riadit sa zakonmi funguje len vtedy, ked sa nimi riadia vsetci. Pripadne ked funguje represia voci tym, ktori sa nimi neriadia. Na SVK nic z toho nefunguje.
Takze chlapec moze byt rad, ze natrafil na matta. Poznam kopec ludi, ktori by ho zastavili a dostal by pres pysk.
@ftu2: "zato teraz v okoli bude jazdit kopec soferov nasranych na cyklistov." - trosku to hrotis, nie? To akoze chlapec usporiada okresnu kampan proti cyklistom? Alebo co si predstavujes pod pojmom 'kopec'? Toho kripla v aute a jeho spolujazdca?
to ale neznamena ze ho nemusis dodrziavat, zakon totizto plati aj ked s nim nesuhlasis. a kedze sme v "demokracii" mas zakonne moznosti ako zakon zmenit.
No inak pozor na to, ak niekoho nahlasia za utok neznamou tekutinou "lepkava, *****quot; a nebodaj utok posypanim bielym praskom (iontak a pod.), to uz dnes sa berie vazne po tych aferkach v Britanii .. nikdy nevies, ci cyklista nesype Novicok
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
tak bud chlap a chod sa priznat na policiu....a nes si zato svoj podiel zopovednosti a prislusneho trestu.... vyhlasovat prazdne keci na fore je zbytocne.
Hovädá na cestách pribúdajú a lepšie to už nebude.
Keď som bol mladý (bolo to už dávnejšie) na cestných výjazdoch bolo o cca 90% áut menej t.j. aj hovád
kks chlapci si navzajom strekli - ako ste sa tu koli tomu dostali ktym pravnickym kecom a volaniu policie? nechapem. narod je vyzraty, lenivy, sprosty ako american pred 20 rokmi ked sme sa na nich smiali. uz sa ide volat policia na streknutie a horda pravnikov bude okolo toho ebat kopec sraciek - amerika vitaj.
Bade to striekanie ostrekovacmi je fakt take neprijemne a priamo do ksichtu? lebo co ja viem, ostrekovace su namierene na okno a odrazi sa par kvapiek, ktore ked je cyklista v dostatocnom odstupe ani nemusi zachytit.
zjavne ani nesoferujes a ani nejazdis na ceste na cestaku ked polozis takuto otazku...
Suhlasim s tym, ze ako reakcia na akciu, toboz vychovneho charakteru u tak mladych ludi bola na mieste. Suhlasim tiez s tym, ze brat moc do svojich ruk pri tak prespekulovanom pravnom systeme nie je spravne. Suhlasim s tym, ze pomstou zaslepena mysel tych mladych ludi to bude teraz robit castejsie, ...aj na inych cyklistoch. Takto jednopstranne polarizovane skutky v mojich ociach znamenaju len jedine: skutok sa nestal - vsetky strany budu dalej pokracovat v tychto cinnostiach bez nejakeho odkazu - postihu.
ftu2 : ja som zazil uz nie raz na aute, ze typek predomou strekol a ja som mohol pokojne pustit stierace .. som nepochopil, co sa im pokazilo, ze strieka az mimo auto.
Gusto0, konecne som sa po praci trosku zastavil, v klude si to tu precital a tiez sa nestacim divit ako ludia dokazu urobit z komara somara. Myslim ze aj ja a aj posadka daneho auta sa dnes uz nad tym iba pousmejeme, povieme si ze takuto blbost si uz nezopakujeme ( stačí vyskusat prvý a posledný krát ) a zivot ide dalej.
