Mohlo to byt aj tak, ze cyklista pozna tu krizovatku. Nakladak vedel, ze stihne, zprava tusim nic a odbocovaci pruh cervena. Vozidla s pravom prednostnej jazdy ziadne, tak pod ho! Neobhajujem cyklistu, len hladam nejaku logiku v jeho konani.
davat za vinu soferovi ze cyklista je chui? boa ved ked krizujem cestu asi sa pozriem do lava a do prava a v takomto pripade vzdy zastanem. nie ze sa iebnem plnou rychlostou krizom cez hlavnu. chlapik musi byt riadne vypatlany
Mne teda pridu obaja "vypatlani" (aby som pouzil tvoj vyraz, sam lepsi nepoznam) rovnako. Vodic fabie ako aj cyklista. Obaja nemaju v premavke co hladat. Dokonca by som povedal, ze obaja spravili to iste, a keby tam ten druhy nebol, obom by to preslo. Je to ako sledovat halleyho kometu, ked sa dvaja takito rovnaki arogantni hlupaci najdu.
Cyklista musel mat z tej strany cervenu,sofer predbiehal v krizovatke a isiel v nespravnom pruhu . Moze byt ze ho ten cyklista nevidel,mohol byt schovany vedla nakladneho auta,ale aj tak je to cele zle.
Mne teda pridu obaja "vypatlani" (aby som pouzil tvoj vyraz, sam lepsi nepoznam) rovnako. Vodic fabie ako aj cyklista. Obaja nemaju v premavke co hladat. Dokonca by som povedal, ze obaja spravili to iste, a keby tam ten druhy nebol, obom by to preslo. Je to ako sledovat halleyho kometu, ked sa dvaja takito rovnaki arogantni hlupaci najdu.
ano napisal som ze aj ten sofer ma vinu, no clovek je len maly prd voci kope "zeleza" soferovi v aute by sa nic nestalo keby sa zrazili, no cyklista by asi zomrel. preto mi pride hnetake hazardovanie so zivotom na hlavu
tak predpokladam ze mu tam skocila cervena a myslel si ze to este stihne - aj ked teda uz poriadne cez ciaru kedze sa kamion davno hybal.
no nehody - ak sa to tak da nazvat - vacsinou nastavaju ked sa stretnu dvaja blbci.
asi tak, ako vravi, Gusto0. Kamion sa pohol, cyklistovi skocila cervena, ktovie, kedy sa naposledy pozrel dolava no a sofer vo fabii ani nebrzdil, ked videl zelenu, tak si to rovno strihol. Zrejme obaja prilis dobre poznali krizovatku. Akurat skoda, ze nezastavil...
""" Mohlo to byt aj tak, ze cyklista pozna tu krizovatku. Nakladak vedel, ze stihne, zprava tusim nic a odbocovaci pruh cervena. Vozidla s pravom prednostnej jazdy ziadne, tak pod ho! Neobhajujem cyklistu, len hladam nejaku logiku v jeho konani. """
Myslím, že Zwei-Gulko to správne zhodnotil.
Čo urobil vodič Fabie logiku nemá: ísť rovno v odbočovacom pruhu na červenú, ktorá tam už nejaký čas svietila
Cyklista riskoval svoj život, motorista životy iných.
rozhodne nesiel na zelenu ... isiel na cervenu z odbocovacieho pruhu, a pokracoval do protismeru (priamo do protismerneho odbocovacieho pruhu) ... zelenu mal LEN priebezny pruh rovno, v ktorom bol kamion a ten co to natačal
Ako nesnazim sa ho ospravedlnit. Riesim to, ze sipka na semafore urcuje smer jazdy a nie pruh z ktoreho ides (aj ked by sa mali zhodovat) a teda... V modelovej situacii, keby som sam stal v krizovatke v odbocovacom pruhu (lebo daco... Napr som si nevsimol radenie) a pojdem rovno, nesiel som na cervenu, ale len som siel jak pako zo zleho pruhu. Resp. Ak to vezmes naopak, keby svietila len zelena na odbocenie a on by z odbocovacieho pruhu siel rovno siel by na zelenu? No urcite nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano napisal som ze aj ten sofer ma vinu, no clovek je len maly prd voci kope "zeleza" soferovi v aute by sa nic nestalo keby sa zrazili, no cyklista by asi zomrel. preto mi pride hnetake hazardovanie so zivotom na hlavu
no nehody - ak sa to tak da nazvat - vacsinou nastavaju ked sa stretnu dvaja blbci.
Myslím, že Zwei-Gulko to správne zhodnotil.
Čo urobil vodič Fabie logiku nemá: ísť rovno v odbočovacom pruhu na červenú, ktorá tam už nejaký čas svietila
Cyklista riskoval svoj život, motorista životy iných.