Podľa "rojzebanosti toho auta Polície, typujem, že poslúžili ako nájazdový mostík cez zvodidlá. Inak neviem, potom možno iba ako Sagan na obrubník a z obrubníka.
Debilek motorkár? Šak tam máš ešte more miesta. Ty si zjavne ešte nezažil keď sa ti v protismere objaví kamión predbiehajúci traktor. To ti už ostáva len uhnúť do trávy.
Ano debilek v takej rychlosti nic prijemne ked sa vyruti a za tym si stojim debilek co si nevazi zivoy a ten ci s nim sedel tiez mu asi belmi doveruje.a co si tym chcel
povedat myslis ze som take nezazil?bezne sa mi stava kamion kamion a to uz stojim pri zvodidlach prejdu a idem dalej.
Na aute, motorke, kole, traktore, tanku či čom? Na vnútornej či vonkajšej strane zákruty? Za, pred či v úrovni apexu? Ono to nemusí byť "len, aby ma vystrašil". ono to môže byť tým, že v tej rýchlosti buď tú zákrutu zrezal, aby sa nevykýblil, nedotočil alebo pretočil...
Nie, že by to z neho robilo menšieho blbca, ľudí, čo režú. že sa míňame na dotyk späťákov rád moc nemám, ale aspoň si budeš vedieť vysvetliť nabudúce...
Zmierte sa pani s tym, ze x % soferov su ... skratka nebezpecni a ak ich stretnete, mate smolu. Nic viac, nic menej.
Toto je faktor číslo 2 o ktorom som písal. Vidia nás, no neakceptuju. Nenávisť, netolerancie a neakceptacia cyklistov v premávke. Neviem čo im ide v tých ***** hlavách, ale niečo ako...."No a čo? Mal zabrzdiť ten debil v dupackach"
Vedia, že sa môžu vyhovoriť, je ľahko oklamať policajta.
Sme už taký národ. U nás polovica ľudí chodila do BA na námestie blacat proti smeru, no to, že smer v našej firme perie peniaze, cez dodávateľa, ktorému sú práve títo "demonštranti" vlezeni do prdele, to nikoho nezaujíma.
Alebo.....borec na YouTube dáva videá z ciest a kritizuje vodičov, no pri každom cyklistovi pusti stierače so slovami: "háveď sa pletie"
Sme fakt zvláštny národ 🙄🤔
Bezny vodic je v 200-vke rad, ze udrzi auto na dialinici... Ak na teba robil atak v tejto rychlosti na okreske, bud rad, videl si Stathama (aka Kurier) nazivo !
RTB, presne si to definoval. Sme narod ktory je ekologicky, prijemny a spravodlivy az do chvile ked sa nas to osobne tika a mame pre to aj nieco spravit.
astro obiehať kolónu OK ale predbiehať autá z prava?
z tej kolóny mám väčší rešpekt než z pomaly idúcich áut...vždy idem po pravej strane/ak nemením smer, ale rúbať si ho po pravej strane(vlastne je jedno po ktorej) v stojacej kolóne mi príde ako pokus o samovraždu. Vždy idem takmer krokom a čakám kým sa nejaký spolujazdec rozhodne ísť vyvetrať
Ja teda v kolonach vobec nejazdim(pride mi to ako samovrazda) tak mi odpuste moju neskusenost a neomalenost ale ked stoji kolona na stvorprudovke tak by som ju rozhodne predbiehal po pravej strane po krajnici a nie v strede medzi autami. Pri pomalo hybajucej sa kolone, kde som ja rychlejsi uprimne neviem ako a kadial by som obiehal, asi by som sa naozaj strelil dostredu a pomali kluckoval tam ale to fakt nieje moc styl radsej sa budem tlacit na chodniku nech si zakon hovori co chce, medzi autami ani za boha (v meste) vzdy po chodnikoch.
