prečo, aj mne sa toto auto veľmi páči ... puch alebo pajero boli moje vysnené autá ... a ktomu do dvojičky porsche 911 rv 1991-1993 ... to akože v momente keď by som si splnil sen by som sa stal *****
Poznam viacerych, ktori tak parkuju, aby si zabezpecili dostatok miesta pri vystupovani a ochranili auto pred vedlastojacimi. Bez ohladu na znacku auta. Chore...
Aha, až teraz som si všimol... Čo ak predtým boli autá zaparkované tak a vodič sa len prispôsobil?
Tak urciteee! Este aj tak sikmo ho urcite donutili zaparkovat. Minule som jedneho takeho zazil na parkovisku pri nakupnom centre, akurat ten to este vyspickoval, zastal krizom cez miesta vyhradene pre invalidov. Vystupil aj s dvomi detmi a suverenne, bez okolkov a ohliadnutia (lebo mam za to, ze vacsina, ktora toto robi, si je toho vedoma a mozno sa aj tak trochu za to chvilu hanbi) odisiel spokojne nakupovat. Len aby bolo jasne, mna pridvihuju takto parkujuci aj na dvadsatrocnych feliciach.
Ale v 1% to tak je... Si predstav, došiel som na parking s lkw. Jedno parkovacie miesto pre lkw bolo "voľné" - stálo tam osobné auto a parkovacie miesta pre osobné autá boli všetky voľné - šikmé parkovanie ale akurát jeden kamión... V tom osobáku nik tak som sa dal na to miesto pre osobáky.isiel som na wc a keď som sa vrátil už stáli osobné autá vselikde. Kto bol KK?
Andrej, je to vcelku jednoduche, ked niekto parkuje blbo - cez ciaru, nenalep sa nanho, tak len siris jeho chybu.
Ja som veru este "ti predtym parkovali zle* vyhovorku nepotreboval, aspon na parkoviskach s vyznacenymi miestami urcite nie.
Ja som tiež nepotreboval vyhovorku, potreboval som zaparkovať a iná možnosť v revelantnom okolí nebola.
A to nalepenie sa by si prosím mohol trochu upresniť. Jednoducho máš dve autá a každé je zle zaparkované (bolo to koli kopam snehu, ale to je vlastne jedno), asi tak ako ten medveď na fotke a medzi nimi voľne miesto na auto. To akože by som sa mal zmestiť na polku parkovacieho miesta, alebo ako si to myslel?
Ono je to také všelijaké…napríklad ja som dnes zaparkoval tak, že jediné voľné miesto zostalo vedľa mňa. Kým som riešil parkovací lístok (v aute), tak prikvitla pani na SUV a zaparkovala vedľa mňa. Lenže kvôli rozmerom jej auta a parkovacieho miesta to skončilo tak, že mi nechala asi tak 10cm medzeru. Musel som odísť, zazeral som na ňu síce, ale nepovedal som jej nič, ona ani nič zle nespravila.
Takže ak sa developer napr. rozhodol že natlačí na parkovisko čo najviac miest tak ide podľa najnižšej možnej povolenej šírky.
A môže sa chváliť že je tam až XXX miest, ktoré spĺňajú normu.
Šírka bežných áut : niektoré so spätnými zrkadlami a niektoré bez
ŠKODA FABIA 1780mm ( 23cm na každú stranu )
ŠKODA OCTAVIA 1829mm ( 21cm na každú stranu )
ŠKODA KODIAQ 1885mm ( 18cm na každú stranu).
DACIA DUSTER 2052 aj so spätnými 2052mm ( 10cm na každú stranu )
.
.
.
Aj my máme pred panelákom nakreslené čiary, niektoré sú bližšie a niektoré ďalej. Čo ak sa majstri uťali, stačí len o pár desiatok cm. Nikto všetky parkovacie plochy nemeral.
Ale nikoho neobhajujem, aj ja som už parkoval na "hulváta" lebo som sa ponáhľal niečo vybaviť, tak mlčím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ani na tu SPZtku nemusis pozerat, ked vidis G Klasse, je vsetko jasne
Tak urciteee! Este aj tak sikmo ho urcite donutili zaparkovat. Minule som jedneho takeho zazil na parkovisku pri nakupnom centre, akurat ten to este vyspickoval, zastal krizom cez miesta vyhradene pre invalidov. Vystupil aj s dvomi detmi a suverenne, bez okolkov a ohliadnutia (lebo mam za to, ze vacsina, ktora toto robi, si je toho vedoma a mozno sa aj tak trochu za to chvilu hanbi) odisiel spokojne nakupovat. Len aby bolo jasne, mna pridvihuju takto parkujuci aj na dvadsatrocnych feliciach.
Mne osobne sa to tiež prihodilo. Ty by si nezaparkoval?
Ja som veru este "ti predtym parkovali zle* vyhovorku nepotreboval, aspon na parkoviskach s vyznacenymi miestami urcite nie.
A to nalepenie sa by si prosím mohol trochu upresniť. Jednoducho máš dve autá a každé je zle zaparkované (bolo to koli kopam snehu, ale to je vlastne jedno), asi tak ako ten medveď na fotke a medzi nimi voľne miesto na auto. To akože by som sa mal zmestiť na polku parkovacieho miesta, alebo ako si to myslel?
Aj tu to písali :
https://www.autoviny.sk/novinky/122564/sirka-parkovacich-miest-nie-je-vzdy-zavazna-kedy-musite-nechat-bocny-odstup-az-12-metra
Pri kolmom parkovaní je minimálna šírka parkovacieho miesta 2,25 metra v prípade, že ide o miesto určené pre automobil. V praxi sa robia širšia, ale nemusia.
Takže ak sa developer napr. rozhodol že natlačí na parkovisko čo najviac miest tak ide podľa najnižšej možnej povolenej šírky.
A môže sa chváliť že je tam až XXX miest, ktoré spĺňajú normu.
Šírka bežných áut : niektoré so spätnými zrkadlami a niektoré bez
ŠKODA FABIA 1780mm ( 23cm na každú stranu )
ŠKODA OCTAVIA 1829mm ( 21cm na každú stranu )
ŠKODA KODIAQ 1885mm ( 18cm na každú stranu).
DACIA DUSTER 2052 aj so spätnými 2052mm ( 10cm na každú stranu )
.
.
.
Aj my máme pred panelákom nakreslené čiary, niektoré sú bližšie a niektoré ďalej. Čo ak sa majstri uťali, stačí len o pár desiatok cm. Nikto všetky parkovacie plochy nemeral.
Ale nikoho neobhajujem, aj ja som už parkoval na "hulváta" lebo som sa ponáhľal niečo vybaviť, tak mlčím.