cestu dobre poznam - ak fotka v clanku nieje ilustracna tak sa to stalo na uplnej rovine v strmom stupani a nechapem - obcas tadial prejdem na biku ale vyhybam sa tej ceste ako sa len da.
cez vikend som po dlhsom case stravil v aute par hodin na slovenskych cestach .. a co ti ebe? sam som nesiel - skoro stale v malych kolonach medzi dedinami 60-70km/h v obciach 60-70km/h, predomnou ide auto velmi nepravidelne od 80 do 100km/h tak predbieham, jednym ockom pozriem na sofera - zenska telefon v ruke, hlava sklonena, na cestu nepozera ..... kochajuci sa motorkar - tiez velmi nepravidelna jazda ....
cestu dobre poznam - ak fotka v clanku nieje ilustracna tak sa to stalo na uplnej rovine v strmom stupani a nechapem - obcas tadial prejdem na biku ale vyhybam sa tej ceste ako sa len da.
Mobil - FB, SMS, Viber, Whats up ....sminky, zenska logika .......a nestastie je na svete. Ak by sa venovala riadeniu, musi ich vidiet. Som zvedavy, aku vyhovorku pouzije ta sliepka. Nemam rad nejake preklinania a priania, no tejto zelam, nech si ide posediet do basy!
To, co opisujes nizsie, som zazil vo strtok ...obeho som zo ZV do Novej Bystrice cez MT, ZA , naspat cez Terchovu a Zazrivu .....nikdy som nezazil take jazdenie ako v ten den ....medzi obcami max 60, v obciach 40 ....neskutocni soferi ...od mobilov, cez agresivitu 40% vychodniari, 40% cesi, zvysok mix. Nechapem, ci uz fakt vsetkym zacina ...ať!?
Nahravat a oznamovat na PZ. Jednak je to max co mozme a tiez to jedine, co trochu pomoze.
Ja som naposledy oznamil jedneho idiota prave z miesta, kde sa stala ta nehoda. Niekolko kilometrov siel za mnou nalepeny tak, ze mi doslova suchal naraznik. Nakoniec ma obehol v zakrute cez plnu, samozrejme oproti slo auto.
Uz mi prisiel list, ze ho riesi miestny ODI...
Mobil - FB, SMS, Viber, Whats up ....sminky, zenska logika .......a nestastie je na svete. Ak by sa venovala riadeniu, musi ich vidiet. Som zvedavy, aku vyhovorku pouzije ta sliepka. Nemam rad nejake preklinania a priania, no tejto zelam, nech si ide posediet do basy!
To, co opisujes nizsie, som zazil vo strtok ...obeho som zo ZV do Novej Bystrice cez MT, ZA , naspat cez Terchovu a Zazrivu .....nikdy som nezazil take jazdenie ako v ten den ....medzi obcami max 60, v obciach 40 ....neskutocni soferi ...od mobilov, cez agresivitu 40% vychodniari, 40% cesi, zvysok mix. Nechapem, ci uz fakt vsetkym zacina ...ať!?
Môj otec takým hovorí sviatoční šoféri. Čo jazdia len cez dovolenky a víkendy. Inak chodia MHD či vlakom do roboty.
OT: to viete, že "oko za oko" sem doniesli "nezabiješ" krížikovci, lebo maximálny trest u Indoeurópanov v kmeňovom zriadení zvykol byť vypovedanie z rodu/kmeňa/dediny?
common možno, ale nie preferred (celý raný stredovek bol v stave "nedostatku ľudí")
wergeld bol "vynájdený" aj preto, lebo severným Germánom doplo, že vendetta vedie tak akurát k stavu trvalého mierneho lovu lebiek (niekoľkokrát sa im to vypomstilo, vendetta bola zamontovaná napríklad aj do straty samostatnosti Islandu)
Obrovská tragédia 😪😪😪 Najsmutnejšie je to, že pipina vyviazne s podmienkou 😎🙄 Ešte nie je ani obvinená. Vyšetrovateľ dostane trochu radosti a hodia to na cyklistov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cez vikend som po dlhsom case stravil v aute par hodin na slovenskych cestach .. a co ti ebe? sam som nesiel - skoro stale v malych kolonach medzi dedinami 60-70km/h v obciach 60-70km/h, predomnou ide auto velmi nepravidelne od 80 do 100km/h tak predbieham, jednym ockom pozriem na sofera - zenska telefon v ruke, hlava sklonena, na cestu nepozera ..... kochajuci sa motorkar - tiez velmi nepravidelna jazda ....
To, co opisujes nizsie, som zazil vo strtok ...obeho som zo ZV do Novej Bystrice cez MT, ZA , naspat cez Terchovu a Zazrivu .....nikdy som nezazil take jazdenie ako v ten den ....medzi obcami max 60, v obciach 40 ....neskutocni soferi ...od mobilov, cez agresivitu
Ja som naposledy oznamil jedneho idiota prave z miesta, kde sa stala ta nehoda. Niekolko kilometrov siel za mnou nalepeny tak, ze mi doslova suchal naraznik. Nakoniec ma obehol v zakrute cez plnu, samozrejme oproti slo auto.
Uz mi prisiel list, ze ho riesi miestny ODI...
No jeho heslo bolo, že aby to nikdy nebola moc odborná úprava, čo zaváňalo vyššou odbornosťou, to odmietal a samozrejme flexa vyriešila každý problém
https://impulz.press/videli-ste-zrazku-auta-s-cyklistami-pri-mnichovej-lehote-policia-prosi-svedkov-o-pomoc/
To, co opisujes nizsie, som zazil vo strtok ...obeho som zo ZV do Novej Bystrice cez MT, ZA , naspat cez Terchovu a Zazrivu .....nikdy som nezazil take jazdenie ako v ten den ....medzi obcami max 60, v obciach 40 ....neskutocni soferi ...od mobilov, cez agresivitu
Môj otec takým hovorí sviatoční šoféri. Čo jazdia len cez dovolenky a víkendy. Inak chodia MHD či vlakom do roboty.
Zabity chlapcek pri predbiehani sa uz neda ani komentovat, oko za oko. Alebo stacilo by aj navzdy zavriet a zahodit kluc.
https://www.cas.sk/clanok/716519/tragedia-pri-ktorej-zomrel-cyklista-peter-46-za-volantom-auta-smrti-sedela-znama-fitneska-je-psychicky-na-dne/
hneď v druhom odstavci a asi 3. vete tam máš "the other common form of legal reparation at this time was blood revenge."
wergeld bol "vynájdený" aj preto, lebo severným Germánom doplo, že vendetta vedie tak akurát k stavu trvalého mierneho lovu lebiek (niekoľkokrát sa im to vypomstilo, vendetta bola zamontovaná napríklad aj do straty samostatnosti Islandu)
hrôza