Ono na vypadovke v BA smerom na ivanku je to napr. tak ze motorky obiehaju kolonu z prava, lebo tam je siroka krajnica ale v meste motorky samozrejem neobehaju z prava, idu stredom ak teda neratam nejakych mopedarov v oblekoch a lakovkach co kolony predbiehaju z prava alebo cez odbocovacie pruhy. Takze to co hovori zakon alebo vyhlaska je sice pekne ale ked vidi motorkar/cyklo (rozumny) bezpecnejsiu a zaroven rychlejsiu cestu tak ju vyuzije.
ja som stojacu kolónu áut obiehal podla toho ako sa vodiči rozostavili..tj. prechádzal som z kraja do stredu a zase naspäť (všetci dobre vieme ako sú poniektorí vodiči prajní) ...tj. ak ma zablokovali v strede strihol som to poza nich do prava... ak ma niekto zablokoval v pravo buď som to dal cez obrubník..alebo pozaneho prešiel do stredu...
samozrejme sa v takej kolóne nedá letieť...takže obozretne v primeranej rýchlosti...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak vYtaj Lto na fore
https://mytrnava.sme.sk/c/20811948/policajne-auto-sa-celne-zrazilo-s-autobusom.html?ref=njct
Podľa "rojzebanosti toho auta Polície, typujem, že poslúžili ako nájazdový mostík cez zvodidlá. Inak neviem, potom možno iba ako Sagan na obrubník a z obrubníka.
tak vYtaj Lto na fore
mňa prebrali z pasívneho čítania
https://ulozto.sk/!K6gL16oA0bNo/debilek-mp4
https://ulozto.sk/!0QqNfnOZeyrV/blb-mp4
povedat myslis ze som take nezazil?bezne sa mi stava kamion kamion a to uz stojim pri zvodidlach prejdu a idem dalej.
Fidel mudro vravis, velakrat sa pozeram do oci vodica (a hlavne vodicky), vidim ze ma vidi, ale svoje spravanie tomu vobec neprisposobi
Nie, že by to z neho robilo menšieho blbca, ľudí, čo režú. že sa míňame na dotyk späťákov rád moc nemám, ale aspoň si budeš vedieť vysvetliť nabudúce...
Toto je faktor číslo 2 o ktorom som písal. Vidia nás, no neakceptuju. Nenávisť, netolerancie a neakceptacia cyklistov v premávke. Neviem čo im ide v tých ***** hlavách, ale niečo ako...."No a čo? Mal zabrzdiť ten debil v dupackach"
Vedia, že sa môžu vyhovoriť, je ľahko oklamať policajta.
Sme už taký národ. U nás polovica ľudí chodila do BA na námestie blacat proti smeru, no to, že smer v našej firme perie peniaze, cez dodávateľa, ktorému sú práve títo "demonštranti" vlezeni do prdele, to nikoho nezaujíma.
Alebo.....borec na YouTube dáva videá z ciest a kritizuje vodičov, no pri každom cyklistovi pusti stierače so slovami: "háveď sa pletie"
Sme fakt zvláštny národ 🙄🤔
z tej kolóny mám väčší rešpekt než z pomaly idúcich áut...vždy idem po pravej strane/ak nemením smer, ale rúbať si ho po pravej strane(vlastne je jedno po ktorej) v stojacej kolóne mi príde ako pokus o samovraždu. Vždy idem takmer krokom a čakám kým sa nejaký spolujazdec rozhodne ísť vyvetrať
Ono na vypadovke v BA smerom na ivanku je to napr. tak ze motorky obiehaju kolonu z prava, lebo tam je siroka krajnica ale v meste motorky samozrejem neobehaju z prava, idu stredom ak teda neratam nejakych mopedarov v oblekoch a lakovkach co kolony predbiehaju z prava alebo cez odbocovacie pruhy. Takze to co hovori zakon alebo vyhlaska je sice pekne ale ked vidi motorkar/cyklo (rozumny) bezpecnejsiu a zaroven rychlejsiu cestu tak ju vyuzije.
samozrejme sa v takej kolóne nedá letieť...takže obozretne v primeranej rýchlosti...