Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
709 €
MOC 899 €
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj -18% GHOST Riot Trail AL Essential 29 bicykel, grey/orange
od 2 449 €
-18%
MOC 3 299 €
Marin Alpine Trail XR GX AXS 29/27.5 bicykel, ružová/modrá/čierna
4 799 €
MOC 5 299 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
Kazdy tu pise ako zle to brzdi, ale nikto neuvedie ake ma guide (r,rs,rsc) ake ma kotuce, ani ake dosticky
a nakoniec sa zisti ze jazdi organiky a ma 90 kilo
lapierre uviedol uplne presne vsetky veci+porovnal s inym typom brzd
ja zas hovorim, najlepsie na buranie brzdoveho nabozenstva je prasknut si jednu Megu.. alebo dve. nema zmysel modlit sa k nejakej brzde viac alebo menej, niekto nevytiahne prdel z Karpat, kde mu moze hocico fungovat dobre, bude sa do krvi hadat ze ma skvele brzdy.. a ma pravdu. ja hovorim, zabalme sa, prelom august-september, Whistler top of the world.. to je take celkom dobre SITO na brzdy. Tam priatelia moji idu teorie do p. reč.
Tak na Whistler nemam,ak citujes teda moj prispevok, a jazdim v Alpach pravidelne,takze nielen v Karpatoch
Tak na Whistler nemam,ak citujes teda moj prispevok, a jazdim v Alpach pravidelne,takze nielen v Karpatoch
ty hej. a mas. videl som video.
ako napísal kotle ".a vedieť brzdiť!!"
nic si z toho nerob. aj ja som uz raz upiekol brzdu. v Leogangu.
misopetrovic: tam kde jazdis, nemas ani kde prehriat brzdy
Ale konecne som si spomenul, kde v karpatoch som prehrial tu zadnu brzdu. Snazil som sa spomenut uz druhy den a nic. Az miso ma k tomu priviedol. To je ten usek z homole po Zelenej dole, najprv je odbocka dolava a potom sa trosku zostrmi svah, nie je to ziadny tazky usek, len bol trosku klzavy, listovy a konarikovy, naviac ho nemam rad,takze tam zvyknem brzdit stale. Nikdy som tam problem nemal a tentokrat mi vela nechybalo, aby zadna brzda zhorela. Toz sa tam znovu vyberiem s inou brzdou, alebo vymenim dosky, tak sa uvidi. Mam aj trosku podozrenie, ze mozno dosticky vzadu nebudu uplne ok (spalene, alebo tak).
Este by som dodal, ze treba porovnavat aj skrze pneumatiky. Je lahsie ubrzdit 1.9" rocketrony (skor iduce do smyku) nez 2.3" miniony.
misopetrovic: tam kde jazdis, nemas ani kde prehriat brzdy
Ale konecne som si spomenul, kde v karpatoch som prehrial tu zadnu brzdu. Snazil som sa spomenut uz druhy den a nic. Az miso ma k tomu priviedol. To je ten usek z homole po Zelenej dole, najprv je odbocka dolava a potom sa trosku zostrmi svah, nie je to ziadny tazky usek, len bol trosku klzavy, listovy a konarikovy, naviac ho nemam rad,takze tam zvyknem brzdit stale. Nikdy som tam problem nemal a tentokrat mi vela nechybalo, aby zadna brzda zhorela. Toz sa tam znovu vyberiem s inou brzdou, alebo vymenim dosky, tak sa uvidi. Mam aj trosku podozrenie, ze mozno dosticky vzadu nebudu uplne ok (spalene, alebo tak).
Este by som dodal, ze treba porovnavat aj skrze pneumatiky. Je lahsie ubrzdit 1.9" rocketrony (skor iduce do smyku) nez 2.3" miniony.
ak vyslovene nemas zle brzdy to je VZDY o tom kde jazdis.