k nemu ziadnu citovu vazbu. Inac takych curakov ako ten z TT jazdi strasne vela...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://mytrnava.sme.sk/c/20602579/opity-vodic-zabil-na-hlbokej-zenu-ulica-je-uzavreta.html?ref=trz#axzz4mhct0RVi
Tento tiez nie je kompletny: Taxikár David z Prešova za volantom auta Kia Cee´d v obci Haniska obišiel polovičné závory, ktoré boli spustené, a narazil do schodíkov prechádzajúceho rušňa nákladného vlaku. Zrážka mala tragické následky. Jeden zo štvorčlennej posádky osobného auta - Marek († 22) zahynul na mieste, ostatní traja sú zranení. Vodiča a dvoch spolujazdcov (21) záchranári previezli do prešovskej nemocnice. Poškodená bola aj vedľa stojaca budova.
https://goo.gl/maps/jEqjWWddxYs
V TT je nastavenie tej krizovatky nie uplne idealne v tom (svetla su riadene dynamicky), ze mam dojem, ze moze nastat stav, ked ku zelenej pre priamy smer naskoci zelena aj dolava (pre lavy odbacaci pruh) a potom sa zelena pre priamy smer zmeni na cervenu (lebo zelenu dostanu chodci). Staci, ked si sofer iduci priamo povie, ze to este stihne, aj ked je cervena uz dlhsie, vsak nikoho nekrizi...
https://goo.gl/maps/W7iynLwCoKx
https://www.cas.sk/clanok/566929/hroza-na-zeleznicnom-priecesti-pri-presove-vodic-s-autom-obisiel-spustene-zavory-jeden-clovek-zomrel/
Alebo si spravi licenciu na lietadlo. Tam semafory nie sú.
Teda ale netuším, kde títo chlapci robili autoškolu. Mňa ešte nenapadlo obísť autom spustené závory. Mňa inštruktor dodrbával za také veci, ktoré robia dnešní vodiči úplne samozrejme. Nepoužívajú smerovky, nepoužívajú spätné zrkadlá - aj tak ich majú nahovno nastavené, náhle zmeny smeru, že telefonujú počas jazdy bez handsfree to je ešte nič ale že bežne vidím vodičov na diaľnici ťukať správy do smartfónov - to by ho 100% položilo. Keby som počas jázd čo len kukol na mobil, tak by ma okamžite vyhodil z auta reku nech si idem robiť autoškolu dakde inde. To bola čistá sekera ten inštruktor.
Uz to asi poznal po panati.
Co takym spravit?
Zbavit svojpravnosti?
21 rocny na 22 rocnom Passate ......idealna kombinacia na pruser. Dufam, ze tento si do 40-ky uz nezasoferuje a dufam, ze mu v base pekne natrhnu rit. Smrad jeden!
to mas odkial ze to bol 22 rocny Passat? z fotky to vyzera na Passat B5.5 a ten sa vyraba od 2001
Toto by si mohli pozrieť ospevovači ohľaduplných vodičov "vyspelej" západnej európy.