Ja som tento tyzden v pondelok 2x zablikal majitelovi motoroveho vozidla, ktory bezdovodne jazdil strednym pruhom na dialnici. Nepomohlo, obehol som ho klasicky zlava a zaradil sa uplne vpravo. On za mna a palil mi dialkovymi tesne za mnou dobrych par km. Sucitil som s nimna siel si svojich 110, kym ho to neomrzelo.
Uz som to prestal robievat. Strasne ma to serie ale ludia su neskutocne hlupi. Kolaje a jamy... podla tejto logiky by sme na vsetkych dialniciach mali jazdit v lavo. Ale deje sa to len ma D1. Divim sa policajtom ze neposielaju pokuty za to. Zarobili by ovela viac ako za rychlost
Keby len toto...stale plno ludi vola za volantom s mobilom v ruke. Stale plno ludi nepouziva smerovky pri zmene jazdneho pruhu. Stale plno chodcov, cyklistov ci kolobezkarov nedodrziava (a asi ani neovlada) ani len zaklady zdraveho rozumu...
Ja som tento tyzden v pondelok 2x zablikal majitelovi motoroveho vozidla, ktory bezdovodne jazdil strednym pruhom na dialnici. Nepomohlo, obehol som ho klasicky zlava a zaradil sa uplne vpravo. On za mna a palil mi dialkovymi tesne za mnou dobrych par km. Sucitil som s nimna siel si svojich 110, kym ho to neomrzelo.
Co Ty vies, mozno to bol niektory z miestnych majstrov sveta co do krvi obhajuju jazdu v strednom pruhu aj tu na fore.
na youtube je ďalší psychoš...vraj "Takto sa obieha"... plná čiara,šrafovanie a podobné veci ho netrápia,obieha auto pred priechodom pre chodcov ku ktorému ide chodec...v obci bežne 80km/h, škoda že neviem nájsť to kde ide v obci 96km/h tak aspoň toto kde musel cyklista ísť kvôli nemu po krajnici https://www.youtube.com/watch?v=6WLWfPnEaUc?t=2m8s
...nejde to tam tak 2:08min
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Zas ale budme objektivni..tie plne ciary boli vzdy s prehladom a dostatocnym vyhladom oproti…pri tom cyklistovi oproti na to mohol dupnut zrochu raznejsie aby sa nestretli ale inak to nijako nebezpecne tie jeho predbiehania neboli 🤪
obdivujem takych, co na seba zverejnuju tolko priestupkov, obiehanie cez plnu, v obci 70-80, mimo obce bezne 110-130, komenty zakazal, lebo urcite dostaval nakladacku ... ved raz si ho najdu a pride o papiere, v tom horsom pripade predtym niekoho trafi
ono zase na zaklade nejakej kamerky s GPS niekomu dokazovat prekrocenie MPR, neviem neviem
videl som snad 2 minuty toho videa a musim prehlasit ze denne stretavam na ceste tucet horsich.
a lepsie takito jak uplni zmatkari co v BA nevedia kam chcu ist a kluckuju v rychlosti 15km za hodinu z pruhu do pruhu, ked auta okolo nich frkaju 70km/h
obdivujem takych, co na seba zverejnuju tolko priestupkov, obiehanie cez plnu, v obci 70-80, mimo obce bezne 110-130, komenty zakazal, lebo urcite dostaval nakladacku ... ved raz si ho najdu a pride o papiere, v tom horsom pripade predtym niekoho trafi
Mas tam preklep.
Malo byt "pohrdam takymi" namiesto "obdivujem takych"
Skúsenosti s vodičmi - tentokrát z pohľadu pražského vodiča autobusu. A nie len s vodičmi, no aj s chodcami, cyklistami, inými ucastníkmi. Vážne aj humorné; hnev spôsobujúce ale aj pozitívne s pochvalou. Vybral som jedno na ochutnávku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtube.com/shorts/Yabfb4LQieo?feature=share
Uz som to prestal robievat. Strasne ma to serie ale ludia su neskutocne hlupi. Kolaje a jamy... podla tejto logiky by sme na vsetkych dialniciach mali jazdit v lavo. Ale deje sa to len ma D1. Divim sa policajtom ze neposielaju pokuty za to. Zarobili by ovela viac ako za rychlost
Co Ty vies, mozno to bol niektory z miestnych majstrov sveta co do krvi obhajuju jazdu v strednom pruhu aj tu na fore.
Čítajte viac: https://auto.sme.sk/c/7029976/jazda-v-pravom-pruhu-na-dialnici-d1-nemoze-byt-predbiehanim.html
...nejde to tam tak 2:08min
Ps: to bude asi niekto jazdiaci v bratislave 🤣 tu je 70km/h v meste uplne normalne 🤣
videl som snad 2 minuty toho videa a musim prehlasit ze denne stretavam na ceste tucet horsich.
a lepsie takito jak uplni zmatkari co v BA nevedia kam chcu ist a kluckuju v rychlosti 15km za hodinu z pruhu do pruhu, ked auta okolo nich frkaju 70km/h
Mas tam preklep.
Malo byt "pohrdam takymi" namiesto "obdivujem takych"
https://m.youtube.com/watch?v=d5A87_Sd43o
Ale má ich tam veľa:
https://m.youtube.com/@hotelovyhost/videos