Všetci vodiči tak čakajú na súd na slobode. Obvinení sú zo zločinu všeobecného ohrozenia. Marcinovi hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov, Lukaszovi a Adamovi od šesť do desať rokov.
Ale konecne by takym curakom mohli zacat davat najvyssie mozne tresty, a aj by ich mohli zvysit, aby si konecne rozmysleli, ci stravia desiatky rokov za mrezami, alebo si pojdu zajazdit na nejaky okruh. Pretoze po cestach jazdime my, nase deti a nasi znami. A vobec, preco by ma mal na ceste niekto umyslene ohrozovat? A ak k takemu niecomu dojde, tak by mal do konca zivota trpiet, pretoze si to proste zasluzi a nevidim jediny dovod na nejake zlutovanie. Vsetko robia vedome a zamerne.
Tak toto je čistý debilizmus. Naložili späť a odniesli určite na iné miesto v lese, hlupáci.. 😩
Edit: reakcia na prvý Katkov príspevok.
Ja tomu vobec nerozumiem. U nas v KE platim za taky odpad ako obyvatel 15 Eur za tonu. Ved to ma ten benzin stoji viac ako zberny dvor. Mne vedro kachliciek ani nevazili. Odvazili mi akurat zachodovu misu s nadobou, platil som neskutocnych 45 centov.
Mal tam podla mna do 200 kg, co by ho stalo do 5€. Co do certa na tom usetri ?
Veď áno, v KE mám zberný dvor 5 minút autom, plus mestské časti pravidelne pristavujú veľkokapacitné kontajnery, preto odpad vyhodiť mimo týchto miest dokáže iba úplný debil a ignorant.
predbieham starsieho panka - obaja sme na bicykloch - panko ked som vedla neho sa mi zrazu nejak rozbehol, tak mi to trva dlhsie ako som predpokladal. zamnou sa priruti auto a trubi pomne - v kufri bicykle - rodinka ide na cyklovylet. jedine co ma vtedy napadlo - nech uz som v lese.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To nebol biker
Reagovať takto na zatrúbenie je diagnóza.
inymi slovami za 25 tisic eur mozes legalne na Slovensku zabit cloveka...fasa
Všetci vodiči tak čakajú na súd na slobode. Obvinení sú zo zločinu všeobecného ohrozenia. Marcinovi hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov, Lukaszovi a Adamovi od šesť do desať rokov.
Ale konecne by takym curakom mohli zacat davat najvyssie mozne tresty, a aj by ich mohli zvysit, aby si konecne rozmysleli, ci stravia desiatky rokov za mrezami, alebo si pojdu zajazdit na nejaky okruh. Pretoze po cestach jazdime my, nase deti a nasi znami. A vobec, preco by ma mal na ceste niekto umyslene ohrozovat? A ak k takemu niecomu dojde, tak by mal do konca zivota trpiet, pretoze si to proste zasluzi a nevidim jediny dovod na nejake zlutovanie. Vsetko robia vedome a zamerne.
Ja tomu vobec nerozumiem. U nas v KE platim za taky odpad ako obyvatel 15 Eur za tonu. Ved to ma ten benzin stoji viac ako zberny dvor. Mne vedro kachliciek ani nevazili. Odvazili mi akurat zachodovu misu s nadobou, platil som neskutocnych 45 centov.
Mal tam podla mna do 200 kg, co by ho stalo do 5€. Co do certa na tom usetri ?
Polícia rieši
https://www.facebook.com/1488631054500445/posts/2577815885581951/
https://www.facebook.com/604318383324029/posts/674563576299509/
To plati nezavisle od toho, ci mas zberny dvor od domu 5 minut alebo hoc aj 20 hodin.
fuuuuuuuha