Tak dnes "vodic" vychovavac... Pred kolonou ma na poslednu chvilu obehol, len aby sa natlacil co najviac na krajnicu aby som ho nemohol obehnut. To co je, ked uz aj cyklistom zavidia, ze mozu ist.
Tak dnes "vodic" vychovavac... Pred kolonou ma na poslednu chvilu obehol, len aby sa natlacil co najviac na krajnicu aby som ho nemohol obehnut. To co je, ked uz aj cyklistom zavidia, ze mozu ist.
Už som to tu niekoľkým vysvetľoval ako takého "vychovávača" presvedčíš o jeho blbom rozume. Keď sa natlačí autom k obrubníku, jednoducho ho obíď zľava. Miesta tam po tomto mánevre bude habadej. Nech z neho urobíš híkajúceho oslíka za volantom.
Nemal som miesto. Zavrel ma na poslednu chvilu, myslel som, ze sa este vojdem. Bol som uz na urovni jeho zadneho kolesa. Vidis... Tie dvere... Tolko krat som to radil a ked opat mam prilezitost, nenapadne mi to. Co uz.
Automaticke zamykanie sa da aktivovat aj deaktivovat. Niektore auta to maju defaultne zapnute, ine nie. Vsetky automaticky zatvorene sa vsak daju otvorit po naraze aj z vonku.
Kufor sa zatvara vzdy po nastartovani a prekroceni istej rychlosti bez ohladu nato, ci sa zamykaju automaticky aj dvere alebo nie. Teda minimalne na koncerne. Ked ho chces otvorit, musis bud zatiahnut za packu alebo otvorit niektore dvere.
Na mojom forde sa zamykaju dvere po cca 5km/h. Mam to vypnute, lebo zamykanie je dost hlucne a v meste to je otravne. No nikdy mi nenapadlo otvarat kufor za jazdy. To musim skusit, sj ked za to darwinovu cenu dostanem.
Nemal som miesto. Zavrel ma na poslednu chvilu, myslel som, ze sa este vojdem. Bol som uz na urovni jeho zadneho kolesa. Vidis... Tie dvere... Tolko krat som to radil a ked opat mam prilezitost, nenapadne mi to. Co uz.
Tiez ma tak jeden zavrel na safarikovom nam. Na cyklotrase!! Prisiel o to zrkadlo bo som sa nezmestil s rajdami
Na mojom forde sa zamykaju dvere po cca 5km/h. Mam to vypnute, lebo zamykanie je dost hlucne a v meste to je otravne. No nikdy mi nenapadlo otvarat kufor za jazdy. To musim skusit, sj ked za to darwinovu cenu dostanem.
nemali sme na mysli z vnútra otvárať kufor za jazdy..ale ak ťa niekto zblokuje v zápche tak máš na výber buď mu otvoríš kufor alebo bočné dvere (ak už chceš niečo také robiť ) (kufor asi nasere viac lebo to musí vystúpiť )
Jasne ze za jazdy z vonku ako inak? Aj ked na mojom aute to je jedno. Mam elektromotoricky otvarany zamok a gombik v kufri aj v interieri su napojene na ten isty obvod. Cize ked ho neotvorim z interieru, urcite ho neotvorim z exterieru.
Škoda, že vidíme len tento kúštik. Otázkou zostáva, či sa tam motorkár prepchal pomedzi autá, alebo tam stál už predtým a kamionista naňho iba zabudol, lebo v tom prípade ho musel vidieť aspoň predtým. Vodič nákladiaku ho v okamihu naskočenie zelenej v mŕtvom uhle nevidel, toto je dosť poučné. A trochu je to aj pripomienka, že sa treba venovať riadeniu a štartovať na zelenú pohotovejšie.
Podla mna tam ide o skolenie, lebo cumi do mobilu a netaha na zelenu, nestal uplne za nim, takze ho videl, jedine zeby ho mal akurat za stlpikom... ale kedze nie je ziadna reakcia ani po zrazeni, tak to napoveda schvalnosti
Pochybujem ze ho 'skolil'. Nemohol vediet ze ho zobere tak ze odskoci. Skor ho nevidel. Skolenie nie je, ze niekoho prejdes kamionom, to je uz trest smrti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už som to tu niekoľkým vysvetľoval ako takého "vychovávača" presvedčíš o jeho blbom rozume. Keď sa natlačí autom k obrubníku, jednoducho ho obíď zľava. Miesta tam po tomto mánevre bude habadej. Nech z neho urobíš híkajúceho oslíka za volantom.
Tiez ma tak jeden zavrel na safarikovom nam. Na cyklotrase!! Prisiel o to zrkadlo bo som sa nezmestil s rajdami
nemali sme na mysli z vnútra otvárať kufor za jazdy..ale ak ťa niekto zblokuje v zápche tak máš na výber buď mu otvoríš kufor alebo bočné dvere (ak už chceš niečo také robiť
Kludne ho nemusel vidiet, a aj ked ho tlacil. A ani nemusel zaregistrovat ze nieco potlacil.
Spomeňme si na tragickú nehodu v podjazde na Kolibu, vodič vôbec netušil, že ťahá toho cyklistu.