To co sa stalo, sa stalo, nikde som nepisal ze takto sa maju veci riesit, ale proste to vyplinulo z danej situacie. A po tom ako som videl vyraz v tvarach tych mladych ludi, tak si myslim ze taketo blbosti uz opakovat nebudu a nie ze teraz budu este agresivnejsi. Proste necakali ze to takto dopadne a prislo mi ze sa potom aj hanbili ( inak by nesli nasledne pomaly predpisovo predo mnou cez dedinu uz bez zbytocneho chichotania sa ). Proste chceli byt v danej chvili vtipni a narazili na "stareho pana" ( v ich veku by som som podobne staremu cloveku vykal a nie ho ostrekoval zo srandy ostrekovacom ) ktory bol rovnako "vtipny" ako oni. Tak sme sa teda navzajom pobavili a kazdy sme si isli vlastnou cestou bez toho aby sme si nasledne robili dalej nejake naprieky alebo po sebe gestikulovali, kricali, vytrubovali atd.
Ale kedze pozeram ze niektori ludia by kvoli takymto situaciam boli schopny volat policiu, zhanat pomaly pravnikov ( aj ked neviem naco ked na Slovensku je pravnik kazdy druhy a vie ze napr tabule pri nakupnych centrach oznacujuce parkovanie pre matky/otcov s detmi nie su dopravne znacky a tak ich netreba respektovat atd... ), zacali tu rozvijat diskusiu o oblievani sa neznamymi latkami a podobne, tak som sa konecne dnes dokopal zobrat si toto a namontovat si to na bicykel ( uvazoval som o tom uz viackrat, ale niektori ludia ma dnes presvedcili ze je to vec v dnesnej dobe nanajvys potrebna )...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze chlapec moze byt rad, ze natrafil na matta. Poznam kopec ludi, ktori by ho zastavili a dostal by pres pysk.
@ftu2: "zato teraz v okoli bude jazdit kopec soferov nasranych na cyklistov." - trosku to hrotis, nie? To akoze chlapec usporiada okresnu kampan proti cyklistom? Alebo co si predstavujes pod pojmom 'kopec'? Toho kripla v aute a jeho spolujazdca?
suhlasim - zakonny sa menia
bohuzial to je pravda
to ale neznamena ze ho nemusis dodrziavat, zakon totizto plati aj ked s nim nesuhlasis. a kedze sme v "demokracii" mas zakonne moznosti ako zakon zmenit.
Keď som bol mladý (bolo to už dávnejšie) na cestných výjazdoch bolo o cca 90% áut menej t.j. aj hovád
zjavne ani nesoferujes a ani nejazdis na ceste na cestaku ked polozis takuto otazku...
čiže prečo brať moč do svojich rúk ?
To co sa stalo, sa stalo, nikde som nepisal ze takto sa maju veci riesit, ale proste to vyplinulo z danej situacie. A po tom ako som videl vyraz v tvarach tych mladych ludi, tak si myslim ze taketo blbosti uz opakovat nebudu a nie ze teraz budu este agresivnejsi. Proste necakali ze to takto dopadne a prislo mi ze sa potom aj hanbili ( inak by nesli nasledne pomaly predpisovo predo mnou cez dedinu uz bez zbytocneho chichotania sa ). Proste chceli byt v danej chvili vtipni a narazili na "stareho pana" ( v ich veku by som som podobne staremu cloveku vykal a nie ho ostrekoval zo srandy ostrekovacom ) ktory bol rovnako "vtipny" ako oni. Tak sme sa teda navzajom pobavili a kazdy sme si isli vlastnou cestou bez toho aby sme si nasledne robili dalej nejake naprieky alebo po sebe gestikulovali, kricali, vytrubovali atd.
Ale kedze pozeram ze niektori ludia by kvoli takymto situaciam boli schopny volat policiu, zhanat pomaly pravnikov ( aj ked neviem naco ked na Slovensku je pravnik kazdy druhy a vie ze napr tabule pri nakupnych centrach oznacujuce parkovanie pre matky/otcov s detmi nie su dopravne znacky a tak ich netreba respektovat atd... ), zacali tu rozvijat diskusiu o oblievani sa neznamymi latkami a podobne, tak som sa konecne dnes dokopal zobrat si toto a namontovat si to na bicykel ( uvazoval som o tom uz viackrat, ale niektori ludia ma dnes presvedcili ze je to vec v dnesnej dobe nanajvys potrebna )...