A cital si si zakon o cestnej premavke? Skus, je celkom fajn poznat pravidla ktorymi sa mas ako ucastnik cestnej premavky riadit. Skratene - myslim, ze policajt bude dany paragraf interpretovat tak, ze ano, mas ist po cesticke pre cyklistov a nie po ceste. Je uz na Tebe ci a ako to ukecas.
Ziadna znacka o cyklochodniku tam nie je, ani zvisla ani vodorovna. Na tej ceste nie je znacka o zakaze vjazdu pre cyklistov takze nevidim dovod preco by som mal mat s nejakym policajtom problem
Existuje koncepcia cyklo dopravy v BA, podla ktorej by chodnik popri Zoo mal byt tzv. okruzna cyklo cesta, ktora spaja radialy, ale pokial viem, ziadna cyklo cesta to momentalne nie je (= nejestvujuce znacenie), takze tu kolega spoludiskuter si mohol ist po ceste pre auta a nikto by mu nemal co vytknut.
No Jezus prave o to mi ide. Stalo sa mi to uz 2x a vzdy autobusar c37. A to trubenie tesne za tebou nie je nic prijemne. Pritom ja tam idem cca 35-38 kmh,takze ho nejak moc neobmedzujem.
Mozes si nabuduce zapamatat cislo busu a o kolkej a kde si ho stretol, podat podnet na vodica a z DPBA ti odpisu sablonovitym emailom, ze ti dakuju za podnet, ktory im posluzi pri dalsom skoleni vodicov, a to bude asi vsetko . Cas ukaze, ci tvoja iniciativa mala okrem vlastneho dobreho pocitu nejaky zmysel
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Niekde sa tu spomenuli SUV. Dnes, cestou na Donovaly .....neskutocna kolóna východniarov tiahnucich domov....tri motorky, ktoré si to urýchľovali stredom (cestné endura, decentne, opatrne a pomaly jedno auto za druhým). Za mnou ich auta pustili, tiež som zašiel viac na krajnicu a ukázal, nech idú.....ten predo mnou tiez. Hovorím si: "super, aspoň niekto netrpí tymto nezmyselnym stahovanim východniarov. A v tom, tretie auto pred nami ....poloboh, lebo SUV hnujdaj santa fe to strhol do stredu tak, že jeden z nich zabalansoval a skoro padol pod protiidúce auto, dvaja ďalší mali tiež na mále. Ustáli to, zaradili sa za neho a niečo si ukazovali. Bolo mi ich ľúto, že natrafili na hovado. O kilometer ho potom dali na rovine, keď nič nešlo. Nestvalo by ma to, ved chrapunov v SUV je veľa....ale on mal na streche dva bajky. Nechcem vidieť, akú hanbu robí cyklistom, keď je na bajku . hnedé Santa Fe, BB čísla.....si fakt chudák !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je Tvoj nazor a ja Ti ho neberiem. Uz ho len musis vediet obhajit pred prislusnikom.