Zvyknut si neznamena polavit na obozretnosti, ale ze ho take obchadzanie spredu nerozhodi, resp. prestane zakazdym pustat bobky. S predvidanim priameho utoku odzadu je to horsie. Spatne zrkadlo si na bike rozhodne neplanujem dat.
Zvyknut si neznamena polavit na obozretnosti, ale ze ho take obchadzanie spredu nerozhodi, resp. prestane zakazdym pustat bobky. S predvidanim priameho utoku odzadu je to horsie. Spatne zrkadlo si na bike rozhodne neplanujem dat.
Tak si daj radar Garmin ako ja a budeš spokojnejší ...
Pozeral som si k tomu na youtube nejake videa a podla toho, co som videl, tak ta to upozornuje na priblizujuce sa auto a taktiez s priblizujucim sa autom zvysuje intenzitu zadneho svetla.
S registrovanim za mnou prichadzajucich aut nemam problem, sluch mi este sluzi. Bez spatneho zrkadla, resp. obzretia dozadu vsak nemas ako zistit, ze auto ide priamo na teba (ergo, hrozi zrazka). Ak sa nemylim, s tym ti ani Garmin radar nepomoze .
Ved sa da kupit aj take malicke miesto zaslepky na barany, to by ta nemalo dizajnovo urazit.
A mozete tu o hentakych manevroch vtipkovat kolko chcete nieje to normalne obchadzat auto a rovno aj minat cyklistu v protismere, to moze vedome len dement spravit.
Ale ved vies ze za volantmi sedi kopa dementov. No berieme to na vedomie a zvykli sme si. Ja napriklad jazdim po krajnici aj prave kvoli takymto protismernym predbiehaniam, aj ked sa mi tu za to minule smiali. Nuz uprimne, neviem si predstavit jazdit medzi BA a Pezinkom v pruhu, ved tam auta lietaju 90-100 a jazdim tadial obcas aj v noci. No pritom po krajnici je ta cesta uplna pohoda, lebo je tam vacsinou aj meter siroka.
Problemove je skor Zahorie alebo Devinska cesta, ta je bez krajnic a to Zahorie vacsinou tiez.
S registrovanim za mnou prichadzajucich aut nemam problem, sluch mi este sluzi.
tiez som bol v tejto naivnej predstave. siel som proti vetru na L165 medzi Prellenkirchenom a Schonabrunnom proti vetru (takze som trt pocul) zrazu blby pocit otocim sa a za mnou autobus ktory siel spokojne mojou rychlostou cakajuci kym prejdu auta oproti...
Ako som písal ... radar je len pomôcka , no ja bez neho na asfalt nechodím . A ako písal Stax pri vetre budeš hovno počuť . Treba skombinovať všetko dokopy a ešte mat aj kus šťastia .
jj radar mozem tiez doporucit, je to bomba...mam ten novy a berie aj cyklistov
No tak to už je len pomoc. Radar ti pípa, schytíš rajdy poriadne až ti hánky zbelejú, pripravíš sa na náraz vzduchu a naraz len bžúúú, prefrnkne okolo teba ozajstný cyklista.
Ved sa da kupit aj take malicke miesto zaslepky na barany, to by ta nemalo dizajnovo urazit.
A mozete tu o hentakych manevroch vtipkovat kolko chcete nieje to normalne obchadzat auto a rovno aj minat cyklistu v protismere, to moze vedome len dement spravit.
Už som to tu kdesi písal, mne toto spravil aj kamiónista. Vymletá hlava.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... https://www.cas.sk/clanok/716763/cyklista-pri-trnave-natocil-hororovy-moment-na-ceste-len-zopar-centimetrov-a-vsetko-mohlo-byt-inak/
https://www.noviny.sk/krimi/352647-opiteho-za-volantom-vystriedal-spolujazdec-tiez-opity
Tak si daj radar Garmin ako ja a budeš spokojnejší ...
S registrovanim za mnou prichadzajucich aut nemam problem, sluch mi este sluzi. Bez spatneho zrkadla, resp. obzretia dozadu vsak nemas ako zistit, ze auto ide priamo na teba (ergo, hrozi zrazka). Ak sa nemylim, s tym ti ani Garmin radar nepomoze
Problemove je skor Zahorie alebo Devinska cesta, ta je bez krajnic a to Zahorie vacsinou tiez.
tiez som bol v tejto naivnej predstave. siel som proti vetru na L165 medzi Prellenkirchenom a Schonabrunnom proti vetru (takze som trt pocul) zrazu blby pocit otocim sa a za mnou autobus ktory siel spokojne mojou rychlostou cakajuci kym prejdu auta oproti...
iny svet ...tu by ta uz vytrubil a ostriekal
No tak to už je len pomoc. Radar ti pípa, schytíš rajdy poriadne až ti hánky zbelejú, pripravíš sa na náraz vzduchu a naraz len bžúúú, prefrnkne okolo teba ozajstný cyklista.
Už som to tu kdesi písal, mne toto spravil aj kamiónista. Vymletá hlava.