Po 3 dnoch som siel nakupit nieco na jedenie, tak som sa vybral do Kauflandu. Este sa mi nestalo, aby som cakal na nakupny vozik, lebo tam nebol ziaden Oproti je Moebelix a pre istotu tam dali nejakych SBSkarov, aby im tam ludia neparkovali. Vo stvrtok plne obchody, dnes tiez, plne voziky potravin...aj tu ide nejaky hurikan ci co sa deje? Nehovoriac o tom, ze mnohi nevedia, ako sa na parkovisku spravat, kedze dopravne znacky tam nie su, takze treba rozmyslat aj za druhych, ako napr. jeden pan, ktoremu som musel ukazat, aby presiel, kedze som ho mal z pravej strany...Keby nebol chcel ist do obchodu moj dedo, tak tam idem az vecer.
Prave sa vraciam z autobusoveho cyklozajazdu z Gardy. Pocas cesty domov zacalo prsat a postupne sa pridavali aj krupy. Tak si to Taliani odparkovali pod nadjazdami nad dialnicou. Proste zablokovali pripajaci, tri priebezne aj odstavny pruh. Nastastie v opacnom smere. V nasom ostal aspon lavy volny. A to som si doteraz myslel, ze uz som videl vsetko.
traja italiáneri sú schopní zablokovať 2 chodníky a štandardnú 2prúdovú ulicu obyčajným rozhovorom, jeden sa postaví do stredu ulice, ďalší dvaja na chodníky a jasne že hovoria hlavne rukami + bliakajú po sebe
pri strategickom rozostavení sú schopní zvládnuť aj zablokovanie križovatky
to pozname asi vsetci co tam chodime. tie ich rozhovory cez celu ulicu som zazival aj teraz. ale to je vzhladom na ich povahu uplne v pohode. ale na tej dialnici uz mohlo ist o zivot. dost biedna viditelnost a pri troche nepozornosti niektoreho vodica z toho mohla byt slusna retazovka.
A to na severe sú menší blázni. To v takom Neapole je iná džungľa... a keď si osvojíš ich tradície čo sa nejakých dopravných zvyklostí týka a prídeš s tým do Ríma, majú ťa za ***** zo Sicílie
Iron.hide to ze mu vodic nedal prednost este nic neriesi pokial nezstia akou rychlostou isiel ten motorkar kedze je tam 4pruhova siroka cesta mohol mat cas zareagovat ale ked isiel rychlo ako 99.9 ninjou tak dalsi dobrovolny bez urazky mozno siel pomaly a nestastne padol ba vazy....ako moj kamos pred rokmi do vlecky vrazil bol tam horizint a za nim traktor nestihol ubrzdit mlady chalan mal 25 ale zistili ze mal nieco s brzdami.temy je najjednoduhsie zakazat ako o tom pisat.
A inak vacsina soferov tam ide rychlo na tom vyjazde z mesta uz tam bolo vela havarii na tom useku.ale je tazke ist na takej motorke pomaly to su stroje na okruh nie do premavky.niekedy si malo kto mohol dovolit taku motorku max. bola jawa 350 aj ta isla rychlo ale dnes su dostupnejsie masiny a tak to potom vyzera ked adrenalin zatieni rozum.
hej aj langos bol na hlavnej a predsa bol vinnik on a nie ta multikara co mu vosla do cesty z vedlajsej ... rovnako ako ten čurimedan na alpinke co sundal cyklistu ... ked idu ako ***** 180, clovek nema sancu ich vidiet a v sekunde su pri nom
uz sa to tu dost dopodrobna rozoberalo, nalistuj si a hlavne skludni hormón,
mimochodom nepoznal som ani jedneho,
ale nemam rad, ked niekto jednoznacne vynasa taketo "vysoko odborne" hodnotenia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
--inak diskusia je zakazana, asi bola plna podobnych mudrych prispevkov ako ten tvoj.
citaj:
"Podľa doposiaľ zistených informácií šiel vodič auta po vedľajšej ceste, motocyklista po hlavnej."
pri strategickom rozostavení sú schopní zvládnuť aj zablokovanie križovatky
alebo len kopirujes co niekto "mudry" povedal ...
mimochodom nepoznal som ani jedneho,
ale nemam rad, ked niekto jednoznacne vynasa taketo "vysoko odborne" hodnotenia
https://kosice.korzar.sme.sk/c/20642443/tragicka-nehoda-pri-vysnej-mysli-po-celnej-zrazke-prisiel-mladik-o-zivot.html?ref=njct