misko náš ...NAJ... opakovane tresne donebavolajúcu ....... rozpúta flame, potom ho niekto elegantne položi do smútku, chvíĺku je ticho, a zacne nezmyselnú debatku na inú tému. 😎
mimochodom AKO to bolo s tým motorkárom ... ? misko
Včera v lejaku na R1 od ZV smerom na ZH eskortovalo policajné auto dvoch bikepackerov. Utajený Passat s rozsvietenými majákmi za oknom, ktorý normálne stíha za rýchlosť, si to pomaličky pufkal za nimi a chránil ich "vlastným telom", aby ich na tej krajnici niekto nedal dole. Netuším, či ich aj pokutovali, ale v tom lejaku im tam išlo o život, predpokladám, že ich sprevádzali na najbližší výjazd. Každopádne si policajti týmto "šplhli", v tých podmienkach riskovali aj oni, išli síce po krajnici, ale zasahovali do pruhu.
Tam niekde je ževraj úsek, kde sa dá ísť len po R1, nebol to ten úsek? Niekto ho tu na MTBikerovi spomínal, že ho policajti "tolerujú"...
Presne som si myslel, že to bude len ten úsek. Obísť sa po asfalte asi nebude dať (teda ak by som predpokladal, že pôjdem na žiletke ). Tá zelená v Hronskej Dúbrave vyzerá podľa leteckých fotiek ako poľná cesta...
Tento usek sa este da obist po druhej strane hrona, je to asfalt, sem tam diera... Napojite sa na cestu smer Banska Stiavnica a tu je ten usek, ktory je potrebne prejst po R1 na Hronsku Dubravu, ale nedavno sme sa o tom bavili a tusim andrej25 odporucil pokracovat do breznice a tam je lavka cez hron smerom na dubravu... Este pamatam casy, ked to nebola R1 a v pohode sa dalo po stvoprudovke, co sa teraz hra na rychlostnu cestu, jazdit n bicykli...
no bezdôvodne zdržiavať ani zastavovať predsa neukladá povinnosť ho prejsť urýchlene...to je ťažko definovateľné ak starší človek pôjde pomaly, neznamená to, že porušuje zákon
Videl som týpka s očami na smartfóne, ktorého zrazu niečo veľmi zaujalo a zastavil, nech si to poriadne prečíta. Akurát to spravil uprostred cesty na priechode. Šofér zatrúbil a gestom sa ho opýtal, či je normálny.
Tento usek sa este da obist po druhej strane hrona, je to asfalt, sem tam diera... Napojite sa na cestu smer Banska Stiavnica a tu je ten usek, ktory je potrebne prejst po R1 na Hronsku Dubravu, ale nedavno sme sa o tom bavili a tusim andrej25 odporucil pokracovat do breznice
Pred tyzdnom sme tadial isli na biku do Dubravy - taka neoznacena odbocka z pripajaca na dialnicu a potom po lavke do Dubravy na vlak. https://goo.gl/maps/Z4JabJcXRRF2
Ten kratky usek krizovatka B. Stiavnica - Breznica mohli dat ***** pre auta nespoplateny.
urýchlene znamená rýchlo...ale to nie je v zákone nikde uvedené...je tam len napísané: "Pred vstupom na vozovku sa chodec musí presvedčiť, či tak môže urobiť bez nebezpečenstva, a len čo vstúpi na vozovku, nesmie sa tam bezdôvodne zdržiavať ani zastavovať."
Přátelé a kamarádi, mnozí se ptáte co se stalo...
Tak tedy na středečním tréninku, někdy okolo 18 h, mi nedal starší pán na křižovatce v Podlesí přednost. Ještě jsem stihl trochu zareagovat, ale bočnímu střetu s autem jsem se již nevyhnul. Okolní svědkové tedy zavolali záchranku a policii. Byla to rána, v první moment jsem myslel že mám zlomenou nohu. V nemocnici ve Valašském Meziříčí mě zrentgenovali a to se naštěstí nepotvrdilo. Ale odnesly to nejspíš vnitřní vazy v levém koleni, včera mi z kolenního kloubu doktor vytáhl 90 ml krve. Takže na 3-4 týdny stop, sezóna tedy ukončená...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mimochodom AKO to bolo s tým motorkárom ... ? misko
astronauta na Vas
Tam niekde je ževraj úsek, kde sa dá ísť len po R1, nebol to ten úsek? Niekto ho tu na MTBikerovi spomínal, že ho policajti "tolerujú"...
Viem si predstaviť, že pri Budči zle odbočili, ale obísť sa to dá.
Videl som týpka s očami na smartfóne, ktorého zrazu niečo veľmi zaujalo a zastavil, nech si to poriadne prečíta. Akurát to spravil uprostred cesty na priechode. Šofér zatrúbil a gestom sa ho opýtal, či je normálny.
Pred tyzdnom sme tadial isli na biku do Dubravy - taka neoznacena odbocka z pripajaca na dialnicu a potom po lavke do Dubravy na vlak.
https://goo.gl/maps/Z4JabJcXRRF2
Ten kratky usek krizovatka B. Stiavnica - Breznica mohli dat ***** pre auta nespoplateny.
Po spominanej lavke a tou bocnou cestou vedie zlta TZT
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x19.00979y48.56395z15m2v36
A čo je podľa teba význam slova "urýchlene"?!
urýchlene znamená rýchlo...ale to nie je v zákone nikde uvedené...je tam len napísané: "Pred vstupom na vozovku sa chodec musí presvedčiť, či tak môže urobiť bez nebezpečenstva, a len čo vstúpi na vozovku, nesmie sa tam bezdôvodne zdržiavať ani zastavovať."
vždy ho nachytáte ...
bude mať celkom pokazené prázdniny ...
miso2012
a mimochodom "ako to bolo s tým motorkárom .." ???
Tak tedy na středečním tréninku, někdy okolo 18 h, mi nedal starší pán na křižovatce v Podlesí přednost. Ještě jsem stihl trochu zareagovat, ale bočnímu střetu s autem jsem se již nevyhnul. Okolní svědkové tedy zavolali záchranku a policii. Byla to rána, v první moment jsem myslel že mám zlomenou nohu. V nemocnici ve Valašském Meziříčí mě zrentgenovali a to se naštěstí nepotvrdilo. Ale odnesly to nejspíš vnitřní vazy v levém koleni, včera mi z kolenního kloubu doktor vytáhl 90 ml krve. Takže na 3-4 týdny stop, sezóna tedy ukončená...