No ako skus si kupit nieco farebne. Ja som rad, ze mam aspon bielo-cerveny pasik na lavej nohe. Navleky sa predavaju len v ciernej farbe. Jedina moznost je vetrovka a zasa tam ked nechces reflexnu vestu tak opat skoncis pri ciernej alebo tmavo modrej
Asi nejaka modna zalezitost - tmavy styl
ved staci pozriet test oblecenia tu na stranke
Pokiaľ je to aj celé čierne ale od výrobcu cyklistického oblečenia, "napodiv" sa to pri osvetlení rozžiari aj keď to na to na prvý pohľad nevyzerá. Nie každý má potrebu vyzerať ako cigánska squaw.
Horšie už je ak je niekto vyzbrojený z čínskeho trhoviska.
tulenik
reflexne prvky vyhravaju za tmy pri osvetleni, ale cez den ma navrch farebne oblecenie (preto sa "napodiv" aj reflexne vesty, bundy.... vyrabaju kombinaciou reflexnej plochy a svetlej neonovej farby).
to ako kazdy vnima farbu svojho cyklooblecenia je jeho osobna vec, niekto chce byt fesak v ciernom a niekto zas zodpovedny viditelny cyklista....
Akeho cyklistu by si radsej pri soferovani stretol?
No ako skus si kupit nieco farebne. Ja som rad, ze mam aspon bielo-cerveny pasik na lavej nohe. Navleky sa predavaju len v ciernej farbe. Jedina moznost je vetrovka a zasa tam ked nechces reflexnu vestu tak opat skoncis pri ciernej alebo tmavo modrej
iba cierne?? co kebyze nepises blbiny??
navleky napriklad shimano robi v neonovo zltej farbe...
a bunda.. napr berkner robi zlto ciernu vetrovku s odopinatelnymi rukavmi a mas z toho aj vestu teda...
Palec hore pre dievca, ktore dnes o pol deviatej vecet bojovalo na horaku po Zahradnickej smer Ruzinov, mala skill aj odhodlanie
A palec dole pre vodica autobusu cislo 50, ktory ju v useku od Mileticovej po odbocku na Jegeho nemohol predbehnut ( v lavom prude islo auto ), tak cely ten usek isiel cca 2 metre za nou. Samozrejme ze moj pokus vysvetlit mu, ze keby spadla, tak kym on zastavi bude ju mat pod zadnou napravou, pochopil tak ze on je predsa v prave a ona tam nemala co hladat
je az neuveritelne co pocas sviatkov vystrajaju "vodici" na cestach, rozum ostava stat, napr odbocujem z hlavnej vlavo(v meste), oproti nic, za mnou nejake to volno, akurat na odbocenie, lava ruka vlavo a idem automaticky k stredu cesty, no samozrejme ma dal dole imbecil co ma obehoval po lavej strane...
este ma tu drzost vystupit a nakricat ze co ja vlastne robim na ceste ked je na nej sneh, akurat som mal stastie ze sa nic nestalo a sla okolo policia, inac by som toho somara asi zbil :/
Nepomýlil... Píšem tu o šoféroch-blavákoch, ktorí cez víkendy a sviatky robia bordel na cestách doma, cez týždeň v "Blave". Písal som to ako reakciu na dva príspevky pred mojim.
P.S. - vieš aký tu bol skoro dva týždne na cestách pokoj a pohoda? Jedno, či som išiel autom alebo na bicykli.
Na jednej strane s tebou suhlasim, je to predsa logicke, ze ked je menej aut tak je na cestach vacsia pohoda. No na druhej strane tvoj prispevok vyznel tak, ze zlymi sofermi sme len MY " blavaci".
a potom tí bratislaváci prídu sem na kopce a je o zábavu postarané ono je to celkom prirodzené, že v domácom prostredí to každému ide lepšie a zasa sú aj takí ktorým to nejde nikde, bohužiaľ.
Tiez ma seru vodici, co nadavaju ze v tychto podmienkach nema cyklista co robit. Hovno! Budem si jazdit kedy a kde chcem, stacia mi na to dobre gumy a dlhorocne skusenosti. Napriklad dnes som bol skoro cely den vonku a ani raz som neskoncil na zemi.
No ale kedze su na Slovensku cesty udrziavane ako su, tak cyklistov moze na neodrhnutom podklade vozit zo strany na stranu a naviac ani nemozu ist pri pravom okraji, lebo je to tam nevyjazdene. Z tohto pohladu je to nebezpecne, lebo cyklista moze lahko stratit kontrolu a spadnut pod auto. Takze treba chapat aj vodicov. Samozrejme to nie je o tom, ze cyklista nesmie ist na cesty, ale mal by zvazit, ci je to bezpecne a ci ma dostatocnu techniku jazdy, aby zvladol krizovu situaciu.
v zime je obrazne povedane jeden cyklista na tisic km a cez leto tritisic cyklistov na tisic km. co je a kedy je horsie je velmi otazne. popri roznych povahach ludi to nebude vzdy uplne bezpecne nikde. aj pri snahe s ohladuplnostou sa niekedy stavaju zle veci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved staci pozriet test oblecenia tu na stranke
Pokiaľ je to aj celé čierne ale od výrobcu cyklistického oblečenia, "napodiv" sa to pri osvetlení rozžiari aj keď to na to na prvý pohľad nevyzerá. Nie každý má potrebu vyzerať ako cigánska squaw.
Horšie už je ak je niekto vyzbrojený z čínskeho trhoviska.
reflexne prvky vyhravaju za tmy pri osvetleni, ale cez den ma navrch farebne oblecenie (preto sa "napodiv" aj reflexne vesty, bundy.... vyrabaju kombinaciou reflexnej plochy a svetlej neonovej farby).
to ako kazdy vnima farbu svojho cyklooblecenia je jeho osobna vec, niekto chce byt fesak v ciernom a niekto zas zodpovedny viditelny cyklista....
Akeho cyklistu by si radsej pri soferovani stretol?
iba cierne?? co kebyze nepises blbiny??
navleky napriklad shimano robi v neonovo zltej farbe...
a bunda.. napr berkner robi zlto ciernu vetrovku s odopinatelnymi rukavmi a mas z toho aj vestu teda...
A palec dole pre vodica autobusu cislo 50, ktory ju v useku od Mileticovej po odbocku na Jegeho nemohol predbehnut ( v lavom prude islo auto ), tak cely ten usek isiel cca 2 metre za nou. Samozrejme ze moj pokus vysvetlit mu, ze keby spadla, tak kym on zastavi bude ju mat pod zadnou napravou, pochopil tak ze on je predsa v prave a ona tam nemala co hladat
este ma tu drzost vystupit a nakricat ze co ja vlastne robim na ceste ked je na nej sneh, akurat som mal stastie ze sa nic nestalo a sla okolo policia, inac by som toho somara asi zbil :/
P.S. - vieš aký tu bol skoro dva týždne na cestách pokoj a pohoda? Jedno, či som išiel autom alebo na bicykli.