Informačné vákuum sa vždy rýchlo zaplní dohadmi, my máme navyše skúsenosť so "semaforom", ktorý hanebne zaútočil na podpredsedu parlamentu, preto je vcelku pochopiteľné, že sa objavia rôzne verzie a špekulácie.
Kto nemá predplatné denníka N:
Ivor Švihran sa v tom čase potreboval dostať k problematickému značeniu pred Mostom Apollo, aby si overil situáciu. Do začiatku cyklojazdy ostávalo desať minút, preto sa vybral naspäť na Klokočovu, aby sa najrýchlejšou cestou dostal k Sadu Janka Kráľa, kde cyklisti štartujú.
„Niekde za mojím chrbtom sa však niekoľkokrát rozoznelo pekelné kovové dunenie, ktoré ma vydesilo. Padá časť mosta? Narazili do seba vlaky? Čo to, preboha, je? Až pri ďalšom zadunení som si všimol auto prichádzajúce šialenou rýchlosťou bez brzdenia z Dolnozemskej k Mostu Apollo, ktoré sa niekoľkokrát obtrelo kovové zvodidlá. V zlomku sekundy sme si vymenili pohľady s rovnako zdesenou dvojicou cyklistov, ktorá sa z nejakého dôvodu dostala na Dolnozemskú a smerovala priamo na vozovku Mosta Apollo,“ hovorí Švihran.
Opisuje aj priebeh tragickej nehody. Oboch cyklistov auto v obrovskej rýchlosti nabralo a vymrštilo spolu s bicyklami. Auto prekonalo cestné zábrany a narazilo do auta v pripájacej vetve od Einsteinovej.
Môj komentár: ak pred nárazom do cyklistov narazil pár krát aj do zvodidiel, niečo sa v tom aute muselo diať alebo zaspal.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nechápem inak ako môže niekto na 9 hodín takto obmedziť pohyb po mostoch a hrádzi.tieto drogériové piár aktivity s požehnaním mesta sú akurát tak reklama pre Dm.výsledok tejto akcie čistá nula.
Dnes som siel BA-PN-BA a cestou som stretil zopar elektromobilov, ktorych vodici jazdili vyhradne v strednom jazdnom pruhu na dialnici BA-TT a opacne. Je tma nejake indukcne nabijanie, ci co? Lebo troleje nevidno
Dnes som siel BA-PN-BA a cestou som stretil zopar elektromobilov, ktorych vodici jazdili vyhradne v strednom jazdnom pruhu na dialnici BA-TT a opacne. Je tma nejake indukcne nabijanie, ci co? Lebo troleje nevidno
1. Teraz prebieha fáza, ktorá nasleduje po pokutách za nedodržiavanie bezpečného odstupu v pravom pruhu.
2. Keď sa dostatok vodičov presunie do stredného pruhu, prejdeme na fázu pokutovania jazdy za to, že nejazdia v pravom pruhu.
Možno trochu konšpirujem, ale to auto mi veľmi pripomína vládne limuzíny. Kto bol vodič? Kto sa tam viezol? Keď sa stala tragédia pri Starom Rozhlase, veľmi rýchlo sme vedeli, kto bol za volantom a rýchlo skončil vo vyšetrovacej väzbe. Teraz je nejako ticho, keby chceli niečo ututlať, vyzeralo by to nejako takto.
Hej konspirujes. Sice je to z opacnej strany politickeho spektra ale je to rovnaka konspiracia ako chemtrails. Btw ja tam vidim A4 a to teda nie je limuzina.
Náhodne sa mi to ukázalo na FB a myslím, že sa to do tejto témy hodí Aj keď, vedelo by to vyvolať diskusiu, no nie doslova, ale v "prenesenom" význame je to presne to, s čím sa na cestách stretávame najčastejšie.
Nie
Taky zachvat ale nevznika len ked mas epilepsiu
Tazko mu dokazes, ze ho nemal.. mozno ak by sa nejaky neurolog vyjadrl, ci v tele nezostanu po zachvate na cas nejake markery, podla ktorych by sa to dalo zistit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ivor Švihran sa v tom čase potreboval dostať k problematickému značeniu pred Mostom Apollo, aby si overil situáciu. Do začiatku cyklojazdy ostávalo desať minút, preto sa vybral naspäť na Klokočovu, aby sa najrýchlejšou cestou dostal k Sadu Janka Kráľa, kde cyklisti štartujú.
„Niekde za mojím chrbtom sa však niekoľkokrát rozoznelo pekelné kovové dunenie, ktoré ma vydesilo. Padá časť mosta? Narazili do seba vlaky? Čo to, preboha, je? Až pri ďalšom zadunení som si všimol auto prichádzajúce šialenou rýchlosťou bez brzdenia z Dolnozemskej k Mostu Apollo, ktoré sa niekoľkokrát obtrelo kovové zvodidlá. V zlomku sekundy sme si vymenili pohľady s rovnako zdesenou dvojicou cyklistov, ktorá sa z nejakého dôvodu dostala na Dolnozemskú a smerovala priamo na vozovku Mosta Apollo,“ hovorí Švihran.
Opisuje aj priebeh tragickej nehody. Oboch cyklistov auto v obrovskej rýchlosti nabralo a vymrštilo spolu s bicyklami. Auto prekonalo cestné zábrany a narazilo do auta v pripájacej vetve od Einsteinovej.
Môj komentár: ak pred nárazom do cyklistov narazil pár krát aj do zvodidiel, niečo sa v tom aute muselo diať alebo zaspal.
https://tvnoviny.sk/video/91-televizne-noviny/reportaze/103802-vodica-obvinili
Asi cita toto forum
1. Teraz prebieha fáza, ktorá nasleduje po pokutách za nedodržiavanie bezpečného odstupu v pravom pruhu.
2. Keď sa dostatok vodičov presunie do stredného pruhu, prejdeme na fázu pokutovania jazdy za to, že nejazdia v pravom pruhu.
3. Opakuj 1.
Hej konspirujes. Sice je to z opacnej strany politickeho spektra ale je to rovnaka konspiracia ako chemtrails. Btw ja tam vidim A4 a to teda nie je limuzina.
https://trencin.zoznam.sk/video-desiva-nehoda-mladik-nabural-ale-na-aute-sa-rutil-dalej-aj-po-cyklotrase-skoncil-na-streche-napachal-velke-skody/?fbclidrm=
Taky zachvat ale nevznika len ked mas epilepsiu
Tazko mu dokazes, ze ho nemal.. mozno ak by sa nejaky neurolog vyjadrl, ci v tele nezostanu po zachvate na cas nejake markery, podla ktorych by sa to dalo zistit.
Nie. Ale ak je už evidovaný, tak už nemal mať vodičák.
Ten sa odoberá.
Resp ani nedostane vodičak.
Ale prave pred rokom dostala pri mne kolegyna prvý zachvat....a v 35 rokoch.
Nič príjemné..
Ale u nej , je otec . Takze tam to je ..len otazka kedy a cim sa to spusti.